Sadex | Supraflow-sadevesijärjestelmä

Supraflow – Sadevesijärjestelmien mersu

Parasta mitä löytyy – likaa hylkivä räystäskouru

/images/sadevesijarjestelmat/Sadex-supraflow-ranni.jpg
Supraflown teflonmainen pinta estää rännin likaantumisen ja raidoittumisen
Supraflow-sadevesikouru pysyy puhtaana vuodesta toiseen

Supraflow-sadevesijärjestelmä

Supraflow-sadevesikouru on likaa hylkivä, kestävä ja tyylikäs. Se pysyy pysy puhtaana paremmin kuin mikään muu markkinoilta löytyvä vesikouru, koska siinä on ennennäkemätön Supraflow-pinnoite ja uniikki Waterstop-muotoilu kourun etureunassa. Nämä estävät kourun likaantumisen ja raidoittumisen. Supraflow näyttää upealta, säilyy puhtaana ja sen pinta pysyy haalistumattomana, vuodesta toiseen. Kourun puolipyöreä muotoilu mahdollistaa tehokkaan virtauksen sadevesille estäen samalla roskien patoutumisen.

Supraflow-sadevesijärjestelmällä aidosti kattava ja pitkä 50 vuoden tekninen takuu sekä 25 vuoden pinnoitetakuu. Supraflow on 100 % Suomessa valmistettu ja se on ekologinen valinta sillä se on 100 % kierrätettävää materiaalia. Supraflown valmistaa kotimainen Piristeel Oy.

Materiaali

Supraflow-sadevesijärjestelmä valmistetaan kotimaisesta Supraflow-pinnoitetusta teräksestä, teräsyhtiö SSAB:n suomalaisilla tehtailla. Pinnoitteen sisältämä fluori tekee Supraflowsta likaa hylkivän ja se on pinnaltaan myös haalistumaton. Supraflow kuuluukin parhaaseen RUV-luokkaan. Supraflowssa sinkityksen vahvuus on 27,3 % vahvempi kuin missään muussa teräksisessä maalipinnoitetussa sadevesijärjestelmässä. Tämä takaa järjestelmälle markkinoiden parhaan korroosiosuojan.

Väri

Supraflowta on saatavilla matta valkoisena tai matta metalli grafiittina. Matta metalli grafiitti soveltuu hyvin kohteisiin, joissa on tummat tai sinkityt katon sävyt tai julkisivutehosteet. Erityisen hyvin sävy sopii RR23 (tummanharmaa), RR33 (musta) tai RR41 (tumma hopea) sävyisiin kohteisiin.

Tekniset tiedot

Supraflow-vesikourua on saatavilla kahdessa eri koossa:

  • P150 mm (6-tuumainen)
  • P125 mm (5-tuumainen, siro)

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta