Kantikkaat rännit

Vaihtoehto pyöreälle rännille

Sadevesijärjestelmät:

Kantikkaat rännit

Teräksestä valmistettu kantikas vesikouru, niin sanottu jenkkimalli, on vaihtoehto puolipyöreälle sadevesijärjestelmälle. Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu sadevesikouru kestää hyvin aikaa ja vaihtelevia olosuhteita. Lisäksi se on paksun pinnoitteen ja painavamman rakenteen ansiosta erittäin hiljainen eikä tippuva veden ääni kantaudu taloon häiritsevästi. Lisättynä Sadex-äänenvaimentimella, nautit markkinoiden hiljaisimmasta sadevesijärjestelmästä. Sadevesijärjestelmät valmistaa kotimainen Lapuan Piristeel Oy.

Tekniset tiedot

Kantikasta vesikourua on saatavilla koossa K125 mm (5-tuumainen). Sitä käytetään omakoti- ja rivitaloissa. Kantikkaan syöksyn koko on 75 x 100 mm.

Materiaali

Kantikkaat sadevesijärjestelmät valmistetaan molemmin puolin Pural-pinnoitetusta 0,6 mm, erittäin kestävästä, kuumasinkitystä teräksestä. Pural-pinnoite on molemmin puolin yhtä vahvaa ja antaa parhaan mahdollisen suojan korroosiolle.

Väri

Sadevesijärjestelmien väri valitaan yleisesti rakennuksen julkisivun ja katon värien mukaan. Sadevesijärjestelmän väreillä voi myös leikitellä ja niillä voidaan korostaa talon julkisivua. 

Sadevesijärjestelmien vakiovärit ovat:

Kantikasta sadevesijärjestelmää saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta