Sadexilta turvalliset kattoturvatuotteet kaikille katoille

Luotettavaa kulkua ja työskentelyä katolla

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteemme tarjoavat turvallisten ja määräysten mukaisten kulkuyhteyksien rakentamisen katolle. Kattoturvatuotteet mahdollistavat esimerkiksi savupiippujen ja sähköisten tuulettimien huoltamisen. 

Kattoturvatuotteemme­ ovat läpikäyneet vaativat testit ja ne ovat laadultaan korkealuokkaisia. Tuotteet valmistetaan kotimaisista raaka-aineista erittäin huolellisen laadunvalvonnan alla ja ne täyttävät kaikki korroosio- ja turvallisuusvaatimukset. Tuotevalikoimastamme löytyvät kattoturvatuotteet niin omakoti-, kerrostalo- kuin teollisuusrakentamiseenkin. 

Huomioitavaa kattoturvatuotteiden hankinnassa

Kattoturvatuotteita tarvitaan, jotta liikkuminen ja työskentely katolla on turvallista ja helppoa. Määräysten mukaan rakennuksissa tulee olla kiinteät kattoturvatuotteet ja kaikille huollettaville kohteille pitää päästä kiinteitä kulkuteitä pitkin. Rakennusvalvonta vaatii kattoturvatuotteet rakennukseen muuttotarkastukseen mennessä.

Turvavarusteita suunniteltaessa ja rakennettaessa lähtökohdaksi otetaan rakennuksen ja sen kattomaiseman arkkitehtoniset ominaisuudet ja erityispiirteet, joita varusteet eivät saa rikkoa. Kun vanhoihin rakennuksiin lisätään kattoturvavarusteita, ne suunnitellaan huolehtien siitä, ettei historiallisesti tai rakennustaiteellisesti arvokkaita rakennuksia tai kaupunkikuvaa turmella.

Tikkaiden, kattosiltojen, kaiteiden ym. varusteiden rakentaminen tai muuttaminen saattaa olla rakennuksen ulkoasua muuttava toimenpide, joka vaatii luvan.