Miksi valita Sadex?

Sadexin toimintatapa – teemme kuten itsellemme ja kannamme vastuun

Rännit ja vesikourut kaikkiin rakennuksiin avaimet käteen -palveluna

Sadexiin luottavat maamme suurimmat rakennusliikkeet ja tuhannet tyytyväiset yksityisasiakkaat. Lue lisää miksi valita Sadex.

 • Huolellinen toteutus

  Hoidamme kohdesuunnittelun, mitoituksen ja asennuksen huolella ja ammattitaidolla – vuosien kokemuksella. Noudatamme vaadittavia RT-ohjeistuksia ja turvallisuusmääräyksiä. Sadexilla on ammattitaitoinen henkilökunta, joka kouluttautuu säännöllisesti.

 • Tutkitusti alan tyytyväisimmät asiakkaat

  Me Sadexilla kannamme vastuumme Suomen suurimpana rännien ja kattotuvatuotteiden toimittajana. Meillä asiakaspalvelu tarkoittaa laadukasta työnjälkeä, helppoa yhteydenpitoa ja rehellistä asennetta– tarjoamme vain niitä tuotteita, joita talosi tarvitsee. Sadexin NPS-luku on erinomainen 83.

 • Markkinoiden laajin tuotevalikoima, johon valitsemme vain parasta

  Sadexin laajasta valikoimasta löydät kestävät ja tutkitusti turvalliset tuotteet kiinteistösi suojaamiseen ja asukkaiden turvaamiseen. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niillä on jopa 50 vuoden tekninen takuu.

 • Kattava ja pitkä takuu

  Voit nauttia huolettomista sadepäivistä seuraavat vuosikymmenet! Saat tuotteillemme jopa 5 vuoden asennustakuun ja 15-50 vuoden tuotetakuun.

 • Reklamaatioihin reagoidaan nopeasti

  Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas, ja kaikki projektit teemme niin kuin itselle tehtäisiin. Joskus kuitenkin tekevälle sattuu, ja päädytään reklamaatiotilanteeseen. Reklamaatiot hoidamme aina ripeästi ja asiallisesti kuntoon.

Nopea reagointi nettilomakkeen täyttämisen jälkeen. Sopimus tehtiin samalla kertaa, kun myyjä oli kohdetta katsomassa. Asennustyöt myös siistiä, sekä asentajan kanssa vielä kerrattiin kohteen asiat ennen työn aloittamista.
-Timo, Pertteli