Pisko SafeGrip palotikas

Markkinoiden turvallisin turvatikas

/images/tikastuotteet/Sadex-Pisko-SafeGrip.jpg
Palotikas
Palotikas omakotitalon hätäpoistumistienä

Palotikkaat

Hätätilanteessa turvallinen poistuminen on elintärkeää. SafeGrip palotikas tarjoaa nimensä mukaisesti ennenäkemättömän pito-ominaisuuden mahdollistaen turvallisen ja varman hätäpoistumisen tulipalon tai muun onnettomuuden sattuessa. Pisko SafeGrip on jämäkkä ja kestävä turvatikas ja se istuu tyylikkäästi kaikkiin rakennuksiin.

  • Tutkitusti turvallinen ja pitävä palotikas
  • Kotimainen
  • Ainutlaatuinen lävistystekniikka takaa parhaan mahdollisen pidon
  • Vaativissa olosuhteissa jopa 100 % parempi pito sileäpuolaisiin tikkaisiin verrattuna
  • Jopa 40 vuoden tekninen takuu 

Hätäpoistumistikasta käytetään silloin, kun ikkunan alareunan tai parvekkeen lattia on yli 3,5 metrin korkeudella maanpinnasta tai muusta turvallisesta paikasta. Pisko SafeGrip palotikkaat valmistaa Piristeel Oy. 

Materiaali

Pisko SafeGrip palotikkaat valmistetaan 1,25 mm kuumasinkitystä teräksestä. Tikkaat maalataan pulveripolttomaalilla. Kuumasinkitty teräs sekä pulveripolttomaalaus antavat palotikkaille erinomaisen korroosiosuojan. lmastorasitusluokka jopa C4H.

Väri

Sadexin poikkeuksellisen laaja vakiovärivalikoima takaa talosi julkisivuun istuvat SafeGrip palotikkaat, ilman lisämaksua. Palotikkaiden vakiovärimme ovat:

Hinta

Palotikkaiden hintaan vaikuttaa tikasmalli, pituus ja väri. Perinteisen mallin SafeGrip palotikas on selkeästi edullisin, ja hinta on omakotitaloon asennettuna 80-120€/metri. Yleisin tikkaan pituus on omakotitalossa 1,5m-3m.

Jos haluat panostaa ulkonäköön ja olet valmis investoimaan enemmän, voit valita Sadex Design -turvatikkaan tai aukaistavan poistumistikkaan

Sadex Design -turvatikkaan hinta on asennettuna 120-130€/kpl. Aukaistavan poistumistikkaan hinta on alkaen 100€/metri asennettuna, riippuen tikkaan pituudesta ja väristä.

Tilaa maksuton asennuskartoitus palotikkaille

Pisko SafeGrip palotikasta saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta

Saat palotikkaat ja hätäpoistumistiet ympäri Suomea Sadexilta!