Supraflow – käänteentekevä uutuus

Pysyy puhtaana paremmin kuin mikään muu markkinoilta löytyvä sadevesikouru

/images/sadevesijarjestelmat/Sadex-supraflow-ranni.jpg
Supraflown teflonmainen pinta estää rännin likaantumisen ja raidoittumisen
Supraflow-sadevesikouru pysyy puhtaana vuodesta toiseen

Supraflow-sadevesijärjestelmä

Supraflow-uutuusmateriaali kehitettiin tarpeeseen tuoda sadevesijärjestelmämarkkinoille jotakin entistäkin kestävämpää, helppohoitoisempaa ja kauniimpaa järkevään hintaan. Lopputuloksena syntyi korkeimman laatuluokan Supraflow-sadevesijärjestelmä, joka säilyy muuttumattomana Pohjolan kovissa olosuhteissa, vuodesta toiseen.

Supraflow-kourun etureunan uniikki Waterstop-muotoilu ehkäisee etureunan likaantumisen ja raidoittumisen pitäen sadevedet kourun sisäpuolella. Supraflowssa on myös erityinen likaahylkivä Supraflow-pinnoite, jonka ansiosta vesikouru pysyy puhtaana ja pitää värinsä paremmin kuin mikään muu markkinoilta löytyvä sadevesikouru. Teflonmainen pinnoite sisältää fluoria, joka estää myös auringon UV-säteilyn aiheuttamat maalipinnan muutokset. Supraflow-materiaali kuuluukin parhaaseen RUV-luokkaan ja on myös erinomainen korroosionkestoltaan. Materiaali valmistetaan teräsyhtiö SSAB:n suomalaisilla tehtailla. 

Supraflow on helppohoitoinen, kestävä ja toimiva sadevesijärjestelmä, eikä pelkästään ainutlaatuisen likaahylkivän materiaalinsa ansiosta. Kourun puolipyöreä muotoilu mahdollistaa tehokkaan virtauksen sadevesille estäen samalla roskien patoutumisen. Huolto onnistuu helpommin kuin kantikkaassa mallissa, koska puolipyöreän kourun suurempi virtausnopeus huuhtoo roskat tehokkaasti pois.

Supraflow-sadevesijärjestelmällä aidosti kattava ja pitkä 50 vuoden tekninen takuu sekä 25 vuoden pinnoitetakuu. Supraflow on 100 % Suomessa valmistettu ja se on ekologinen valinta sillä se on 100 % kierrätettävää materiaalia. Supraflown valmistaa kotimainen Piristeel Oy.

Tekniset tiedot

Puolipyöreää Supraflow-vesikourua on saatavilla kahdessa eri koossa:

  • P150 mm (6-tuumainen)
  • P125 mm (5-tuumainen, siro)

Materiaali

Supraflow-sadevesijärjestelmä valmistetaan kotimaisesta Supraflow-pinnoitetusta teräksestä. Pinnoitteen sisältämä fluori tekee Supraflowsta likaa hylkivän ja se on pinnaltaan myös haalistumaton. Supraflowssa sinkityksen vahvuus on 27,3 % vahvempi kuin missään muussa teräksisessä maalipinnoitetussa sadevesijärjestelmässä. Tämä takaa järjestelmälle markkinoiden parhaan korroosiosuojan.

Väri

Matta Metalli Grafiitti soveltuu hyvin kohteisiin, joissa on tummat tai sinkityt katon sävyt tai julkisivutehosteet. Erityisen hyvin sävy sopii RR23 (tummanharmaa), RR33 (musta) tai RR41 (tumma hopea) sävyisiin kohteisiin. Supraflow-värivalikoima on täydentynyt myös Matta Valkoisella.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta