Markkinoiden laajin vesikouruvalikoima Sadexilta

Oikein mitoitetut sadevesijärjestelmät kaikkiin rakennuksiin

Sadevesijärjestelmät

Meiltä saat täsmälleen talosi tarpeiden ja mittojen mukaan asennetun sadevesijärjestelmän joko pyöreänä tai kantikkaana. Sadevesikouruilla on tärkeä tehtävä johtaa katolle kertyvä vesi pois rakennuksen vierustalta, perusteista ja kulkuväyliltä. Kiinteistönsä sadevesijärjestelmän tilanteesta kannattaakin olla varma, sillä pahimmillaan alimitoitettu tai muutoin puutteellinen sadevesijärjestelmä voi tarkoittaa veden pääsemistä rakenteisiin ja siitä seuraavia moninaisia kosteusvaurioita ja -haittoja. Oikein mitoitettu ja ammattitaidolla asennettu sadevesijärjestelmä takaa, että kotisi on suojassa sadevesiltä ja voit nauttia sadepäivistä huoletta. 

 • Markkinoiden laajin sadevesikouruvalikoima – talosi tarpeiden ja mittojen mukaan
 • Markkinoiden hiljaisin sadevesijärjestelmä yleisimmissä väreissä
 • Vastaamme työn jäljestä - jopa 5 vuoden asennustakuu
 • Olemme ainoa sadevesijärjestelmätoimittaja, joka pystyy vastaamaan yksimittaisista vesikouruista isoissakin kohteissa RT-kortin mukaisesti
 • Me tehdään niin kuin itselle tehtäisiin
  Tilaa ilmainen kartoituskäynti      Tutustu tuotteisiin

  Vain Sadexilta – patentoitu Silence hiljentää vesikourut

  Vaimenna syöksytorvesta kantautuva sadeveden tiputusääni Sadex Silence -äänenvaimentimella, niin nukut paremmin. Silence hiljentää sateesta johtuvat tiputusäänet, jotka syntyvät, kun sadevesi tippuu tipoittain sadevesikourusta syöksytorveen. Moni tunnistaa, piinaavanakin koetun, äänen käydessään esimerkiksi nukkumaan. Silencen ansiosta sadeveden tiputusäänet eivät enää kantaudu taloon häiritsevästi – asumismukavuutta vailla vertaa! Silence on saatavilla Pyöreään sadevesijärjestelmään.

  Sadevesijärjestelmän hinta – mistä se muodostuu?

  Kun on aika uusia sadevesijärjestelmä, hinta ei saa olla este. Pyrimme aina löytämään kustannustehokkaimman ratkaisun kuhunkin kohteeseen. Teemme hinta-arvion paikan päällä tai kohteen kuvien perusteella ja tätä kautta voimme olla varmoja, että sadevesijärjestelmä palvelee parhaiten juuri kyseistä rakennusta. Oli kyseessä sitten asuintalo, autotalli tai grillikatos, sadevedenpoisto tulee toteuttaa räätälöidysti. Ammattilaisen asentama sadevesijärjestelmä on paitsi järkevästi suunniteltu, myös varmasti oikein toimiva.

  Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman sadevesijärjestelmän tuotteita, joiden avulla itse tehdyn asennuksen tai varaosien hinta on helppo hahmottaa. Oli suunnitelmissa sitten pyöreä tai kantikas sadevesijärjestelmä, hinta on kohtuullinen ja tilaus helppo tehdä valmiiden asennuspakettiemme avulla. Laadukkaat, teräksestä valmistetut tuotteemme kestävät Suomen sääolosuhteita erinomaisesti ja ovat helppoja asentaa. Mukana tulevat aina myös selkeät ohjeet.

  Suurin sadevesijärjestelmän hintaan vaikuttava seikka on tarvittavien tuotteiden määrä, joka riippuu talon ja vesikaton koosta. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että mitä suurempi talosi on, sitä enemmän tuotteita tarvitaan, jotta vedenpoisto toimii tarvittavalla tavalla. Sadevesijärjestelmän hinta vaihteleekin omakotitalossa keskimäärin 1000-2000 euron välillä rakennuksen koosta riippuen. 

  Ota yhteyttä, niin laskemme mitä sadevesijärjestelmän hinnaksi tulee juuri sinun kohteessasi.

  Lue tarkemmin: Sadevesijärjestelmän hinta - mikä ränniremontissa maksaa?

  Pyydä asennustarjous

  Osta verkkokaupasta

  Sadexin toimintatapa – teemme rännit kuten itsellemme ja kannamme vastuun

  Me Sadexilla kannamme vastuumme Suomen suurimpana rännien ja sadevesijärjestelmien toimittajana.
  Meillä asiakaspalvelu tarkoittaa laadukasta työnjälkeä, helppoa yhteydenpitoa ja rehellistä asennetta. Lue lisää aiheesta  miksi valita Sadex.

  Markkinoiden laajin tuotevalikoima, johon valitsemme vain parasta

  Rehellinen palvelu
  – tarjoamme vain niitä tuotteita, joita talosi tarvitsee 

  Ammattitaitoinen henkilökunta, joka kouluttautuu säännöllisesti 

  Huolellinen toteutus: rännien suunnittelu, mitoitus ja asennus hoidetaan ammattitaidolla 

  Noudatamme vaadittavia RT-ohjeistuksia ja turvallisuusmääräyksiä  

  Saat rännit ja vesikourut ympäri Suomea!