Kurkista upeisiin messukohteisiimme

26. TALO HALTIATAR

Supraflow-sadevesijärjestelmän design viimeistelee tämän arkkitehti Marko Raiskin suunnitteleman yksilöllisen ja ekologisen talon, joka on kuusihenkisen perheen unelmakoti. Rakentajaperhe valitsi taloonsa Sadexilta myös tarvittavat kattoturvatuotteet ja tikkaat. Perhe kävi keskusteluja muidenkin toimittajien kanssa. Katso videolta, mikä sai perheen valitsemaan juuri Sadexin ja astu sisään upeaan messukohteeseen!

Lue koko tarina »

"Suosittelisin ehdottomasti Sadexia etenkin tuotteen designin, kestävyyden ja kotimaisuuden vuoksi."

– Tuomas Rouhikko

Tiesitkö, että Sadexin verkkokauppa on alan johtava verkkokauppa sadevesijärjestelmissä ja kattoturvatuotteissa?

13.  TALO LINTULA

Bungalow-tyyppisessä kodissa kelpaa ottaa rennosti, kun tietää, että talo on suojassa sadevesiltä ja kulku katolla sekä rakennusten läheisyydessä on turvattu. Sadex suunnitteli ja asensi kohteeseen oikein mitoitetun sadevesijärjestelmän sekä määräysten mukaiset tikkaat ja kattoturvatuotteet – ulkonäköä ja sijoittelua unohtamatta.

19. VILLA KARHU

Markkinoilla on tarjolla jos jokinnäköistä tikasta, lumiestettä ja ränniä, mutta Villa Karhuun ei valittu sattumalta Sadexia. Tyylikkäät räystäskourut ja talotikkaat sekä sirot lumiesteet, jotka estävät tehokkaasti lumen putoamisen katolta, viimeistelivät tämänkin kodin ulkoilmeen.

24. AS OY PORIN VILLA SUN

Valoisaan paritaloon haluttiin jotain erilaista perinteisten palotikkaiden tilalle, joten valintana oli Sadex Design -turvatikas, joka eroaa edukseen muista hätäpoistumistikkaista. Sadex vastasi myös talon seinätikkaista ja sadevesijärjestelmästä, jotka istuvat tämän selkeälinjaisen talon julkisivuun kuin nakutettu.

Kohteessa Sadexin esittelypiste.

Tätä et saa muualta! Design -turvatikas

25. KODIN TERRA -TALO BY PRISMA

Haluatko varmistaa lapsille turvallisemmat pihaleikit? Kurkkaa tämän kohteen tyylikäs kiipeilyeste, joka varmistaa perheen pienempien leikkejä. Tikasratkaisuiden lisäksi Sadex vastasi tämän modernin omakotitalon sadevesijärjestelmästä ja lumiesteistä.

Osta kiipeilyeste verkkokaupastamme

29. VILLA EDLA

Tämän omakotitalon, jonka äiti rakensi itselleen ja tyttärelleen, kruunaa oikein mitoitettu ja sijoiteltu sadevesijärjestelmä, joka on asennettu ammattitaidolla ja värit valittu taloon sopiviksi. Sadexin laaja värivalikoima mahdollistaa oman maun mukaisen väriyhdistelmän ja Sadexilta on tarvittaessa saatavilla tukea taloon ja ympäristöön sopivan värin löytämiseksi. Sadevesijärjestelmän lisäksi Sadex asensi kodin tikkaat ja kattoturvatuotteet, väriteeman mukaisesti.

30. CASA TERDE

Tästä kohteesta löydät sadevesijärjestelmien mersun, Supraflown – pane merkille kourun upea mattamainen likaahylkivä pinta, jollaista et löydä kuin Supraflowsta.

Katso mikä tekee Supraflowsta uniikin

Sadexilta rännit, tikkaat ja kattoturvavuotteet 
– suunnittelusta asennukseen avaimet käteen periaatteella