Kestävät ja tyylikkäät ratkaisut parvekkeen vedenpoistoon

Helppoutta ja varmuutta rakentamiseen

Parvekevedenpoisto

Uusien innovaatioiden tuella valmistetut Sadex007 ja Sadex005 -parvekevedenpoistot mahdollistavat laadukkaan, turvallisen ja kestävän sisä- ja ulkopuolisen parvevedenpoiston rakentamisen. Olemme valinneet tuotteillemme pitkäikäiset ja ensiluokkaiset materiaalit, jotka säilyttävät parvekkeen tyylikkäänä. Tuotteidemme myötä parvekkeen vedenpoistosta saadaan toimiva, yksinkertainen ja harmoninen kokonaisuus. Tuotteet ovat saatavilla kaikissa RR-väreissä.

Kaikki toimii ja aina saa jonkun kiinni. Yhteyshenkilön kanssa homma pelaa niin kuin kuuluukin!
– Roni Virtanen, Porin Elementtitehdas Oy

Tarvitsenko saattolämmityksen parvekevedenpoistoon?

Sisäpuoliseen parvekevedenpoistoon – Sadex007

Sisäpuoliseen parvekevedenpoiston rakentamiseen tarkoitettu Sadex007-parvekevesijärjestelmä palvelee niin rakentajaa kuin loppukäyttäjääkin. Parvekevedepoistojärjestelmämme ohjaa sade- ja pesuvedet varmasti ja hallitusti maassa sijaitsevaan viemäriin. Hallittu vedenohjaus laajentaa parvekkeen käyttömahdollisuuksia – parvekkeet voidaan pestä vedellä kunnolla ilman, että alakerran asukkaille tulee siitä ongelmia. Parvekevedenpoiston ansiosta valuva vesi ei vaurioita parvekkeen betonipintoja - pidempi elinikä parvekkeelle! Sadex007 -parvekevesijärjestelmä soveltuu parvekevedenpoistoksi niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Sadex007 on kaunis ja kestävä vedenpoistoratkaisu myös katosten sekä erilaisten lippojen vedenpoistoksi. 

Ulkopuoliseen parvekevedenpoistoon – Sadex005

Ulkopuoliseen vedenpoistoon tarkoitettu Sadex005-ulosheittokaivo helpottaa merkittävästi työtä elementtitehtaalla parvekelaattoja valaessa ja siirrettäessä. Parvekelaatasta saadaan laatuvarma tuote, jossa kaivo on suorassa ja ulosheittoputkien kiinnitys työmaalla käy käden käänteessä. 

Sadex005-ulosheittokaivo muodostuu valumuottiin helposti kiinnitettävästä valuosasta, johon ulosheittoputki kiinnitetään haluttuna aikana esimerkiksi parvekelaatan asennuksen jälkeen. Tukeva ja luotettava kiinnitys, joka lukittuu käden käänteessä. Ulosheittokaivon jouheva muoto estää tehokkaasti sen tukkeentumisen. Kaivoon kuuluu myös roskasihti, jolla estetään pikkuesineiden ja roskien tippuminen ulosheittoputken kautta alas. Sadex005-ulosheittokaivo on suunniteltu erityisesti uusiin laattoihin, mutta se on helppo asentaa myös korjausvaluissa. Kaivoon on saatavissa myös valusarja, joka koostuu asennusjigistä sekä kiinnityslevyistä. Valusarjan avulla kaivon valuosan asemointi valumuotissa on erittäin helppoa ja nopeaa.

Lue lisää Parvekevedenpoisto-esitteestämme.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta