Palveleva puhelin arkisin klo 7-16 Katso yhteystiedot
 • Tuote
 • Ohjeet
 • Usein kysyttyä
21

Sadex 2+1 kumitiiviste

Helppokäyttöinen tiiviste, joka toimii kaikissa asennusolosuhteissa – ei liimausta eikä hankalia työmaalla toteutettavia tiivistepalapelejä, tiiviste vain painetaan kiinnikkeen pohjaan ennen asennusta! Sopii yleisimmille Pisko-kiinnikkeille.

Tuotteen innovatiivinen asennusta helpottava muotoilu parantaa myös vesitiiveyttä ruuvin rungon ja kiinnikkeen välillä, sillä tiivisteen paikallaan pitävä materiaali täyttää ja tiivistää reikää automaattisesti asennuksen yhteydessä. Tiiviste myös vähentää asennuksen aiheuttamaa rasitusta ruuvin kannalle – oikea asennuskireys löytyy helposti ja ruuvin kannan korroosiosuoja vaurioituu aiempaa vähemmän.

Pyöristetyt reunat eivät toimi patona katolla liikkuvalle vedelle, vaan vesi kiertää tiivisteet luonnollisesti. Toimii myös lämpöeristeenä – tiiviste estää lumieste-kiinnikkeen auringosta johtuvan kuumenemisen tuottamat ongelmat bitumikermikatoilla.

Tiiviste on valmistettu kierrätettävästä UV-suojatusta TPE-materiaalista, ollen pitkäikäinen ja erinomaisilla sään- ja kemikaalinkesto-ominaisuuksilla varustettu. Tiivisteellä on hyödyllisyysmallisuoja, joten saatavuus vain osana Pisko-tuoteperhettä.

Tiiviste sopii loistavasti esimerkiksi Piskon kattosiltojen ja lumiesteiden kiinnikkeisiin.

Sadex 2+1 kumitiiviste

0,63 €

Uutuusratkaisu ruuvikiinnitteisten kattoturvatuotteiden helppoon ja tehokkaaseen tiivistämiseen!


Määrä
kpl
Siirry kassalle

Haluatko asennustarjouksen?

Ota rennosti ja anna meidän auttaa. Verkkokauppatilauksen sijaan, tilaa koko paketti asennettuna myyjältäsi. Ammattilaisemme hoitavat asennuksen edullisesti.

Pyydä asennustarjous

Tuotetiedot

Tuotenumero KL582

Sadex 2+1 kumitiiviste.

 • Helppokäyttöinen, toimii kaikissa asennusolosuhteissa
 • Pitkäikäinen, sään- ja kemikaalinkestävä
 • Hyödyllisyysmallisuojattu - sopii vain Pisko-kiinnikkeisiin

Toimitusaika

3-7 työpäivää

Aina ilmainen jopa 30 päivän palautusoikeus.

Noutopisteet

Tampere Vantaa

Sisältö

 • 1 kpl Sadex 2+1 kumitiiviste

Materiaali

 • Kumi

Valmistaja

Piristeel Oy

Usein kysytyt kysymykset

 • Mitä tulee huomioida kattosillan suunnittelussa?

  Kattosiltoja suunniteltaessa tulee huomioida, että kulkeminen ja työskentely huollettavalle kohteelle on turvallista. Kattosillat tulevat yleensä joko lapetikkaiden tai askelmien jatkoksi tai rakennuksen päätyyn seinätikkaiden jatkoksi. Suosittelemme asentamaan kattosillat mahdollisuuksien mukaan selkeästi yhteen linjaan. Piipun ala- tai yläpuolelle asennettaessa kattosillan etäisyys piipusta on hyvä olla 200-300 mm, jotta liikkuminen on turvallista.

 • Mitkä ovat kattosillan asennusvaihtoehdot?

  Standardi SFS-EN 516 antaa kattosilloille kaksi asennusvaihtoehtoa: luokka 1 ja luokka 2. Henkilökohtaisia turvavarusteita saa käyttää ainoastaan luokan 2 mukaan asennetuissa kattosilloissa. Yli kaksikerroksisen talon, jonka katon jyrkkyys on 1:8 (8 m matkalla katto nousee 1 m) tai jyrkempi, kattosiltojen asennukseen saa käyttää vain luokan 2 mukaista asennusta (F2 Suomen Rakentamismääräyskokoelma). Yli kaksikerroksisen talon, jonka katon jyrkkyys on 1:1,5 (1,5 m matkalla katto nousee 1 m) tai tätä jyrkempi, kattosillat tulee varustaa turvakiskolla, tai vähintään 110 cm korkealla avokaiteella. Henkilökohtaisten turvavarusteiden asentaminen kattosiltoihin edellyttää apupuun kiinnityksen varmistamista. Asennusohjeemme ovat luokan 2 mukaisia.

 • Milloin kattosillassa käytetään köysikiinnikettä?

  Kattosillan joustovaimennettu köysikiinnike turvaköyden kiinnityspisteenä turvaa katolla tapahtuvan huoltotyön, esimerkiksi lumenpudotuksen, vesikourujen puhdistuksen ja katon maalauksen. Köysikiinneke on turvallinen vaihtoehto, kun varsinainen turvakiskon asennus ei ole tarkoituksenmukaista. Henkilökohtaisia turvavarusteita saa käyttää ainoastaan luokan 2 mukaan asennetuissa kattosilloissa. Köysikiinnike suositellaan asennettavaksi kattosillan kiinnikkeiden väliin, jolloin vaimennus on paras mahdollinen putoamisen sattuessa. Köysikiinnikettä ei saa asentaa kattosillan laitimmaisten kiinnikkeen kohdalle. Kattosillat voidaan varustaa vaakakiskolla, köysikiinnikkeillä tai vähintään 1100 mm korkealla avokaiteella. Lappeella tehtävissä huoltotöissä turvaköyden kiinnitykseen käytetään vaakakiskoa tai köysikiinnikettä.