Toimitusvarma asennuspalvelu Sadexilta

Varmista sujuva yhteistyö ja laatujälki, joka kestää

Sadex-asennuspalvelu vastaa vuosien kokemuksella projektien sadevesijärjestelmistä, kattoturva- ja tikastuotteista sekä parvekevedenpoistosta sovitussa aikataulussa ja kohteen ehdoilla. Asentajillamme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus ja hoidamme projektin kuin projektin avaimet käteen –periaatteella, tarvittaessa aina suunnittelusta alkaen.

Toiminnastamme 72 % kohdistuu rakennusliikkeille, joiden kanssa olemme tehneet jo vuosia menestyksekkäästi yhteistyötä vastaten valtakunnallisten kohteiden asennuksista. Palvelemme vuosittain lukuisia sopimusasiakkaita ja avainasemassa näiden suhteiden säilymisessä on laadukas asennustyömme. Yhteistyö on kanssamme jouhevaa ja asentajamme hoitavat työnsä suurella ammattiylpeydellä.

Miksi Sadex-asennuspalvelu?

Me pidämme sanamme ja voit olla varma, että sovittu työ valmistuu sovitussa aikataulussa. Takaamme laadukkaan ja määräysten mukaisen lopputuloksen, joka palvelee niin urakoitsijaa kuin loppukäyttäjääkin. Annamme asennuksillemme viiden tuoden asennustakuun ja kymmenen vuoden materiaalitakuun tuotteiden valmistajan takuuehtojen mukaisesti.

Millainen on Sadex-asentaja?

Asentajamme ovat vastuuntuntoisia, osaavia ja määrätietoisia, joille toimitusvarmuus ja urakan onnistuminen ovat sydämen asia. Ammattiylpeät asentajamme tekevät luotettavaa ja laadukasta jälkeä, kohteesta riippumatta. Myös mahdolliset reklamaatiot sekä takuuasiat hoidamme mutkattomasti.

Missä kaikkialla Sadexin-asennuspalvelu palvelee?

Asennusalueenamme ovat tällä hetkellä Uusimaa, Pirkanmaa, Satakunta, Keski- ja Itä-Suomi sekä Ylivieska, joka palvelee Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueella aina Oulusta Kokkolan ja Pietarsaaren seudulle asti. Teemme tarvittaessa asennuksia myös muualle Suomeen.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Ota yhteyttä.

Sadex-asennuspalvelu pähkinänkuoressa
  • Helppo ja huoleton avaimet käteen -palvelu
  • Tehokkaat ja laadusta tinkimättömät asentajat
  • Pitävät aikataulut
  • Korkealaatuinen työnjälki
  • 5 vuoden asennustakuu ja 10 vuoden materiaalitakuu
  • Siistit työmaat