Oletko sinä vahvistuksemme Keski-Suomen alueelle?

Kattoturvallisuuden ykkösketju Sadex etsii myyntiedustajaa

Myyjarekry gptw2022
Myyntiedustaja, Keski-Suomen alue

Sadex on kotimainen yritys, joka suojaa ja turvaa suomalaisia katolta tippuvalta vedeltä ja lumelta sekä tekee katolla liikkumisen turvallisemmaksi. Toteutamme yksityis- ja yritysasiakkaiden vesikouru-, tikas- ja kattoturvatuoteurakat suunnittelusta asennukseen. Sadexilla on kymmenen toimipistettä ympäri Suomea. Teemme työtämme rehdisti ja intohimoisesti ympäri vuoden, asiakkaan turvallisuus ja tyytyväisyys edellä sekä henkilöstön hyvinvointiin panostaen.

Haluatko turvata ja suojata suomalaista asumista sekä olla mukana nostamassa rakentamisen laatua? Onko sinulle tärkeää osallistua työyhteisön rakentamiseen omalla persoonallasi ja kannustaa myös muita menestymään omassa työssään?

Etsimme nyt asiantuntijamyyjää Jyväskylän alueelle vastaamaan Keski-Suomen ränni- ja kattoturvatuotemyynnistä niin omakotiasiakkaille, taloyhtiöille kuin rakennusliikkeille.

Sadex tarjoaa sinulle töitä ympäri vuoden, alan ylivoimaisesti kannustavimman palkkausmallin sekä tutkitusti loistavan työyhteisön* – Sadexille on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti merkiksi tasapuolisesta ja reilusta yrityskulttuurista. Lisäksi Sadex palkittiin vuonna 2022 Suomen 6. parhaana työpaikkana!

Lue tarkempi kuvaus ja hakuohjeet
Myyntityöstä Sadexilla tekee erityisen mieluista se, että jaan samanlaiset arvot edustamani yrityksen kanssa: Meillä on oikeasti loistava tuote sekä palvelu, ja kaikki toimintamme pohjautuu rehellisyyteen. Lisäksi meillä pidetään työntekijöistä hyvää huolta, ja meihin panostetaan. Näillä eväillä on kiva tehdä töitä!
- Annika Niemelä, myyntiedustaja ja yksi tulevista työkavereistasi, Sadex Oy