Taloyhtiön sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Palvelumme taloyhtiöille

Kaikki mitä taloyhtiösi sadevedenpoisto ja kattoturva tarvitsevat – saat sen Sadexilta. Hoidamme sadevedet ohjautumaan oikein ja kattoturvan kuntoon kotimaisilla tuotteilla ja pitkällä takuulla.

 • Sadevesijärjestelmien uusimiset ja remontit
 • Kattoturvatuotteiden uudistaminen ja asennus
 • Ilmalämpöpumppujen kondenssiveden ohjaus
 • Parvekevedenpoiston ratkaisut
Tilaa maksuton kartoitus!
Luotettava kumppani
Sadex – Takuu jopa 50 vuotta
Sadex – 5 vuoden asennustakuu
Hyvä luottokelpoisuus
Great Place to Work

Älä suotta nouse tikkaille mittailemaan! Tilaa taloyhtiön ilmainen kartoituskäynti ammattilaiselta.

Me kartoitamme kiinteistösi tarpeet ja saat nopeasti selkeän arvion remontin tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

 • Ammattilaisemme ottaa sinuun yhteyttä yhden arkipäivän kuluessa
 • Kartoitamme kohteesi tarpeet veloituksetta
 • Saat tarjouksen nopeasti

Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.

Turvallinen ja säänkestävä vesikatto jokaiseen taloyhtiöön

Lataa maksuton taloyhtiön opas!

Katto on taloyhtiösi tärkein rakenne, jonka alla rakennukset muuttuvat kodeiksi. Taloyhtiösi vastuulla on mahdollistaa turvallinen asuminen kaikissa olosuhteissa – kirjaimellisesti katon alla ja sen läheisyydessä.

Turvallinen taloyhtiö

Olemme kumppanisi kaikissa kattoturvan ja sadevedenpoiston asioissa. Varmistamme, että kattosi on turvallinen rankkasateiden aikana, lumenpudottajan ja nuohoojan askelten alla, rännien puhdistajalle sekä silloin, kun hätäpoistumistie on ainoa vaihtoehto.

Saat meiltä sadevesi- ja kattoturvaratkaisut kaikenlaisiin kiinteistöihin. Asiakkaitamme ovat niin uudiskohteet kuin vuosikymmeniä vanhat taloyhtiöt – rivitaloista kerrostaloihin ja arkkitehtuurikohteisiin. Täyssaneerauksissa teemme myös aliurakointia rakennusliikkeiden kumppanina.

Palvelumme ulottuvat kuitenkin paljon pidemmälle kuin suuret projektit ja mittavat remontit. Ajoittain arkeen mahtuu pieniä vahinkoja – ehkä rännit saivat osumaa tai kattoturva vaatii oikomista. Meillä on kyky ja halu hoitaa myös kaikki pienemmätkin pulmat kuntoon. Yhdessä pidämme kiinteistösi kunnossa, suuret ja pienet asiat huomioiden!

Sadexin toimintatapa – teemme kuten itsellemme ja kannamme vastuun

Sadex – Kattava takuu

Kattava takuu

Kannamme vastuun työstämme, sillä saat meiltä vähintään viiden vuoden takuun sekä asennustyölle että tuotteillemme.
Sadex – Läpinäkyvä toiminta

Läpinäkyvä toiminta

Vastuullisena toimijana dokumentoimme kaikki työvaiheemme. Olet aina kartalla siitä, mitä tapahtuu ja milloin. Tarvittaessa esittelemme hankkeet taloyhtiönne päättäjille kokouksessa.
Sadex – Laadukkaat tuotteet

Laadukkaat tuotteet

Asennamme katollesi kovaan käyttöön tarkoitettuja, Suomessa valmistettuja tuotteita. Jos emme ole löytäneet tarpeeksi hyvää, olemme kehittäneet sellaisen itse – kuten äänenvaimennetut rännit.
Sadex – Rautaiset ammattilaiset

Rautaiset ammattilaiset

Olemme Suomen johtavia kattoturvaratkaisujen toimittajia kymmenien vuosien ja kymmenien tuhansien projektien kokemuksella. Noudatamme vaadittavia RT-ohjeistuksia ja turvallisuusmääräyksiä.
Sadex – Turvallisuus ykkösasia

Turvallisuus ykkösasia

Kun me nousemme katolle, varmistamme turvalliset olosuhteet sekä Sadexin porukalle että taloyhtiösi asukkaille. Käytämme vaadittavia turvavarusteita, rajaamme remonttialueet, tiedotamme asukkaita ja korjaamme jälkemme päivän päätteeksi.

