Sadexin materiaali- ja asennustakuu

Voit olla huoletta –me otamme vastuun tuotteista ja työmme jäljestä

Vuosikymmenten kestävyys alan kärkituotteilla.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja tuotteidemme kuuluu kestää sukupolvelta toiselle, joten käytämmekin ainoastaan tuotteita, jotka olemme itse todenneet kestäviksi ja pitkäikäisiksi. Päätuotteemme, sadevesijärjestelmät, tikas-, kattoturva- ja parvekevedenpoistotuotteemme, valmistetaan erittäin kestävästä kuumasinkitystä ja pulveripolttomaalatusta teräksestä. Yhdistelmä takaa tuotteillemme kestävyyden lisäksi erinomaisen korroosiosuojan. Tästä syystä myönnämmekin hyvillä mielin sadevesijärjestelmille, tikas-, kattoturva- ja parvekevedenpoistotuotteille kymmenen vuoden materiaalitakuun.

Tuotteemme ovat aidosti kestäviä ja takuumme aidosti kattava.
– Ville Kukkonen, Myyntijohtaja Sadex Oy

Ensiluokkaisen materiaalin lisäksi asentajamme edustavat raudanlujalla ammattitaidollaan alan ehdotonta kärkikastia, joten mikäli tilaat tuotteet asennettuna, annamme asennustyöllemme viiden vuoden asennustakuun – onnistunut asennus ja toimiva kokonaisuus koostuvat monista tärkeistä ja pienistäkin yksityiskohdista, joista asentajamme vastaavat vuosien kokemuksella. 

Mikäli kuitenkin käy niin, että huomaat tuotteessa tai asennustyössämme virheen hoidamme takuuasiat mutkattomasti. Sadex on aina luotettava valinta!