Asunto Oy Lentävänranta sai Sadexilta oikein mitoitetut ja laadukkaat sadevesijärjestelmät

Asunto Oy Lentävänranta, Tampere

/images/referenssit/Web-1920-–-1.png

Vuonna 1980 rakennetun Asunto Oy Lentävänrannan sadevesijärjestelmät olivat alkaneet pettää. Taloyhtiö sai ränniremonttiin kokonaisratkaisun Sadexilta, joka on isännöitsijä Hanna Materolle tuttu kumppani aiemmista projekteista. Tällä hetkellä Hanna toimii Pirkanmaan Ammatti-Isännöinnissä isännöintipäällikkönä.

“Otin yhteyttä Sadexiin, koska kohteen sadevesijärjestelmät eivät toimineet oikeaoppisesti. He tulivat nopeasti tarkastuskäynnille ja laativat suunnitelman tilanteen korjaamiseksi. Sadex on luotettava valinta ränniremonttiin, sillä he ovat erikoistuneet sadevesijärjestelmiin ja heillä on laaja kokemus monenlaisista projekteista. Olen tehnyt heidän kanssaan yhteistyötä muissakin kaupungeissa ja kohteissa”, kertoo Hanna.

Valmis kokonaisratkaisu palvelee taloyhtiötä ja isännöitsijää

Tarkastuskäynnillä todettiin, että vanhat sadevesijärjestelmät olivat tulleet käyttöikänsä päähän. Sadex kävi läpi kohteen ongelmakohdat ja laati yksityiskohtaisen suunnitelman tilanteen korjaamiseksi.

“Asunto Oy Lentävänrantaan asennettiin uudet sadevesikourut, syöksyputket sekä tippalistat. Taloyhtiöiltä ja isännöitsijöiltä olemme saaneet kiitosta siitä, että toimimme systemaattisesti kohteesta riippumatta. Palveluumme kuuluu aina kartoitus, tarjous sekä mahdollinen tilaus. Tilauksen jälkeen aikataulutamme urakan, ja tiedotamme taloyhtiötä ja isännöitsijää hyvissä ajoin”, kertoo Sadexin myyjä Antti Turunen.


Tavoitteena onnistunut projekti ja tyytyväinen asiakas 

Hanna ja hänen edustamansa taloyhtiö ovat tyytyväisiä kumppanin toimintaan urakan aikana. Erityistä kiitosta Sadex sai aktiivisesta yhteydenpidosta sekä asiantuntevista ratkaisuehdotuksista remontin alussa.

Erityistä kiitosta Sadex sai aktiivisesta yhteydenpidosta sekä asiantuntevista ratkaisuehdotuksista remontin alussa.

“Urakka meni kokonaisuudessaan oikein hienosti. Sadex toimi asiantuntevasti ja tarjosi meille kaikki tarvittavat ratkaisuehdotukset. Heidän palvelunsa on kokonaisvaltaista, mikä tuo isännöitsijälle lisäarvoa. Sadexin kanssa voin luottaa siihen, että hommat hoidetaan asianmukaisesti projektista riippumatta. Voin ilman muuta suositella heitä kumppaniksi myös muille taloyhtiöille ja isännöitsijöille”, Hanna kiittelee.

Lue palveluistamme taloyhtiöille

Missä Sadex onnistui
  • Asiantunteva ja kokonaisvaltainen palvelu
  • Toimiva viestintä taloyhtiölle ja isännöitsijälle
  • Laaja kokemus kaikenlaisista kohteista
Kohdetyyppi: Rivitalot Kerrostalot
Lisätietoja projektista
Antti Turunen
Antti Turunen
puh. 050 350 0352
antti.turunen@sadex.fi