Taloyhtiön rännit

Sadevesien ohjaus markkinoiden hiljaisimmilla ränneillä – Sadex Silence

Taloyhtiön sadevesijärjestelmän kunnosta kannattaa olla varma! Alimitoitettu tai vaurioitunut sadevesijärjestelmä voi päästää vettä kiinteistösi rakenteisiin ja aiheuttaa kosteusvaurioita. Maksuttoman kartoituksemme avulla voit olla varma siitä, vastaako nykyinen järjestelmä kiinteistön sadevesien ohjauksen tarpeisiin.

Meiltä saat täsmälleen kiinteistösi tarpeiden ja mittojen mukaan asennetun takuuvarman sadevesijärjestelmän laajasta valikoimastamme. Patentoitu Sadex Silence vaimentaa myös taloyhtiön rännien sadeveden tiputusäänen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä kohteesi tarpeisiin ja julkisivuun sopiva järjestelmä!

Tilaa maksuton kartoitus

Taloyhtiön kattoturvatuotteet

Turvaratkaisut jokaiselle katto- ja talotyypille

Kun on hengistä kyse, niin turvallisuudesta ei tule tinkiä! Katon ammattilainen saa myös kieltäytyä kiipeämästä kiinteistösi katolle, jos katon tai katolle nousun turvavarusteet eivät ole kunnossa.

Mitä kiinteistösi katto tarvitseekaan, saat sen meiltä. Tarjoamme kohteen maksuttoman kartoituksen, nopean toimituksen, oikean mitoituksen ja ammattimaisen asennuksen – 5 vuoden asennustakuulla! Sadexilta löydät lumiesteet, kattosillat, tikkaat, kiipeilysuojat, turvavarusteet sekä vaijeriratkaisut – ja paljon muuta taloyhtiön kattoturvaan!

Kartoitetaan yhdessä kiinteistösi tarpeet – ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Tilaa maksuton kartoitus

Kiinteistön hätäpoistumistiet

Markkinoiden turvallisimmat turvatikkaat

Hätäpoistumistie tulee varustaa turvatikkailla tai poistumisputkilla, kun ikkunan tai parvekkeen putoamiskorkeus ylittää 3,5 metriä. Suunnittelemme ja asennamme kiinteistöösi turvallisen ja määräykset täyttävän hätäpoistumistien tulipalon tai muun onnettomuuden varalle. Kotimaiset palo- ja turvatikkaamme kestävät aikaa, ruostumatta.

Ota yhteyttä ja varmistetaan yhdessä kiinteistösi turvallisuusvaatimukset ja vastaako nykyinen turvavarustelu näihin!

Tilaa maksuton kartoitus

Markkinoiden turvallisimmat tikkaat

Luotettavaan ja varmaan kulkuun

Kaste, vesi, huurre ja jää voivat tehdä tikkaista vaarallisen liukkaita. Pisko SafeGrip -seinätikas on testatusti ja tutkitusti markkinoiden turvallisin talotikas. SafeGrip-karhennus varmistaa turvallisen katolle nousun kaikissa olosuhteissa.

Turvalliset tikkaamme soveltuvat kaikille seinämateriaaleille ja täyttävät kaikki tikkaille kohdistuvat määräykset sekä turvallisuus- ja lujuusvaatimukset.

Sadexilta saat seinätikkaat, sivutikkaat, liukutikkaat ja nousukiskot – kiipeilysuojaa unohtamatta!

