Pyöreä sadevesijärjestelmä

Kestävät ja kauniit vesikourut kaikkiin rakennuksiin

Pyöreä sadevesijärjestelmä

Teräksinen puolipyöreä vesikouru on kestävä, toimiva ja helppohoitoinen. Tyylikkään ja ajattoman muotoilun ansiosta se soveltuu kauniisti kaikkiin rakennuksiin. Puolipyöreä kouru johtaa tehokkaasti katolle kertyvän veden pois rakennuksen perusteista ja kulkuväyliltä, joten se on varma valinta niin omakoti-, kerrostalo- kuin teollisuusrakennuksiin. Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu kouru kestää hyvin aikaa ja vaihtelevia olosuhteita. Lisäksi se on paksun pinnoitteen ja painavamman rakenteen ansiosta erittäin hiljainen eikä tippuva veden ääni kantaudu rakennukseen häiritsevästi. Lisättynä Sadex-äänenvaimentimella, saat markkinoiden hiljaisimman sadevesijärjestelmän. Sadevesijärjestelmät valmistaa kotimainen Lapuan Piristeel Oy.

Tekniset tiedot

Puolipyöreää vesikourua on saatavilla kolmessa eri koossa:

  • P125 mm (5-tuumainen)
  • P130 mm (5-tuumainen, syvä malli)
  • P150 mm (6-tuumainen)

Omakotitaloon sekä pienempiin rivitaloihin ensisijainen valinta on 130 mm kouru. Kerros- ja rivitaloihin sekä omakotitaloihin, joissa on saumapeltikatto, soveltuu parhaiten 150 mm kouru. Pieniin ja mataliin rakennuksiin sekä erilaisiin katoksiin, esimerkiksi pihasaunat, autotallit, grillikatokset, soveltuu hyvin siro 125 mm kouru.

Syöksyjä on saatavilla kolmea eri kokoa:

  • P100 mm
  • P120 mm 
  • P150 mm

Materiaali

Sadevesijärjestelmät valmistetaan molemmin puolin Pural-pinnoitetusta, 0,6 mm erittäin kestävästä, kuumasinkitystä teräksestä. Pural-pinnoite on molemmin puolin yhtä vahvaa ja antaa parhaan mahdollisen suojan korroosiolle. 

Väri

Sadevesijärjestelmien väri valitaan yleisesti rakennuksen julkisivun ja katon värien mukaan. Sadevesijärjestelmän väreillä voi myös leikitellä ja niillä voidaan korostaa talon julkisivua. 

Sadevesijärjestelmien vakiovärit ovat:

Pyöreää sadevesijärjestelmää saa lisähintaan myös erikoisväreillä.