Sadexin verkkokauppa uudistui

Uusi verkkokauppa -uudet pysyvästi alennetut hinnat!

Sadex Verkkokauppa

Osta enemmän, maksa vähemmän! Tarjoamme 5 % alennuksen yli 500 € tilauksiin ja 10 % alennuksen yli 1000 € tilauksiin.


Sadexin verkkokauppa rempattiin täysin uuteen kuosiin ja uudistuksen kunniaksi alensimme satojen tuotteiden hinnat pysyvästi. Nyt jos koskaan kannattaa siis päivittää tai hankkia talon ja mökin kourut, tikkaat sekä kattoturvatuotteet. Uskallamme myös väittää, että uudistuksen myötä verkkokauppamme on alan paras kauppa.

Sadexin tuotteet ovat laadukkaita ja sisältävät oikeasti kaiken asennukseen tarvittavan. Toimitus hoitui nopeasti ja asianmukaisesti. Tilaan Sadexilta jatkossakin!”
–Juha Hauta-Alus

Verkkokaupastamme löydät sadevesijärjestelmät, kattoturva- ja tikastuotteet, turvavarusteita ja työkaluja unohtamatta. Tarjoamme laajan tuote- ja värivalikoiman sekä alan kattavimmat asennusvalmiit tuotepaketit. Suosittujen pakettien lisäksi tuotevalikoimastamme löytyvät myös yksittäiset tuotteet ja lisätarvikkeet. Tuotteemme edustavat markkinoiden kärkeä ja ostoksia on mukava tehdä, kun kokonaishinta on koko ajan tiedossa. Toimitamme nimittäin tilauksen kuin tilauksen kotiovelle maksimissaan 25 € toimituskuluilla ja yli 500 € tilaukset aina täysin ilmaiseksi. Edullisista toimituskuluista huolimatta pakettia ei tarvitse odotella kauaa, sillä se on perillä nopeasti, jopa 3-7 arkipäivässä. Unohda siis kiinteät kalliit tai mittojen ja painojen mukaan kertyvät toimituskulut. 

Palle Kukkonen
Katso miltä uusi verkkokauppamme näyttää!