Sataa sataa… muttei ropise!

Sadex lanseerasi markkinoiden hiljaisimman sadevesijärjestelmän

Sadex Lisence 2 Silence

Voimakkaassa kasvuvauhdissa oleva kotimainen perheyritys Sadex Oy on tuonut markkinoille sadevesijärjestelmän äänenvaimentimen, jonka ansiosta sadeveden tiputusäänet eivät enää kantaudu taloon häiritsevästi. Ero on merkittävä verrattuna järjestelmään ilman vaimenninta. Tuotteelle on haettu patenttia ja Silence-vaimentimella varustettu sadevesijärjestelmä on markkinoiden hiljaisin sadevesijärjestelmä.

Sadeveden tiputusäänet syntyvät, kun sadevesi tippuu tipoittain sadevesikourusta syöksytorveen. Moni tunnistaa, piinaavanakin koetun, äänen esimerkiksi käydessään nukkumaan. Vuodesta 2009 sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita asentanut Sadex on tuonut nyt ongelmaan ratkaisun lanseeraamalla Silence-sadevesijärjestelmän, joka tarjoaa uudenlaista asumismukavuutta. Tavallisessa omakotitalossa tämän mukavuuden saa uuteen asennettavaan sadevesijärjestelmään ainoastaan reilun sadan euron lisäpanostuksella.

Sadex on myynyt Silencen ensimmäistä versiota jo muutaman vuoden ajan. Tuote sai erittäin positiivisen vastaanoton ja tämän siivittämänä sitä lähdettiin kehittämää entisestään. Nyt lanseerattavassa versiossa onkin uusi paranneltu kiinnitysmekanismi ja tuotteelle on haettu patenttia (pat.hak. nro 20170043). Silence-vaimennin asennetaan syöksytorven ulosheittäjään, jossa se pysyy tukevasti paikallaan. Kiinnittämiseen ei tarvita ruuveja tai liimaa. Kiinnitystapa ei myöskään kerää roskia tai tee reikiä järjestelmään. 

Silence-sadevesijärjestelmä on ainut laatuaan ja se on kehitetty erityisesti Pohjoisiin olosuhteisiin. 

Pyydä asennustarjous ränneistä