Tilaa maksuton kartoitus

Kaipaatko apua taloyhtiön kattoturvaan? Näin asia hoituu

Sadexin maksuton kartoituspalvelu

Vuotaako katto, ovatko rännit rutussa tai epäiletkö lumiesteiden kestävän talven lumikuormat? Haluatko, että ammattilainen tarkistaa, onko kattoturvasi toteutettu uusimpien määräysten mukaisesti? Olipa asiasi iso tai pieni, me otamme sen työn alle.

1. Maksuton kartoituskäynti

Kaikki alkaa kartoituksesta. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan aika, jolloin edustajamme tulee kartoittamaan kattoturvasi ja vedenpoiston tilanteen paikan päällä. Saat selville kattoturvasi todellisen kunnon ja sen, millaista elinkaarta voit odottaa nykyiseltä järjestelmältä. Kartoitamme kaikki sadevesiin ja kattoturvaan liittyvät asiat, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

2. Selkeä tarjous

Saat meiltä nopeasti kirjallisen ja pitävän tarjouksen. Tarjouksessa on selkeästi eriteltynä mm. vaadittavat toimenpiteet, asennustyön sisältö ja aikataulut. Käymme tarjouksen sisällön kohta kohdalta kanssasi läpi.

3. Esittely taloyhtiösi päättäjille

Halutessasi esittelemme suunnitelmamme taloyhtiösi päättäjille esimerkiksi taloyhtiön hallituksen kokouksessa tai yhtiökokouksessa.

4. Työt kerralla kuntoon

Kun on aika ryhtyä hommiin, asentajamme hoitavat urakat sovitussa aikataulussa alusta loppuun. Remontin aikana voitte asua taloyhtiössä normaaliin tapaan. Tiedotamme asukkaitanne toimenpiteistä, työstämme ei aiheudu vaaraa sivullisille, ja lähtiessä korjaamme jälkemme Tiedotamme sinua työn vaiheista ja saat myös kuvat valmiista kohteesta, joten pysyt perillä projektin kulusta.

5. Tukenasi myös projektin jälkeen

Huolehdimme kattoasioista myös remontti- ja asennustöiden jälkeen, jolloin autamme mm. kattoturvasi kunnossapidossa ja rännihuolloissa. Meiltä saat myös määräysten vaatimat vuositarkastukset tietyille kattoturvatuotteille, kuten turvavaljaiden ja köysien kiinnityspisteille.

Suunnitteilla ilmalämpöpumput taloyhtiöön?

Sadexilta vaivaton kotimainen ratkaisu kondenssiveden ohjaukseen, kun ilmalämpöpumput asennetaan taloyhtiöön

Sadexin kehittämän ratkaisun avulla ilmalämpöpumpun kondenssivesi saadaan ohjattua oikeaoppisesti, helposti ja asukkaalle vaivattomasti – uusissa ja vanhoissa kerrostaloissa.

Jos ilmalämpöpumpun asennus taloyhtiössä on ajankohtainen, tutustu tarkemmin toteutuksiimme ja lataa maksuton esite kondenssiveden ohjaukseen!

Tilaa maksuton kartoitus

Kondenssiveden ohjauksen ratkaisut

Suunnittelemme vedenpoiston ratkaisut aina kohdekohtaisesti

Ilmalämpöpumppu tuottaa kesähelteillä kondenssivettä jopa useita litroja vuorokaudessa. Parvekkeella kondenssiveden ohjaus oikein on erityisen tärkeää.

Ratkaisumme sopii sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin kerrostaloihin, joihin asennetaan ilmalämpöpumppuja yhteishankintana. Voimme asentaa parvekevedenpoistojärjestelmät myös kokonaisuudessaan, mikäli niitä tarvitaan.

Lue kondenssivedenpoiston ratkaisuistamme

Taloyhtiöasiakkaamme kertovat

Olemme toteuttaneet tuhansiin suomalaisiin taloyhtiöihin sadevesien poiston ja kattoturvan ratkaisuja. Meillä asiakas luottaa meihin ja me häneen.

Mittaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttämme, mistä kertoo NPS-lukumme 82.

