Kattoturvallisuuden ykkösketju Sadex etsii asennustyönjohtajaa

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävoimaa asennustyönjohtoon!

Tyonjohtorekry gptw2022 1080

Asennustyönjohtaja, VANTAA

Sadex on kotimainen yritys, joka suojaa ja turvaa suomalaisia katolta tippuvalta vedeltä ja lumelta sekä tekee katolla liikkumisen turvallisemmaksi. Toteutamme yksityis- ja yritysasiakkaiden vesikouru-, tikas- ja kattoturvatuoteurakat suunnittelusta asennukseen. Sadexilla on kymmenen toimipistettä ympäri Suomea. Teemme työtämme rehdisti ja intohimoisesti ympäri vuoden, asiakkaan turvallisuus ja tyytyväisyys edellä sekä henkilöstön hyvinvointiin panostaen.

Kasvu tarvitsee lisää tekijöitä. Etsimmekin nyt asennustyönjohtajaa täydentämään joukkoamme Uudenmaan alueelle. Sadex tarjoaa sinulle töitä ympäri vuoden, kilpailukykyisen palkan sekä tutkitusti loistavan työyhteisön* – Sadexille on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti merkiksi tasapuolisesta ja reilusta yrityskulttuurista. Lisäksi Sadex palkittiin juuri Suomen 6. parhaana työpaikkana!

Mitä etsimme?

Haemme asennustyönjohtajaa Vantaan toimipisteemme toimistoon vastaamaan asennusprojektiemme tietojen ajantasaisuudesta oman toiminnanohjausjärjestelmämme kautta. Roolissasi toimit vastaavan työnjohtajamme tukena olemalla yhteydessä asiakkaidemme yhteyshenkilöihin puhelimitse. Tärkeänä tehtävänäsi on pitää järjestelmässämme olevien projektien tiedot ajan tasalla, päivittää muutokset ja huolehtia että projektimme alkavat oikeassa aikataulussa.

Menestyt hienosti tässä roolissa, mikäli sinulla on rakennusalaan liittyvä koulutus tai riittävästi alan työkokemusta: olet työskennellyt esimerkiksi työmaamestarina. Roolissa keskeistä on yhteydenpito työmaille, joten toivomme, että kommunikoit sujuvasti säilyttäen positiivisen asenteen tiukoissakin käänteissä. Alan kokemuksen ja loistoasenteen lisäksi edellytämme kohtuullisia atk-taitoja, sillä oma toiminnanohjausjärjestelmämme tulee olemaan puhelimen lisäksi keskeinen työvälineesi. Itse järjestelmään saat meiltä perusteellisen perehdytyksen.

Sovit loistavasti tähän rooliin, mikäli olet työskentely otteeltasi täsmällinen, pystyt hallitsemaan useita isoja kokonaisuuksia yhtä aikaa ja nautit yhteydenpidosta ihmisten kanssa. Toimenkuvaan kuuluvat käynnit työmailla, joten tarvitset ajokortin ja oman auton.

Mitä Sadexilla pääsee tekemään?

Sadexilla työviikkoosi kuuluu muun muassa seuraavanlaisia tehtäviä:

 • Asennusprojektien tietojen ajan tasalla pitäminen
 • Kartoituskäynnit / palaverit työmailla
 • Asentajatiimin resurssien kohdennus ja optimointi projekteille
 • Projekteihin liittyvä yhteydenpito työmaille
 • Projektimuutosten hallinta ja niistä viestiminen
 • Projektien siirto laskutukseen

Työpisteesi löytyy Sadexin Vantaan toimipisteestä, Katriinantie 8.

Millaista on olla Sadexilla töissä?

Näin Sadexilla työskentelyä kuvailee yksi tulevista kollegoistasi, Teemu:

Pidän Sadexilla siitä, että on vapaus aikatauluttaa omat työpäivät. Organisaatio on kiistämättä yksi alansa tehokkaimmista, ja oman työn tulokset ja onnistumiset näkee välittömästi. Työkavereina todella pitkään alalla työskennelleitä ammattilaisia. Tykkään, kun työskentely tapahtuu osana tiimiä.

Teemu on työskennellyt alalla vuodesta 2010 lähtien, ja Sadexilla 6 vuotta. Haluatko kuulla lisää? Voit soittaa tai laittaa viestiä suoraan hänelle ja kysyä faktoja työnjohdon arjesta Sadexilla numerosta 040 015 0476.

Mitä Sadex tarjoaa?

 • Itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan alan digitaalisimmassa yrityksessä.
 • Hyvän peruspalkan, jonka lisäksi kannustava tulospalkkaus.
 • Laadukkaan työvälineistön ja kattavan perehdytyksen.
 • Työsuhde-edut, jotka tukevat työstä palautumista: esimerkkeinä työsuhdesähköpyörä ja kattavat Smartum-setelit.
 • Lomaa myös kesäisin: pidämme kesän sesonkiaikanakin huolta porukkamme palautumisesta, ja jokaisella on mahdollisuus lomailla kolme viikkoa kiireisimpänäkin aikana – kaksi viikkoa lomaillaan talvikautena.
 • Loistavan työyhteisön ja työkavereiden avun sekä tuen.
 • Meillä pääset osaksi ammattilaisten joukkoa, jossa jokainen voi ja haluaa kehittää rakennusalaa eteenpäin.

Alkoiko kiinnostaa? Laita hakemus tulemaan!

Hae meille, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikan osoiteKatriinantie 8, 01740 Vantaa
PalkkausKuukausipalkka
Työ alkaaSopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
TyöaikaKokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyyHeti sopivan henkilön löydyttyä
Jätä hakemus ja kysy lisätietoja:Yksikönjohtaja Henri Saareks, henri.saareks [a] sadex.fi, puh. 040 028 4185