Seitsemän syytä valita Sadex

Näin Sadex tuo aitoa lisäarvoa projektiisi sen jokaisessa vaiheessa

7 Syyta Valita Sadex
 • Suunnittelupalvelu

  Ota meidät mukaan jo kohteen suunnitteluvaiheessa. Saat käyttöösi vuosikymmenien kokemuksemme, joka takaa sinulle parhaimman mahdollisen kokonaisuuden niin teknisyyden kuin visuaalisuuden osalta. Tunnemme alan mahdollisuudet ja määräykset kuin omat taskumme ja jossain kohteissa olemme vaihtoehtoisilla ratkaisuilla voineet toteuttaa työn huomattavasti edullisimmilla kustannuksilla asiakkaan eduksi.

 • Selkeä ja rehti kustannusarvio

  Kukaan ei pidä rakennusprojekteissa yllätyksistä. Laskemme annetuilla tiedoilla kohteen kustannukset tarvikkeineen aina täysimääräisinä, ilman ylimääräisiä- tai piilokuluja. Selkeä kustannusarviomme huomioi määräykset, mutta myös toimivan kokonaisuuden.

 • Markkinoiden laajin tuotevalikoima

  Meiltä löydät markkinoiden kattavimman tuotevalikoiman sekä kärkituotteet. Tuotteidemme kuuluu kestää jopa vuosikymmeniä, jonka vuoksi ne valmistetaankin erittäin kestävästä kuumasinkitystä jauhemaalatusta teräksestä. Yhdistelmä takaa tuotteillemme kestävyyden lisäksi erinomaisen korroosiosuojan. Olemme lisäksi kehittäneet useita omia tuoteparannuksia, kuten syöksytorveen asennettavan äänenvaimentimen, joka vähentää tuntuvasti sateen aiheuttamaa meluhaittaa ja siten lisää asumismukavuutta.

 • Ammattitaitoinen asennus

  Asentajiamme ohjaa vahva ”teemme niin kuin tekisimme itsellemme” -mentaliteetti. Tehokkaat ja laadusta tinkimättömät asentajamme varmistavatkin sinulle kestävän, toimivan ja kauniin kokonaisuuden vuosiksi eteenpäin. Vuosittain asennamme yli 140 km edestä sadevesikourua, 16 000 kpl syöksytorvia, 50 km lumiestettä, 18 km kattosiltaa ja 10 km seinätikkaita, joitain mainitaksemme.

 • Noutomyymälät ja verkkokaupan noutopisteet

  Pirkkalan noutomyymälästä saat erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi heti mukaasi niin pitkää tai lyhyttä kourua kuin pystyt pois kuljettamaan – mittojen mukaan leikattuna. Muut noutomyymälämme toteuttavat toiveidesi mittaiset vesikourut ennakkotilauksesta. Rännien lisäksi saat meiltä tikkaat, lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet, aina edulliseen hintaan.

  Pirkkalan ja Vantaan myymälämme toimivat lisäksi verkkokauppamme noutopisteenä. Ja kun teet tilauksesi verkkokaupassamme hyvissä ajoin etukäteen, voit noutaa tuotteet helposti ja nopeasti, ilman turhaa odottamista.

 • Nopeat ja varmat toimitukset

  Asennuksistamme yli 96 % tehdään sovittuna ajankohtana, voit siis olla varma, että saavumme paikalle sovittuna ajankohtana ja urakka tulee sovitusti valmiiksi. Me emme kuitenkaan urakoi laadun kustannuksella, NPS-lukumme on 70, joka kertoo erittäin korkeasta asiakastyytyäisyydestä.

  Myös verkkokauppamme toiminta on ripeää, tilauksistamme 97 % saapuu luvattuna ajankohtana.

 • Aidosti kattava takuu

  Voit nukkua yösi huoletta, sillä me otamme vastuun tuotteistamme ja työmme jäljestä. Tuotteillamme on kymmenen vuoden materiaalitakuu sekä lisäksi annamme asennustyöllemme viiden vuoden asennustakuun.