Myyntiedustaja, Oulu

Sytytkö asiakaslähtöisestä myyntityöstä – meiltä löydät eväät menestykseesi

Rekry Oulu

Myyntiedustaja, Oulu

Sadex on kotimainen yritys, joka suojaa ja turvaa suomalaisia katolta tippuvalta vedeltä ja lumelta sekä tekee katolla liikkumisen turvallisemmaksi. Vastaamme yksityis- ja yritysasiakkaiden ränni-, tikas- ja kattoturvaurakoista suunnittelusta asennukseen. Sadexilla on kahdeksan toimipistettä Suomessa. Teemme työtämme rehdisti ja intohimoisesti, asiakkaan turvallisuus ja tyytyväisyys edellä.

Etsitkö arvostettua myyntityötä? Haluatko turvata ja suojata suomalaista asumista sekä olla mukana nostamassa rakentamisen laatua?

Alan edelläkävijäyritys Sadex etsii nyt ratkaisukeskeistä asiantuntijamyyjää Ouluun vastaamaan ränni- ja kattoturvatuotemyynnistä. Tarjoamme sinulle aidosti alan parhaan työpaikan* sekä tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat – Sadex tarjoaa tutkitusti alan parasta palvelua ja haluammekin sinut osaksi valiojoukkoamme.

Sadexilla työnkuvaasi kuuluu

  • sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden myynti yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille
  • aktiivinen asiakashankinta ja kohteiden kartoituskäynnit
  • uusien omakotialueiden ja rakennustyömaiden kierrokset
  • tarjouslaskenta
  • asennussuunnitelmien laatiminen
  • aktiivinen kysyntään vastaaminen

Mitä odotamme sinulta?

Meille oleellisinta on oikeanlainen asenteesi. Etsimmekin nyt aktiivista ja tavoitteisiinsa sitoutunutta tekijää, jolla riittää kunnianhimoa. Olet aito, itseohjautuva ja omaat hyvät sosiaaliset taidot – nautit ihmisten kohtaamisesta, liikkuvasta työstä ja osaat pelata osana tiimiä. Sinulta löytyy lisäksi halua rehtiin asiakaslähtöiseen myyntityöhön – meillä myyntityö on tuputtamisen sijaan palvelua.

Myyntityöstä Sadexilla tekee erityisen mieluista se, että jaan samanlaiset arvot edustamani yrityksen kanssa: Meillä on oikeasti loistava tuote sekä palvelu, ja kaikki toimintamme pohjautuu rehellisyyteen. Lisäksi meillä pidetään työntekijöistä hyvää huolta, ja meihin panostetaan. Näillä eväillä on kiva tehdä töitä!
– Annika Niemelä, tuleva kollegasi, Sadex Oy

Katsomme eduksesi mahdollisen aiemman kokemuksesi alalta ja myyntityöstä. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä koulutamme loistavalla asenteella varustetun henkilön kattavasti tehtävään. Meillä myyntitiimin työtaustat ovatkin monipuolisia: Sadexilla menestyy niin terveydenhoitoalan, ravintola-alan kuin myyntitaustaisetkin osaajat – yhteistä heillä on kuitenkin loistava tekemisen asenne ja halu palvella asiakasta. Oma auto ja ajokortti ovat työssäsi välttämättömät.

Sadexin porukassa menestyt

Tarjoamme sinulle kaikki onnistumiseen tarvittavat työkalut:

  • alan digitaalisimmat myynnin työkalut
  • erittäin kannustavan palkkausmallin – onnistumisesi huomioidaan reilusti
  • Sadexin erinomaisen maineen, ensiluokkaiset tuotteet ja korkean asiakastyytyväisyyden
  • joukkueen vahvan tuen – vaikka työsi onkin itsenäistä et ole kuitenkaan yksin

Odotamme yhteydenottoasi.­ Myy itsesi meille!

Työpaikan osoite

Hautakorventie 9, 90620 Oulu

Palkkaus

Provisio (perehdytysajalla kiinteä kuukausipalkka)

Työ alkaaMahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy

14.3.2021 klo 23:59

Lisätiedot ja hakemukset

Myyntijohtaja Ville Kukkonen, ville.kukkonen@sadex.fi, 040 379 4009