Sadex-kokemuksia – As Oy Jämsän Hartusvuori

As Oy Jämsän Hartusvuori

”Hyvä tarjousprosessi. Lupaukset pitivät. Itseltäni säästyi aikaa ja vaivaa, mm. asukkaiden tiedottamiselta.”
Sadex-kokemuksia – As Oy Kesäniementie 3

As Oy Kesäniementie 3

”Taloyhtiömme on tyytyväinen, kaikki toimi sovitusti. Asentajalle kaikki pointsit, hän teki erittäin hyvin työnsä.”
Sadex-kokemuksia – As Oy Tuiran Kalliola

As Oy Tuiran Kalliola

”Arvostan Sadexin yhteydenpitoa, toimituksen nopeutta ja aikataulussa pysymistä. Kiitos hyvästä yhteistyöstä!”
Sadex-kokemuksia – As Oy Pyhtään Siltasellit

As Oy Pyhtään Siltasellit

”Työsuoritus sujui todella mutkattomasti ja nopeasti sovitun aikataulun mukaisesti. Asiantuntija ja hyvät tekniset laitteet takasivat hyvän lopputuloksen asennustyössä. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki, kiitos!”

Pyydä maksuton asennustarjous

Saat todenmukaisen arvion uusimistarpeesta, hinnasta ja vaihtoehdoista

Kartoitamme kiinteistösi tarpeet ammattitaidolla ja saat nopeasti selkeän arvion remontin tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Avaimet käteen -asennuspalvelun avulla urakka saadaan toteutettua tehokkaasti ja turvallisesti. Työturvallisuus on meille erityisen tärkeää ja käytämme henkilönostinta lähes jokaisessa asennuksessa.

Esittelemme toteutusvaihtoehdot ja suunnitelmamme mielellämme myös taloyhtiön kokouksessa!

Tilaa maksuton kartoitus

Sadexin oppaat ja esitteet

Oppaat helpottamaan ränni- ja kattoturvatuotteiden vastuullista hankintaa ja vuosittaista ylläpitoa

Olemme sitoutuneet tarjoamaan arvokasta tietoa ja ohjeita asiakkaillemme. Tutustu siis maksuttomiin oppaisiimme. Haluamme jakaa tietoa kattoturvan ja sadevesijärjestelmän hankinnan vastuista ja velvollisuuksista. Tiedon avulla on tarjousten vertailu helpompaa ja kilpailutetut tarjoukset kokonaisuudessaan laadukkaampia. Tämä palvelee kaikkia osapuolia.

Oppaidemme avulla opit kiinteistön vaatimuksista ja huoltotarpeista, tunnet alan määräykset ja osaat kilpailuttaa urakan!

Tutustu oppaisiimme

Kestävät kotimaiset Pisko-tuotteet

Sadexin asentamat tuotteet valmistaa kotimainen Piristeel Oy, joka on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Tuotteiden kestävyys, turvallisuus ja toiminnallisuus ovat huippuluokkaa.

Piskon verran parempaa

 • Markkinoiden laajin valikoima – kehitetty Pohjolan koviin olosuhteisiin.
 • Tuotteilla on pitkä jopa 50 vuoden takuu, lisäksi myönnämme asennustyöllemme 5 vuoden asennustakuun.
 • Kaikilla lapetikkailla ja kattosilloilla on CE-merkintä.
 • Talotikkailla ja lumiesteillä on varmennustodistus kansallisen hyväksyntämenettelyn mukaan.
Pisko
Sadex – valmistettu Suomessa
Sadex – Takuu jopa 50 vuotta

Tutustu asentamiimme Pisko-tuotteisiin:

Markkinoiden laajin tuotevalikoima taloyhtiön kattoturvaan ja vedenpoistoon

Laajasta valikoimastamme löydät kestävät ja tutkitusti turvalliset tuotteet taloyhtiösi suojaamiseen ja asukkaiden turvaamiseen.

Vain Sadexilta – rauhalliset yöt koko taloyhtiöön

Markkinoiden hiljaisimmat rännit.

