Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Sadex Oy, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvonta on avoin kaikille. Arvontaan eivät saa osallistua Sadexin henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Arvonta-aika
Arvonta-aika on 1.1.2021. – 31.5.2021.

4. Kuinka osallistua arvontaan
Arvontaan osallistutaan jättämällä yhteystiedot www.sadex.fi/arvonta -kampanjasivun lomakkeella. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista ja kukin henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Arvontaan osallistuvat kaikki lomakkeen täyttäneet täysi-ikäiset henkilöt.

Arvonta suoritetaan Sadex Oy:n toimesta ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän omissa kanavissa. Arvonnan voittaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

5. Palkinnot ja arvonnan ehdot
Arvonnan voittaja saa 1200 € arvoisen Gardena Smart Sileno Life 750 -robottiruohonleikkurin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitettu palkinto toiseen vastaavan arvoiseen tuotteeseen. Voittaja valitaan arvonnalla kaikkien osallistujien joukosta 1.6.2021. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.
Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

6. Markkinointilupa
Osallistumalla arvontaan henkilö hyväksyy Sadex Oy:n sähköisen uutiskirjeen vastaanottamisen. Uutiskirjeen voi peruuttaa koska tahansa. Arvontaan osallistujiin sovelletaan Sadex Oy:n tietosuojaselostetta koskien henkilötietojen käsittelyä ja viestintää. Tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa www.sadex.fi/tietosuoja/tietosuojaseloste.

7. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon.
Järjestäjä ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

8. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

Tiesitkö tämän ränneistä? Lue asiantuntijan vinkit ja vältyt virheiltä.

4DSC_4679

Mistä tiedät,
että rännien uusiminen on edessä?

Rännien uusiminen on tärkeimpiä toimenpiteitä, mitä voit kiinteistön omistajana tehdä. Lue helpot vinkit ja tiedät onko ränniremontti sinulle ajankohtainen.

Sadex_Hankonen 1

Miten valitsen sopivat rännit ja sadevesikourut?

Sopivalla sadevesijärjestelmällä on ratkaiseva merkitys sille, miten hyvin kattosi ja kiinteistösi kestävät syksyn sateita ja keväällä sulavaa vettä. Lue tärkeimmät vinkit kootusti.

4DSC_4679

Lahonnut räystäslauta eli otsalauta on yleinen, mutta yllättävä ongelma

Räystäslauta on huomaamaton, mutta tärkeä kattoturvallisuuden tekijä, ja siksi sen kunto kannattaa tarkastaa aina ränniremontin yhteydessä

Lue lisää