Oletko sinä etsimämme teräsmies?

Alan markkinajohtaja etsii ränniasentajaa Lappeenrantaan

Asentajahaku2 GPTW 2021

Kouru- ja kattoturvatuotteiden asentaja, Lappeenranta

Sadex on kotimainen yritys, joka suojaa ja turvaa suomalaisia katolta tippuvalta vedeltä ja lumelta sekä tekee katolla liikkumisen turvallisemmaksi. Vastaamme yksityis- ja yritysasiakkaiden ränni-, tikas- ja kattoturvaurakoista suunnittelusta asennukseen. Sadexilla on kahdeksan toimipistettä Suomessa, yhdeksäs avataan Lappeenrantaan vuoden 2022 alussa. Teemme työtämme rehdisti ja intohimoisesti ympäri vuoden, asiakkaan turvallisuus ja tyytyväisyys edellä henkilöstön hyvinvointiin panostaen.

Kasvu tarvitsee lisää tekijöitä. Etsimmekin nyt tuulen ja tuiskun kestävää kouru- ja kattoturvatuotteiden asentajaa Lappeenrannan alueelle. Sadex tarjoaa sinulle töitä ympäri vuoden, alan ylivoimaisesti kannustavimman palkkausmallin sekä tutkitusti loistavan työyhteisön* – Sadexille on myönnetty ensimmäisenä kattoalan toimijana Great Place to Work -sertifikaatti. Lisäksi Sadex palkittiin juuri Suomen 9. parhaaksi työpaikaksi!

Mitä odotamme sinulta?

Haluamme remmiimme työtä pelkäämättömän, yhteistyökykyisen ja erinomaisella asenteella varustetun tekijän, jolla on halu kehittää osaamistaan. Katsomme eduksi kokemuksen katolla työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on periksiantamaton oppimisen asenne ja kyky toimia osana joukkuetta.

Sadexilla asennusviikkosi koostuu monipuolisista asennustyömaista niin omakotitalojen, saneerauskohteiden, kuin rakennusliikkeidenkin parissa myyjiemme laatimien suunnitelmien sekä työnjohdon kanssa sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Asennukset koostuvat pääsääntöisesti seuraavien tuoteryhmien asennuksista:

  • sadevesijärjestelmät
  • seinä- ja palotikkaat
  • kattoturvatuotteet
  • parvekevedenpoisto

Pääsääntöinen työskentelyalueesi on Etelä-Karjala ja tukikohtanasi toimii tammikuussa 2022 avattava Lappeenrannan toimipisteemme.

Sadexilla asennustyö nähdään yhtenä keskeisimpänä tekijänä asiakkaidemme tyytyväisyyden varmistamisessa, joten työkaverisi ovat takuuvarmasti loistavalla palveluasenteella varustettuja ammattilaisia. Hyvinvoiva henkilöstö on Sadexilla kaiken toiminnan peruskivi ja asia, johon panostamme.

Mitä Sadex tarjoaa?

  • Alan parhaimman urakkapalkkausmallin, eikä ansioillasi ole ylärajaa – asentajiemme urakat liikkuvatkin keskimäärin 3 500 - 4 800 euron välillä kuukaudessa.
  • Laadukkaan asennuskaluston – työnteko sujuu mielekkäästi hyvillä vehkeillä.
  • Työsuhde-edut, jotka tukevat työstä palautumista: esimerkkeinä työsuhdepyörä ja kattavat Smartum-setelit.
  • Lomaa myös kesäisin: pidämme kesän sesonkiaikanakin huolta porukkamme palautumisesta, ja jokaisella on mahdollisuus lomailla kolme viikkoa kiireisimpänäkin aikana – kaksi viikkoa lomaillaan talvikautena.
  • Loistavan työyhteisön – vaikka työsi onkin itsenäistä, saat toisilta asentajilta tarvittaessa tukea ja neuvoja.
Soita ja kysy lisää

Hae meille, lähetä vapaamuotoinen hakemus – paikkoja on avoinna kaksi, ja ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Työpaikan osoite

Lappeenrannan toimipiste (avataan tammikuussa 2022)

Palkkaus

Urakkapalkka

Työ alkaaTammikuu 2022 / Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy

Joulukuu 2021 / Sopivan työntekijän löydyttyä

Lisätiedot ja hakemukset

Asennustyönjohtaja Markus Harhala, markus.harhala@sadex.fi, puh. 040 719 2229