Lue lisää »

Turvallinen katto kaikissa olosuhteissa

Taloyhtiön kattoturvatuotteet jokaiseen kohteeseen.

Lue lisää »

Ohjaa vesi turvallisesti ja sujuvasti

Parvekevedenpoiston ratkaisut vaivattomasti.

Lue lisää »

SafeGrip on testatusti markkinoiden turvallisin askelma

Tikkailla turvaa taloyhtiöön – jotta jokainen katto olisi turvallinen.

Lue lisää »

Älä tingi tärkeimmästä – testatut tuotteet ja säilytys

Turvavarustekaappi – turvavarusteet helposti saatavilla, aina samassa paikassa.

Lue lisää »

Suojaa rakenteet kondenssivedeltä

Kondenssivedenpoiston ratkaisut uuteen tai vanhaan kerrostaloon, kun ilmalämpöpumput asennetaan taloyhtiöön.

Lue lisää »

Näin vältät virheet kattoturvan ja sadevesijärjestelmän hankinnassa ja huollossa

 • Milloin on aika uusia taloyhtiön sadevesijärjestelmä ja kattoturva?
 • Mitä asioita tulisi vaatia kilpailutettavilta urakoitsijoilta?
 • Mitä laki velvoittaa taloyhtiön kattoturvalta ja sen ostamiselta?

Saat näihin kysymyksiin vastauksen Sadexin ja Isännöintiliiton yhteisen webinaarin tallenteesta (9/2021). Muutaman tärkeän nyrkkisäännön avulla lisäät valmiuttasi ohjata taloyhtiön kattoturvatuotteiden ja tikkaiden vuosihuoltoa sekä saneeraushankkeita. Katso tallenne ja opi uutta tai virkistä muistiasi!

Taloyhtiön opas rännien ja kattoturvan hankintaan

Opi taloyhtiön vastuut ja velvollisuudet kattohankinnoissa

Taloyhtiön opas

Sadex Taloyhtiön opas on luotu helpottamaan taloyhtiöiden ränni- ja kattoturvatuotteiden vastuullista hankintaa ja vuosittaista ylläpitoa.

Lataa maksuton opas

Intohimona jakaa tietoa ja kehittää alaa

Tutustu maksuttomiin oppaisiimme, jotka auttavat sinua ratkaisemaan haasteita ja tekemään parempia päätöksiä. Oppaidemme avulla löydät arvokasta tietoa juuri sinun tarpeisiisi.

Katso kaikki oppaamme

Ajankohtaista

Kattoturvan kunnossapito

Oletko vastuussa vanhasta taloyhtiöstä? Tarkasta katolta nämä asiat

Katto on taloyhtiösi tärkein rakenne, jonka kunnossapidossa ei kannata oikaista. Nyrkkisääntönä mitä vanhempi taloyhtiö on, sitä tarkempi kattoturvan tarkastuksissa kannattaa olla. Lue lisää »
Sadex-turvavarustekaappi

Sadex-Turvavarustekaappi: Helpotusta katon huolto- ja korjaustöihin

Turvavarustekaappi on kehitetty parantamaan henkilökohtaisten putoamissuojainten käyttöastetta katoilla. Turvavarustekaapin avulla kiinteistön katon huoltotöihin tarvittavat turvavarusteet löytyvät helposti aina yhdestä ja samasta paikkaa. Lue lisää »
Sadex-kokemuksia – As Oy Orakivi

Oikein mitoitettu sadevesijärjestelmä asukkaiden iloksi – AS OY Orakivi

Rivitaloyhtiön sadevesijärjestelmä oli alimitoitettu ja vesi tulvi kouruista yli. Sadex toimitti ja asensi uuden, oikein mitoitetun sadevesijärjestelmän, ja ongelmat hävisivät. Lue lisää »
Tilaa taloyhtiön ilmainen kartoituskäynti

Tilaa ilmainen kartoituskäynti alueesi edustajalta!

Älä suotta nouse tikkaille mittailemaan!

Me kartoitamme kiinteistösi tarpeet ja saat nopeasti selkeän arvion remontin tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Tilaa maksuton kartoitus!