Haluatko mukaan monipuoliseen markkinointitiimiin?

Kattoturvallisuuden ykköstyönantaja Sadex etsii vahvistusta markkinointiin

Markkinointi rekry nettisivuille
Markkinointipäällikkö, Tampere

Sadex on kotimainen yritys, joka suojaa ja turvaa suomalaisia katolta tippuvalta vedeltä ja lumelta sekä tekee katolla liikkumisen turvallisemmaksi. Toteutamme yksityis- ja yritysasiakkaiden vesikouru-, tikas- ja kattoturvatuoteurakat suunnittelusta asennukseen. Sadexilla on kymmenen toimipistettä ympäri Suomea. Teemme työtämme rehdisti ja intohimoisesti ympäri vuoden, asiakkaan turvallisuus ja tyytyväisyys edellä sekä henkilöstön hyvinvointiin panostaen.

Kasvumme tarvitsee lisää tekijöitä. Etsimmekin nyt markkinointipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen tukemaan Sadexin menestystä valtakunnallisesti. Sadex tarjoaa sinulle mielenkiintoisen roolin, jossa kehittyä markkinoinnin osaajana sekä tutkitusti loistavan työyhteisön* – Sadexille on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti merkiksi tasapuolisesta ja reilusta yrityskulttuurista. Lisäksi Sadex palkittiin vuonna 2022 Suomen 6. parhaana työpaikkana!

Mitä etsimme?

Meillä Sadexilla on selkeä malli, jolla teemme mitattavaa ja tuloksellista markkinointia. Liityt saumattomaksi osaksi kolmen hengen tiimiämme, ja olet kädet työmaan savessa luomassa edellytyksiä liiketoimintamme kasvulle Suomessa. Sadex palvelee asiakkaitaan koko Suomen laajuudelta, ja asiakaskuntamme muodostuu niin kuluttaja- kuin ammattiasiakkaista. Asennuspalvelumme lisäksi myymme tuotteitamme asiakkaille suoraan oman verkkokauppamme kautta. Markkinointi pitää Sadexilla huolta, että myyntiedustajillamme on tukenaan vakuuttava brändi ja riittävästi valmista kysyntää myyntialueellaan. Tiiminä tunnistamme asiakkaiden tarpeet ja varmistamme, että myynnillämme on asiakasta palvelevat markkinointimateriaalit tuloksekkaaseen asiakastyöhön.

Sadex-konserniin kuuluu Sadexin lisäksi myös muita kasvavia yrityksiä, ja tiiminä kehitämme myös näiden yritysten markkinointia. Esimerkiksi yksi tytäryrityksistämme on aurinkopaneelikiinnikkeitä asentava Wisol Oy. Konsernimme sekä sen yritykset kehittyvät jatkuvasti, joten pääset varmasti tekemään monipuolisia markkinoinnin tehtäviä ja kehittää taitojasi niiden mukana.

Markkinointipäällikkönä sinua odottaa monipuolinen rooli, jossa vastuualueesi on selkeä. Suunnittelet markkinointijohtajan kanssa yhdessä selkeät vuositavoitteet ja toimenpiteet markkinoinnille ja vastaat niiden toteutuksesta yhdessä markkinointikoordinaattorin kanssa. Kehität Sadexin digitaalista näkyvyyttä yhdessä digimarkkinointikumppanimme kanssa: Sinulla on selkeä suunnitelma tärkeimmistä sivustolle tehtävistä SEO/CRO-toimenpiteistä ja viet ne määrätietoisesti käytäntöön. Toivommekin, että sinulla on aiempaa kokemusta SEO- ja sisältötyöstä sekä verkkosivujen hallintatyökaluista.

Markkinointipäällikkönä vastaat Sadexin brändin pitkäjänteisestä kehittämisestä. Käytännössä tulet viemään maaliin erilaisia markkinoinnin kehitysprojekteja. Tehtävänäsi voi esimerkiksi olla Sadexin verkkosivujen kehittäminen, lanseerattavan tuotteen markkinoinnin suunnittelu valitulle kohderyhmälle tai rekrytointimarkkinointimme kehitys. Etsimmekin siis henkilöä, joka ottaa mielellään vastuun laajemmistakin kehitysprojekteista, joissa maaliin ei päästä sekunnissa ja joissa onnistuminen edellyttää yhteistyötä muiden Sadexin asiantuntijoiden kanssa. Sinulla ei siis tarvitse olla kaikkeen vastauksia, vaan tärkeää on kykysi ja halusi verkostoitua meillä sisäisesti, jotta tiedät mistä tietoa etsiä. Onnistuaksesi brändimme kehittämisessä toivomme sinulta Adoben suunnitteluohjelmien tuntemusta. Kokemuksen markkinoinnin pienten ja suurien kehitysprojektien läpiviennistä katsomme isoksi eduksi.

