Toimitusvarma asennuspalvelu Sadexilta

Varmista sujuva yhteistyö ja laatujälki, joka kestää ja kestää

Asennuspalvelu ammattilaisille

Sadex-asennuspalvelu vastaa vuosien kokemuksella projektien sadevesijärjestelmistä, kattoturva- ja tikastuotteista sekä parvekevedenpoistosta sovitussa aikataulussa ja kohteen ehdoilla.

Palvelemme vuosittain lukuisia sopimusasiakkaita. Sadexin toiminnasta 72 % kohdistuukin rakennusliikkeille, joiden kanssa olemme tehneet jo vuosia menestyksekkäästi yhteistyötä vastaten valtakunnallisten kohteiden asennuksista. Laadukas ja luotettava asennustyömme on ollut avainasemassa näiden suhteiden jatkumisessa. Meistä saat kumppanin, jonka kanssa yhteistyö on mukavaa ja jouhevaa!

Asentaja tuli paikalle ja aloitti hommat, reipas ja positiivinen kaveri. Hienoa toimia urakoitsija kanssa, joka pitää mitä sovittiin.
- Markku, työmaamestari, Pohjola Rakennus Oy

Miksi Sadex-asennuspalvelu?

Me pidämme sanamme ja voit olla varma, että sovittu työ valmistuu sovitussa aikataulussa. Takaamme laadukkaan ja määräysten mukaisen lopputuloksen, joka palvelee niin urakoitsijaa kuin loppukäyttäjääkin. Annamme asennuksillemme viiden tuoden asennustakuun ja kymmenen vuoden materiaalitakuun tuotteiden valmistajan takuuehtojen mukaisesti.

Millainen on Sadex-asentaja?

Asentajamme ovat vastuuntuntoisia, osaavia ja määrätietoisia, joille toimitusvarmuus ja urakan onnistuminen ovat sydämen asia. Ammattiylpeät asentajamme tekevät luotettavaa ja laadukasta jälkeä, kohteesta riippumatta. Myös mahdolliset reklamaatiot sekä takuuasiat hoidamme mutkattomasti.

Missä kaikkialla Sadexin-asennuspalvelu palvelee?

Asennusalueenamme ovat tällä hetkellä Uusimaa, Pirkanmaa, Satakunta, Keski- ja Itä-Suomi sekä Ylivieska, joka palvelee Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueella aina Oulusta Kokkolan ja Pietarsaaren seudulle asti. Teemme tarvittaessa asennuksia myös muualle Suomeen.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Ota yhteyttä.

Yksimittainen Kouru
Asentajillamme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus ja hoidamme projektin kuin projektin avaimet käteen –periaatteella, tarvittaessa aina suunnittelusta alkaen.​

Pyydä asennustarjous