Alan ykkösketju Sadex etsii asentajaa

Palkkaamme Vantaalle kouru- ja kattoturvatuotteiden asentajan

Asentaja Web

Kouru- ja kattoturvatuotteiden asentaja, VANTAA

Sadex on nopeasti kasvava kotimainen perheyritys, joka vastaa yritys- ja yksityisasiakkaiden ränni-, tikas- ja kattoturvaurakoista avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta asennukseen. Sadexilla on kahdeksan toimipistettä Suomessa ja yksi Ruotsissa. Neljän veljeksen rehti ja intohimoinen tekeminen on Sadexin tunnusmerkki, joka on levinnyt kaikkiin Sadexlaisiin - me tehdään niin kuin itselle tehtäisiin.

Etsimme nyt kouru- ja kattoturvatuotteiden asentajaa kasvavaan tiimiimme pääkaupunkiseudulle. Edellytämme sinulta erityisesti:

  • aktiivista ja itsenäistä työotetta 
  • huolellisuutta
  • hyviä kädentaitoja
  • positiivista asennetta
  • halua pitää asiakkaistamme hyvää huolta

Aikaisempi kattoalan tai tuoteryhmiemme tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Koulutamme sinut tehtävään, ja sinulla on tiimimme täysi tuki.

Sadex tarjoaa sinulle töitä ympäri vuoden, alan ylivoimaisesti kannustavimman palkkausmallin sekä aidosti loistavan työyhteisön, jonka myötä töihin kelpaa lähteä. Sadexilla työviikkosi koostuu monipuolisista asennustyömaista niin omakotitalojen, saneerauskohteiden, kuin rakennusliikkeidenkin parissa myyjiemme laatimien suunnitelmien sekä työnjohdon kanssa sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Asennukset koostuvat pääsääntöisesti seuraavien tuoteryhmien asennuksista:

  • sadevesijärjestelmät
  • seinä- ja palotikkaat
  • kattoturvatuotteet
  • parvekevedenpoisto
Sadexin voimavara on loistava yhteishenki. Meillä kaikki ovat keskenään tasavertaisia, ja kaikki myös ottavat vastuun siitä, että hommat hoidetaan kunnolla
- Marko Kukkonen, toimitusjohtaja, Sadex Oy

Sadexilla työilmapiiri on täysin omaa luokkaansa, positiivisessa mielessä. Meillä ei harrasteta turhaa pokkurointia, vaan kaikki ovat keskenään tasavertaisia. Huolehdimme myös, että käytössäsi on laadukas ja hyvä kalusto sekä ajantasainen toiminnanohjausjärjestelmä. Urakkapalkkauksemme mahdollistaa sen, ettei ansiollasi ole ylärajaa. Asentajiemme urakat liikkuvatkin keskimäärin 3500-4800 euron välillä kuukaudessa. C-ajokortti on työn edellytys, mutta sen suorittaminen työn ohessa on myös neuvoteltavissa. Aiemman kokemuksen alalta katsomme myös eduksesi.

Työpaikan osoite Katriinantie 8, 01740 Vantaa
Palkkaus Urakkapalkkaus
Työ alkaa 1.10.2019, sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 29.9.2019 klo 23:59
Jätä hakemus henri.saareks@sadex.fi