Seitsemän syytä valita Sadex

Näin Sadex tuo aitoa lisäarvoa projektiisi sen jokaisessa vaiheessa

 • Suunnittelu

  Ota meidät mukaan jo kohteen suunnitteluvaiheessa. Saat käyttöösi vuosikymmenien kokemuksemme, joka takaa sinulle parhaimman mahdollisen kokonaisuuden niin teknisyyden kuin visuaalisuuden osalta. Tunnemme alan mahdollisuudet ja määräykset kuin omat taskumme ja jossain kohteissa olemme vaihtoehtoisilla ratkaisuilla voineet toteuttaa työn huomattavasti edullisimmilla kustannuksilla asiakkaan eduksi.

 • Kustannusarvio

  Kukaan ei pidä rakennusprojekteissa yllätyksistä. Laskemme annetuilla tiedoilla kohteen kustannukset tarvikkeineen aina täysimääräisinä, ilman ylimääräisiä- tai piilokuluja. Selkeä kustannusarviomme huomioi määräykset, mutta myös toimivan kokonaisuuden.

 • Tuotteet

  Tuotteidemme kuuluu kestää jopa vuosikymmeniä, minkä takia käytämme vain markkinoiden kärkeä edustavia tuotteita, jotka valmistetaan erittäin kestävästä kuumasinkitystä pulveripolttomaalatusta teräksestä. Yhdistelmä takaa tuotteillemme kestävyyden lisäksi erinomaisen korroosiosuojan. Olemme lisäksi kehittäneet useita omia tuoteparannuksia, kuten syöksytorveen asennettavan äänenvaimentimen, joka vähentää tuntuvasti sateen aiheuttamaa meluhaittaa ja siten lisää asumismukavuutta.

 • Asennus

  Tehokkaat ja laadusta tinkimättömät asentajamme varmistavat sinulle kestävän, toimivan ja kauniin kokonaisuuden vuosiksi eteenpäin avaimet käteen -periaatteella. Asennukset hoidamme ripeästi sovitussa aikataulussa ja kohteen ehdoilla. Ja asennuskokemustahan meillä riittää! Asennamme vuosittain yli 140 km edestä sadevesikourua, 16 000 kpl syöksyä, 50 km lumiestettä, 18 km kattosiltaa ja 10 km seinätikkaita, joitain mainitaksemme.

 • Noutopisteet ja varastomyymälät

  Pirkkalan varastomyymälästä saat erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi heti mukaasi niin pitkää tai lyhyttä kourua kuin pystyt pois kuljettamaan – mittojen mukaan leikattuna. Muut toimipisteemme toteuttavat toiveidesi mittaiset kourut ennakkotilauksesta. Pirkkalan ja Vantaan varastomyymälämme toimivat lisäksi verkkokauppamme noutopisteenä. Ja kun teet tilauksesi verkkokaupassamme hyvissä ajoin etukäteen, saat kaiken tarvitsemasi yhdellä kertaa helposti ja nopeasti, ilman turhaa odottamista.

 • Toimitus

  Toimituksemme sujuvat tunnetusti nopeasti ja varmasti! 

 • Takuu

  Voit nukkua yösi huoletta! Tuotteillamme on kymmenen vuoden materiaalitakuu sekä lisäksi Sadex-asennuspalvelulla viiden vuoden asennustakuu.