Sadex ja Senergia Suomi Oy yhteistyöhön: Tavoitteena kehittää aurinkosähköalaa asiakkaan eduksi

Sadexin ja Senergia Suomen yhteistyö perustuu yhteiseen tavoitteeseen kehittää aurinkosähköjärjestelmiä entistä pitkäikäisemmiksi, helpommiksi asentaa ja hellävaraisemmiksi kattopinnoitteille.

Sadex Senergia Yhteistyo Web

Aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut tukkuliike Senergia Suomi Oy ja sadevesijärjestelmien sekä kattoturvallisuuden asiantuntija Sadex Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sadex toimii Senergia Suomen kiinniketoimittajana erityisellä yhteistyömallilla. Yhteistyöllä lähdetään tavoittelemaan aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmien standardisointia sekä tuottamaan kaikille kattopinnoille ja maakentille sopivia laadukkaita ratkaisuja, jotka hyödyttävät asiakasta monella tapaa.

Pohjoismaiden johtavana aurinkosähkötukkuna Senergia Suomi haki tietoisesti yhteistyöhön paikallista kiinniketoimittajaa, sillä aiemmin oli havaittu haasteita maantieteellisesti kaukana sijaitsevien toimittajien kanssa. Uuden kumppanin valinnassa pienemmät rahtikustannukset ja rahdin pienempi hiilijalanjälki olivat yksi merkittävä tekijä, samoin paikallisten kattojen ja rakennusalan tuntemus. Löytyi pirkanmaalainen, Suomen laajuisesti toimiva Sadex, joka puolestaan oli laajentanut hiljattain liiketoimintaansa kehittämään aurinkopaneelikiinnitysjärjestelmiä.

Yritysten ajatusten kohtaaminen ja tavoitteiden samansuuntaisuus kävi selväksi heti ensimmäisellä tapaamisella. Kasvava aurinkosähköala kiinnosti molempia nimenomaan alan kehittämisen näkökulmasta: molempien ajattelu suuntautuu kauemmas kuin äkillisiin hyötyihin. Molemmat yritykset tiedostavat, että kilpaillulla alalla pärjäämiseen tarvitaan laadukkaat tuotteet, nopea rahti, hyvä hinta ja kattava takuu. ”Markkina kasvaa koko ajan ja hakee muotoaan. Juuri suomalaisille katoille ja maastoille sopivia järjestelmiä ei kehitä moni. Haluamme saada laadukkaat, nopeasti asennettavat tuotteet kaikkien käyttöön, ja epäkäytännölliset, jopa vaaralliset, ratkaisut pois markkinoilta”, Sadexin liiketoimintajohtaja Arto Kurtti kertaa yrityksen tahtotilaa.

Alalla on toimittajia paljon, joten Senergia Suomi haluaa toimia suodattimena asiakkaan suuntaan: tarjota parhaat ratkaisut, jotka ovat jo läpäisseet asiantuntijoiden seulan. Tuotteen laadusta ja tuotannon vastuullisuudesta ei tingitä. ”Lähtökohtana on tukea toista. Haluamme toimia yhteistyökumppaneina asiakkaalle, ja muodostaa eräänlaisen kolmikannan, jonka kautta pystymme kehittämään tuotteita ja alaa. Pienten oivallusten viitoittamana kehitetään paljon uutta ja hiotaan prosessia. Sitä kautta pystymme tuomaan arvoa enemmän myös loppukäyttäjälle”, Senergia Suomen myyntijohtaja Lauri Vannas summaa.

Tutustu Sadex Solar -valikoimaan
Lue lisää Senergia Suomi Oy:stä
Lataa tiedote