Markkinointipäällikön työviikko koostuu lukuisista erikokoisista projekteista, joten etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on kyky organisoida työtään ja huolehtia jokaisesta langasta käsissään. Menestyt tässä roolissa, jos tartut mielelläsi toimeen ja koet eteen tulevat työhön liittyvät pulmat ennemminkin innostavina haasteina kuin esteinä. Toivomme itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä, mutta meiltä saat aina täyden avun ja tuen niin tiimin kuin koko yrityksen puolesta. Meitä sadexlaisia yhdistää aito halu auttaa toisia, rehellisyys kaikessa tekemisessä ja tahto tehdä parhaansa – näitä asioita odotamme myös uudelta tiimikaveriltamme.

Mitä Sadexilla pääsee tekemään?

Sadexilla työtehtäväsi koostuvat monipuolisista markkinoinnin kehityksen työtehtävistä. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä niin markkinoinnin tiimisi, myynnin kuin muiden sadexlaisten kanssa ympäri Suomea. Perehdytämme sinut kattavasti tehtävääsi ja käytössä oleviin järjestelmiin.

Markkinointipäällikön monipuolinen arki koostuu muun muassa seuraavista tehtävistä:

 • Sadex-konsernin yritysten markkinoinnin suunnittelu ja toteutus (kampanjat, toimenpiteet)
 • Monipuolisten kehitysprojektien suunnittelu ja toteutus (esim. verkkosivu-uudistukset)
 • Sivuston SEO/CRO-suunnittelu yhdessä digimarkkinointikumppanin kanssa
 • Sisältömarkkinoinnin vuosisuunnittelu ja toteutus
 • Yhteistyökumppanuuksien johtaminen (sponsorikumppanuudet, liitot, järjestöt)
 • Sadex-brändi-ilmeen vetovastuu (graafinen ilme ja ohjeistukset)
 • Rekrytoinnin ja hakijamielikuvan kehitys
 • Tiedottaminen
 • Markkinointitapahtumien suunnittelu ja toteutus (messut, asiakastilaisuudet)
 • Graafisen suunnittelun tehtävät (markkinointimateriaalit, mainonta)
 • Tuotantoprojektien koordinointi (valokuvaukset, videokuvaukset, sisällöt)
 • Muut markkinoinnin tehtävät

Meillä on käytössä modernit järjestelmät tiimin sisäiseen viestintään ja tehtävienhallintaan (Slack, Trello), joten töitä tehdään meillä joustavasti hybridinä. Työ edellyttää viikoittaista läsnäoloa Tampereen toimipisteessä Lahdesjärvellä ja sisältää silloin tällöin matkustusta eri toimipisteissämme.

Mitä odotamme sinulta?

 • Kokemusta ja intoa markkinoinnin pitkäjänteiseen kehittämiseen ja kehitysprojektien läpivientiin
 • Kokemusta digitaalisesta markkinoinnista (SEO/CRO, SEM), somemainonta)
 • Kokemusta sisällöntuotannosta ja sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram, LinkedIn)
 • Soveltuvaa markkinoinnin alan koulutusta ja työkokemusta
 • Graafisten ohjelmistojen tuntemusta (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign)
 • Kokemusta tai koulutusta verkkosivujen CMS-työkalujen käytöstä (HTML-kieli)
 • Itsenäistä työotetta ja ”päällikköasennetta” – toimit annettujen tavoitteiden mukaan, mutta osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja johtaa omaa vastuualuettasi
 • Hyvää priorisointikykyä – siedät sitä, että tehtävää on välillä paljon ja se vaatii priorisointia
 • Halua ja kykyä verkostoitua sekä tehdä yhteistyötä talon sisällä
 • Kykyä työskennellä sujuvasti osana luovaa tiimiä
 • Reipasta asennetta työntekoon ja halu tarttua toimeen
 • Palveluhalukkuutta niin asiakkaita, työkavereitasi, muita tiimejä ja tytäryhtiöitämme kohtaan

Mitä Sadex tarjoaa?

