Sadex Silence -äänenvaimennus ränneihin

Vain Sadexilta: patentoitu Silence hiljentää sadeveden tiputusäänen!

/images/sadevesijarjestelmat/Silence.jpg
Sadex Silence -äänenvaimennetut rännit
Silence-sadevesijärjestelmä

Sadex Silence -äänenvaimennus

Vain Sadexilta: patentoitu Silence hiljentää sadeveden tiputusäänen!

Sateen ropina koetaan usein tunnelmallisena, mutta joskus esimerkiksi makuuhuoneen nurkkaan asennettu syöksytorvi saattaa tuottaa epämukavan kovaa tiputusääntä, kun pisarat tippuvat kourusta alas. Epätasainen ääni voi tuntua häiritsevältä ja kiinnittää huomiota silloin, kun toivoisi olevan erityisen hiljaista. Tämä on erityisen yleistä keväällä, kun sulamisvesi tippuu katolta sadevesijärjestelmään.

Sadex Silence on panostus asumismukavuuteen

Pohjoisten olosuhteiden asiantuntija Sadex on tuonut ongelmaan ratkaisun kehittämällä Silence-äänenvaimentimen pyöreään sadevesijärjestelmään. Sadex Silence tarjoaa uudenlaista asumismukavuutta, joka huomioi kaikkein äänille herkimmätkin asukkaat. Tavallisessa omakotitalossa tämän mukavuuden saa uuteen asennettavaan pyöreään sadevesijärjestelmään ainoastaan reilun sadan euron lisäpanostuksella. Äänenvaimennetut rännit eivät siis maksa omaisuutta, vaan voivat tuoda mukanaan hyvin nukuttuja öitä edullisesti.

Äänenvaimentimet olivat minulle vieras asia ja hieman ehkä väheksyinkin niiden merkitystä. Nyt voin vain todeta, että tämä on todellakin hyvä systeemi!
– Jari Lindroos

Vaivaton tapa saada hiljaiset rännit

Silence-vaimennin asennetaan syöksytorven ulosheittäjään, jossa se pysyy tukevasti paikallaan. Kiinnittämiseen ei tarvita ruuveja tai liimaa. Kiinnitystapa ei myöskään kerää roskia tai tee reikiä järjestelmään. Sadex Silence -äänenvaimennus on saatavilla pyöreään sadevesijärjestelmään myös jälkiasennuksena. Rännien äänenvaimentimella on viiden vuoden asennustakuu, kun asentajamme hoitaa asennustyön. Kysy asennustarjousta!

Asiakaskokemus - Näin äänenvaimennetut rännit toivat mukavuutta
Häiritseekö rännien ääni yöunia?

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta