Sadex kokemuksia

– olipa kohde pieni tai suuri, ammattitaito ratkaisee

Kun harkitset sadevesi­järjestelmän päivitystä tai kattoturva­remonttia, aitojen kokemusten kuuleminen voi auttaa tekemään oikean päätöksen.

Lue tältä sivulta, millaisia Sadex-kokemuksia asiakkaamme ovat jakaneet.

AA-logo – Hyvä luottokelpoisuus
  • Asunto Oy Lentävänranta sai Sadexilta oikein mitoitetut ja laadukkaat sadevesijärjestelmät Rivitalot Asunto Oy Lentävänranta sai Sadexilta oikein mitoitetut ja laadukkaat sadevesijärjestelmät Asunto Oy Lentävänranta sai taloyhtiöön uuden sadevesijärjestelmän Sadexilta, joka on isännöitsijä Hanna Materolle tuttu kumppani aiemmista projekteista. Lue Hannan kokemuksesta lisää!
  • Sadevesijärjestelmät Rivitaloon Rivitalot Asunto Oy Anttoninlahti, Jyväskylä Jyväskyläläinen taloyhtiö hyödynsi Sadexin talviedun ja tilasi uuden sadevesijärjestelmän entistä edullisemmin talvietuhintaan. Lue miten talviasennus sujui!
  • Sadex Isännöitsijän Valinta Rivitalot Asunto Oy Suutarinkuja, Lohja Sadex ei ollut taloyhtiön ränni- ja kattoturvaremontin toteuttajaksi halvin vaihtoehto, mutta tuli kuitenkin valituksi remontin tekijäksi. Lue mitkä syyt vaikuttivat valintaan ja mitä mieltä taloyhtiön asukkaat olivat lopputuloksesta.
  • Sadex Refrenssivideo Orakivi Rivitalot Oikein mitoitettu sadevesijärjestelmä asukkaiden iloksi Ylöjärveläinen taloyhtiö joutui ongelmiin, kun toinen toimittaja oli asentanut kiinteistöön alimitoitetut vesikourut. Sadex korjasi tilanteen asentamalla oikein mitoitetun sadevesijärjestelmän - ja ongelmat hävisivät. Lue miten kaikki kävi.