Oletko sinä etsimämme teräsmies?

Alan markkinajohtaja etsii ränniasentajaa Turkuun

Kouru asentaja Turku

Kouru- ja kattoturvatuotteiden asentaja, Turku

Sadex on kotimainen yritys, joka suojaa ja turvaa suomalaisia katolta tippuvalta vedeltä ja lumelta sekä tekee katolla liikkumisen turvallisemmaksi. Vastaamme yksityis- ja yritysasiakkaiden ränni-, tikas- ja kattoturvaurakoista suunnittelusta asennukseen. Sadexilla on kahdeksan toimipistettä Suomessa. Teemme työtämme rehdisti ja intohimoisesti ympäri vuoden, asiakkaan turvallisuus ja tyytyväisyys edellä.

Kasvu tarvitsee lisää tekijöitä. Etsimmekin nyt tuulen ja tuiskun kestävää kouru- ja kattoturvatuotteiden asentajaa Varsinais-Suomen alueelle Turun toimipisteeseen. Sadex tarjoaa sinulle töitä ympäri vuoden, alan ylivoimaisesti kannustavimman palkkausmallin sekä tutkitusti loistavan työyhteisön – Sadexille on myönnetty ensimmäisenä kattoalan toimijana Great Place to Work -sertifikaatti*.

Mitä odotamme sinulta?

Haluamme remmiimme työtä pelkäämättömän, yhteistyökykyisen ja erinomaisella asenteella varustetun tekijän. Katsomme eduksi kokemuksen katolla työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä – voitkin olla valmis konkari tai voimme kouluttaa sinusta sellaisen. Tärkeintä on periksiantamaton oppimisen asenne ja kyky toimia osana joukkuetta. 

Sadexilla asennusviikkosi koostuu monipuolisista asennustyömaista niin omakotitalojen, saneerauskohteiden kuin rakennusliikkeidenkin parissa myyjiemme laatimien suunnitelmien sekä työnjohdon kanssa sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Asennukset koostuvat pääsääntöisesti seuraavien tuoteryhmien asennuksista:

  • sadevesijärjestelmät
  • seinä- ja palotikkaat
  • kattoturvatuotteet
  • parvekevedenpoisto

Sadexilla asennustyö nähdään yhtenä keskeisimpänä tekijänä asiakkaidemme tyytyväisyyden varmistamisessa, joten työkaverisi ovat takuuvarmasti loistavalla palveluasenteella varustettuja ammattilaisia.

Mitä Sadex tarjoaa?

  • Aidosti alan parhaan työpaikan – hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme peruskivi ja asia, johon panostamme jatkuvasti.
  • Alan parhaimman urakkapalkkausmallin, ansioillasi ole ylärajaa – asentajiemme urakat liikkuvatkin keskimäärin 3500-4800 euron välillä kuukaudessa.
  • Laadukkkaan ja ajantasaisen asennuskaluston – työnteko sujuu mielekkäämmin, kun ei tarvitse tusata.
  • Lomaa myös kesäisin – pidämme kesän sesonkiaikanakin huolta porukkamme palautumisesta, jokaisella on mahdollisuus lomailla kolme viikkoa kiireisimpänäkin aikana – kaksi viikkoa lomaillaan talvikautena.
  • Rennon ja reilun työyhteisön – vaikka työ onkin itsenäistä meillä työkaverit tsemppaavat toisiaan.

Hae meille, lähetä vapaamuotoinen hakemus – paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Työpaikan osoite

Konekuja 5, 21200 Raisio

Palkkaus

Urakkapalkka

Työ alkaaMahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy

9.5.2021 klo 23:59

Lisätiedot ja hakemukset

Asennusjohtaja Markus Harhala, markus.harhala@sadex.fi, puh. 040 719 2229