Lumiesteet

Tyylikkäs ja kotimainen lumieste tuo turvaa talveen

Lumiesteet

Kestävät ja pitkäikäiset lumiesteemme mahdollistavat turvallisen liikkumisen rakennusten läheisyydessä suojaten vaaratilanteilta, joita katolta putoava lumi ja jää saattavat aiheuttaa ihmisille ja omaisuudelle. Tuotevalikoimastamme löytyvät lumiesteet soveltuvat kattotyypeille niin omakoti-, kerrostalo- kuin teollisuusrakentamiseenkin. Lumiesteisiin on saatavilla lisävarusteita estämään vähäinenkin lumen ja jään putoaminen. Lumiesteet ovat läpikäyneet vaativat testit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia. Lumiesteet valmistaa kotimainen Lapuan Piristeel Oy.

Tekniset tiedot

  • Lumiesteputken halkaisija 32 mm
  • Lumieste putken pituus 3000 mm
  • Lumiestekiinnikkeiden materiaali 2,5 mm sinkitty rakenneteräs

Materiaali

Lumiesteiden osat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Esteet maalataan pulveripolttomaalilla. Kuumasinkitty teräs sekä pulveripolttomaalaus antavat erinomaisen korroosiosuojan.

Väri

Lumiesteiden väri valitaan yleensä katon värin mukaan. Lumiesteiden kaltaisia turvavarusteita suunniteltaessa ja asennettaessa lähtökohdaksi otetaan rakennuksen ja sen kattomaiseman arkkitehtoniset ominaisuudet ja erityispiirteet, joita varusteet eivät saa rikkoa.

Lumiesteiden vakiovärit ovat:

Lumiesteitä saa lisähintaan myös erikoisväreillä.