Sadexin markkinointipäällikkönä sinulla on edessäsi monipuolinen ja mielenkiintoinen työarki yrityksessä, jossa markkinointi on keskeisessä osassa liiketoimintaa. Olet mukana rakentamassa Sadexista rakennusalan tykätyintä toimijaa ja työnantajaa. Meillä on loistava arvopohja, tyytyväisimmät asiakkaat (NPS 83) ja meillä viihdytään aidosti. Meillä voit kouluttautua ja oppia jatkuvasti uutta monipuolisten työtehtävien parissa. Sadex-konsernin yritykset ovat kaikki erilaisia, ja pääset tekemään hyvin erityyppisiä kehitystehtäviä niiden parissa. Konsernin ja Sadexin sisällä on mahdollista edetä myös muihin työtehtäviin kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Sadexin työntekijänä olet osana tervettä ja luottamukseen perustuvaa, ja ennen kaikkea RENTOA, työyhteisöä, jossa on lupa olla oma ainutlaatuinen itsensä. Meillä ei turhia pönötetä, eikä meillä ole suljettuja kulmahuoneita. Saat työssäsi onnistumisen tueksi markkinoinnin tiimin ja muiden sadexlaisten jatkuvan kannustuksen sekä tuen.

Sadexlaisena sinulle kuuluvat myös hyvät työsuhde-edut, jotka tukevat työstä palautumista: Voit esimerkiksi hankkia itsellesi työsuhdepyörän, harrastaa lempilajiasi Smartum-seteleillä ja pelata padelia työporukalla! Töitä voit tehdä joustavasti hybridinä, ja työpisteesi sijaitsee uusissa viihtyisissä toimitiloissa Tampereen Lahdesjärvellä.

Sadexilla on tutkitusti loistava työilmapiiri, sillä meillä noudatetaan vahvasti seuraavia periaatteita:

 • Meillä ei ole kahden kerroksen väkeä, vaan jokaisen työpanos nähdään yhtä arvokkaaksi.
 • Jokainen työntekijä kantaa vastuun omasta tontistaan.
 • Kaikkea tekemistämme ohjaavat rehellisyys, palveluhalu ja korkea tekemisen taso.
 • Toimimme aina tiimissä – kaverilta saa aina jeesiä.
 • Asioista puhutaan reilusti ja suoraan, selän takana ei kyräillä.
 • Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme, ja teemme aina parhaamme.
 • Meille on tärkeää, että töihin on aina kiva tulla.
 • Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja ymmärtää vastuunsa yhteisestä ilmapiiristä.
 • Meillä on lupa myös mokata.

   Lue lisää siitä, kuinka työntekijät kokevat Sadexin työpaikkana >> 

   Lähetä ihmeessä vapaamuotoinen hakemus ja jutellaan lisää!

   Kuulisimme mielellämme sinusta ja siitä, miksi sopisit tähän tehtävään. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja CV:si – liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Saatamme kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

   Annamme erittäin mielellämme lisätietoja tehtävästä ja kerromme Sadexista työpaikkana, joten pirauta ihmeessä matalalla kynnyksellä alla näkyvinä aikoina Paulalle! Halutessasi voit yhtä hyvin laittaa Paulalle viestiä vaikka LinkedInissä ja kysyä tehtävästä lisää.

   Työpaikan osoite

   Oikojankatu 6, 33840 Tampere

   Palkkaus

   Kuukausipalkka

   Työ alkaaMahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
   TyöaikaKokoaikatyö
   Työn kestoYli 12 kuukautta, vakituinen
   Haku päättyy

   11.12.2022 klo 23:59

   Lisätiedot ja hakemukset

   Markkinointijohtaja Paula Louhelainen, paula.louhelainen@sadex.fi, puh. 010 320 5501

   Soittoajat to 24.11.2022 klo 14-15, pe 25.11.2022 klo 11-12 ja ma 28.11.2022 klo 14.30-15.30.