Turvalliset kattoturvatuotteet asennettuna kaikille kattotyypeille

Luotettavaa kulkua ja työskentelyä katolla

Kattoturvatuotteet

Toteutamme katollesi turvallisen, vakaan ja määräysten mukaisen kulkuyhteyden, esimerkiksi savupiippujen huoltamista tai lumenpudotusta varten. Suunnittelemme ja asennamme myös oikeinmitoitetut lumiesteet, jotka suojaavat henkilö- ja materiaalivahingoilta. Asennamme lumiesteet RT-kortin lumikuormataulukon mukaan – tämä takaa kattosi kantokyvyn mukaiset lumiesteet, jotka kestävät runsaslumisetkin talvet.

Kotimaiset kattoturvatuotteemme soveltuvat kaikille katemateriaaleille niin omakoti-, kerrostalo- kuin teollisuuskohteisiinkin ja ne täyttävät tutkitusti kaikki korroosio- ja turvallisuusvaatimukset.

Milloin kattoturvatuotteita tarvitaan?

Kattoturvatuotteita tarvitaan, jotta liikkuminen ja työskentely katolla on turvallista ja helppoa. Määräysten mukaan rakennuksissa tulee olla kiinteät kattoturvatuotteet ja kaikille huollettaville kohteille pitää päästä kiinteitä kulkuteitä pitkin. Rakennusvalvonta vaatii kattoturvatuotteet rakennukseen muuttotarkastukseen mennessä. 

Turvavarusteita suunniteltaessa ja rakennettaessa lähtökohdaksi otetaan rakennuksen ja sen kattomaiseman arkkitehtoniset ominaisuudet ja erityispiirteet, joita varusteet eivät saa rikkoa. Kun vanhoihin rakennuksiin lisätään kattoturvavarusteita, ne suunnitellaan huolehtien siitä, ettei historiallisesti tai rakennustaiteellisesti arvokkaita rakennuksia tai kaupunkikuvaa turmella. Tikkaiden, kattosiltojen, kaiteiden ym. varusteiden rakentaminen tai muuttaminen saattaa olla rakennuksen ulkoasua muuttava toimenpide, joka vaatii luvan. Lue lisää kattoturvatuotteiden määräyksistä.

Kieltäytyikö nuohooja nousemasta katolle?

Katon huoltotöitä tekeville ammattilaisille on myös taattava turvallinen katolla työskentely, mikäli kattoturva ei ole ajan tasalla on heillä oikeus kieltäytyä katolle menemisestä. Me toteutamme määräysten mukaisen kokonaisuuden, joka palvelee niin asukasta kuin ammattilaista.

Kattoturvatuotteiden hinta

Suunnittelemme ja asennamme kattoturvatuotteet aina kohdekohtaisesti. Turvatuotteita suunnitellessa tulee huomioida muun muassa rakennuksen korkeus ja lain määräävät pakolliset turvatuotteet kattotyypeittäin. Kattoturvatuotteiden hinta vaihteleekin aina kohteen mukaan. Pyydä maksuton asennuskartoitus, ja saat hinta-arvion juuri sinun kohteeseesi sopivasta kattoturvasta.

Kaikilla asentajillamme on pätevyys CE-hyväksyttyjen tuotteiden asentamiseen, valmistajan koulutukset suoritettuna ja RT-kortin mukainen osaaminen kattoturvatuotteiden asentamisesta. 

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta

Kattoturvatuotteet ympäri Suomen!