Turvalliset kattoturvatuotteet asennettuna kaikille kattotyypeille

Luotettavaa kulkua ja työskentelyä katolla

Kattoturvatuotteet

Me toteutamme katollesi turvallisen, vakaan ja määräysten mukaisen kulkuyhteyden, esimerkiksi savupiippujen huoltamista varten. Asennamme myös oikeinmitoitetut, kotimaiset lumiesteet, jotka varmistavat, että lumi ei tipu katolta niskaan suojaten henkilö- ja materiaalivahingoilta.

Kestävät ja pitkäikäiset kattoturvatuotteemme soveltuvat kaikille katemateriaaleille, niin omakoti-, kerrostalo- kuin teollisuusrakentamiseenkin ja ne täyttävät kaikki korroosio- ja turvallisuusvaatimukset.

Olen aina saanut Sadexilta todella hyvän ja asiantuntevan palvelun!
– Timo Taavitsainen, Asunto Oy Maaselänharju

Milloin kattoturvatuotteita tarvitaan?

Kattoturvatuotteita tarvitaan, jotta liikkuminen ja työskentely katolla on turvallista ja helppoa. Määräysten mukaan rakennuksissa tulee olla kiinteät kattoturvatuotteet ja kaikille huollettaville kohteille pitää päästä kiinteitä kulkuteitä pitkin. Rakennusvalvonta vaatii kattoturvatuotteet rakennukseen muuttotarkastukseen mennessä.

Turvavarusteita suunniteltaessa ja rakennettaessa lähtökohdaksi otetaan rakennuksen ja sen kattomaiseman arkkitehtoniset ominaisuudet ja erityispiirteet, joita varusteet eivät saa rikkoa. Kun vanhoihin rakennuksiin lisätään kattoturvavarusteita, ne suunnitellaan huolehtien siitä, ettei historiallisesti tai rakennustaiteellisesti arvokkaita rakennuksia tai kaupunkikuvaa turmella. Tikkaiden, kattosiltojen, kaiteiden ym. varusteiden rakentaminen tai muuttaminen saattaa olla rakennuksen ulkoasua muuttava toimenpide, joka vaatii luvan. Lue lisää kattoturvatuotteiden määräyksistä.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta