Sadex | Kattoturvatuotteet

Sadexilta turvalliset kattoturvatuotteet kaikille katoille

Luotettavaa kulkua ja työskentelyä katolla

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteemme tarjoavat turvallisten ja määräysten mukaisten kulkuyhteyksien rakentamisen katolle. Tuotevalikoimastamme löytyvät tuotteet mahdollistavat esimerkiksi savupiippujen huoltamisen ja varmistavat, että lumi ei tipu katolta niskaan.

Kestävät ja pitkäikäiset kattoturvatuotteemme soveltuvat niin omakoti-, kerrostalo- kuin teollisuusrakentamiseenkin. Kattoturvatuotteemme­ täyttävät kaikki korroosio- ja turvallisuusvaatimukset. 

Milloin kattoturvatuotteita tarvitaan?

Kattoturvatuotteita tarvitaan, jotta liikkuminen ja työskentely katolla on turvallista ja helppoa. Määräysten mukaan rakennuksissa tulee olla kiinteät kattoturvatuotteet ja kaikille huollettaville kohteille pitää päästä kiinteitä kulkuteitä pitkin. Rakennusvalvonta vaatii kattoturvatuotteet rakennukseen muuttotarkastukseen mennessä.

Turvavarusteita suunniteltaessa ja rakennettaessa lähtökohdaksi otetaan rakennuksen ja sen kattomaiseman arkkitehtoniset ominaisuudet ja erityispiirteet, joita varusteet eivät saa rikkoa. Kun vanhoihin rakennuksiin lisätään kattoturvavarusteita, ne suunnitellaan huolehtien siitä, ettei historiallisesti tai rakennustaiteellisesti arvokkaita rakennuksia tai kaupunkikuvaa turmella. Tikkaiden, kattosiltojen, kaiteiden ym. varusteiden rakentaminen tai muuttaminen saattaa olla rakennuksen ulkoasua muuttava toimenpide, joka vaatii luvan. Lue lisää kattoturvatuotteiden määräyksistä.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta