Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Sadex Oy, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Talvietu-arvonta on avoin kaikille kuluttajille. Arvontaan ei voi osallistua yrityksen nimissä. Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunnat tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Arvonta-aika

Arvonta-aika on 1.8.2023 – 30.11.2023.

4. Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan osallistutaan pyytämällä www.sadex.fi/talvietu -sivuston sähköisen lomakkeen kautta tarjous ränni-, tikas- tai kattoturvatuotteista ja jättämällä lomakkeelle yhteystietonsa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

  • Arvontaan osallistuvat kaikki www.sadex.fi/talvietu -sivuston sähköisen lomakkeen kautta tehdyt tarjouspyynnöt, jotka johtavat tarjouksen tekemiseen Sadex Oy:n toimesta. Talvietuun ovat oikeutettuja omakotitalokohteet ja taloyhtiöt.
  • Arvontaan osallistuvat kaikki tarjouspyynnöt, jotka tulevat sadex.fi/talvietu -kampanjasivun lomakkeen kautta. Muuta kautta kautta tulleet tarjouspyynnöt jäävät arvonnan ulkopuolelle.

5. Palkinnot ja ehdot

Arvonnan voittaja saa 500 € arvoisen Aurinkomatkojen lahjakortin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi eikä sitä voida jakaa useaksi lahjakortiksi. Voittaja valitaan arvonnalla kaikkien osallistujien joukosta viimeistään 8.12.2023. Palkinto luovutetaan joko sähköisessä muodossa ja toimitetaan voittajan sähköpostiosoitteeseen tai henkilökohtaisesti. Järjestäjä pidättää oikeuden valita toimitustavan. Palkintoa ei voida toimittaa postitse.

Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. Hänen tulee myöskin omistaa kiinteistö tai osa sen osakkeista, johon hän tarjousta pyytää. Arvontaan voi osallistua vain yksi tarjouspyyntö / kohde. Osallistujalla on oltava toimiva sähköpostiosoite, jotta palkinto voidaan toimittaa perille.

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

10. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon.

Järjestäjä ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

11. Julkisuus ja markkinointi

Tarjouspyynnön jätettyäsi käsittelemme henkilötietojasi tarkasti tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Voit lukea lisää tietosuojastamme täältä.

Voittajan nimi ja kuva voidaan julkaista järjestäjän omissa kanavissa. Arvonnan voittaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Asennamme vuosittain yli

6600 kohdetta

Tuotetakuu

jopa 50 vuotta