Oletko sinä etsimämme teräsmies?

Alan markkinajohtaja etsii ränniasentajaa Lahteen

Asentaja Pirkanmaa

Kouru- ja kattoturvatuotteiden asentaja, Lahti

Sadex on kotimainen yritys, joka suojaa ja turvaa suomalaisia katolta tippuvalta vedeltä ja lumelta sekä tekee katolla liikkumisen turvallisemmaksi. Vastaamme yksityis- ja yritysasiakkaiden ränni-, tikas- ja kattoturvaurakoista suunnittelusta asennukseen. Sadexilla on kahdeksan toimipistettä Suomessa. Teemme työtämme rehdisti ja intohimoisesti ympäri vuoden, asiakkaan turvallisuus ja tyytyväisyys edellä.

Kasvu tarvitsee lisää tekijöitä. Etsimmekin nyt tuulen ja tuiskun kestävää kouru- ja kattoturvatuotteiden asentajaa Päijät-Hämeen alueelle. Sadex tarjoaa sinulle töitä ympäri vuoden, alan ylivoimaisesti kannustavimman palkkausmallin sekä tutkitusti loistavan työyhteisön* – Sadexille on myönnetty ensimmäisenä kattoalan toimijana Great Place to Work -sertifikaatti. Lisäksi Sadex palkittiin juuri Suomen 9. parhaaksi työpaikaksi!

Mitä odotamme sinulta?

Haluamme remmiimme työtä pelkäämättömän, yhteistyökykyisen ja erinomaisella asenteella varustetun tekijän. Katsomme eduksi kokemuksen katolla työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on periksiantamaton oppimisen asenne ja kyky toimia osana joukkuetta.

Sadexilla asennusviikkosi koostuu monipuolisista asennustyömaista niin omakotitalojen, saneerauskohteiden, kuin rakennusliikkeidenkin parissa myyjiemme laatimien suunnitelmien sekä työnjohdon kanssa sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Asennukset koostuvat pääsääntöisesti seuraavien tuoteryhmien asennuksista:

  • sadevesijärjestelmät
  • seinä- ja palotikkaat
  • kattoturvatuotteet
  • parvekevedenpoisto

Pääsääntöinen työskentelyalueesi on Päijät-Häme, mutta työtehtävään koulutus sekä töiden aloitus tapahtuu Vantaan toimipisteen alueella.

Sadexilla asennustyö nähdään yhtenä keskeisimpänä tekijänä asiakkaidemme tyytyväisyyden varmistamisessa, joten työkaverisi ovat takuuvarmasti loistavalla palveluasenteella varustettuja ammattilaisia. Hyvinvoiva henkilöstö onkin Sadexilla kaiken toiminnan peruskivi ja asia, johon panostamme.

Mitä Sadex tarjoaa?

  • Alan parhaimman urakkapalkkausmallin, ansioillasi ole ylärajaa – asentajiemme urakat liikkuvatkin keskimäärin 3500-4800 euron välillä kuukaudessa.
  • Laadukkaan asennuskaluston – työnteko sujuu mielekkäästi hyvillä vehkeillä.
  • Lomaa myös kesäisin – pidämme kesän sesonkiaikanakin huolta porukkamme palautumisesta, jokaisella on mahdollisuus lomailla kolme viikkoa kiireisimpänäkin aikana – kaksi viikkoa lomaillaan talvikautena.
  • Liikunta- ja kulttuuriedun työn vastapainoksi
  • Loistavan työyhteisön – vaikka työsi onkin itsenäistä, saat toisilta asentajilta tarvittaessa tukea ja neuvoa.

Hae meille, lähetä vapaamuotoinen hakemus – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työpaikan osoite

Alussa Katriinantie 8, Vantaa / myöhemmin Päijät-Hämeen alue

Palkkaus

Urakkapalkka

Työ alkaaMahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy

27.6.2021 klo 23:59

Lisätiedot ja hakemukset

Yksikönjohtaja Henri Saareks, henri.saareks@sadex.fi, puh. 040 028 4185