Sadex kokemuksia

– olipa kohde pieni tai suuri, ammattitaito ratkaisee

Kun harkitset sadevesi­järjestelmän päivitystä tai kattoturva­remonttia, aitojen kokemusten kuuleminen voi auttaa tekemään oikean päätöksen.

Lue tältä sivulta, millaisia Sadex-kokemuksia asiakkaamme ovat jakaneet.

AA-logo – Hyvä luottokelpoisuus
  • Sadevesijärjestelmät Rivitaloon Rivitalot Asunto Oy Anttoninlahti, Jyväskylä Jyväskyläläinen taloyhtiö hyödynsi Sadexin talviedun ja tilasi uuden sadevesijärjestelmän entistä edullisemmin talvietuhintaan. Lue miten talviasennus sujui!
  • Sadex Isännöitsijän Valinta Rivitalot Asunto Oy Suutarinkuja, Lohja Sadex ei ollut taloyhtiön ränni- ja kattoturvaremontin toteuttajaksi halvin vaihtoehto, mutta tuli kuitenkin valituksi remontin tekijäksi. Lue mitkä syyt vaikuttivat valintaan ja mitä mieltä taloyhtiön asukkaat olivat lopputuloksesta.
  • Sadex Refrenssivideo Orakivi Rivitalot Oikein mitoitettu sadevesijärjestelmä asukkaiden iloksi Ylöjärveläinen taloyhtiö joutui ongelmiin, kun toinen toimittaja oli asentanut kiinteistöön alimitoitetut vesikourut. Sadex korjasi tilanteen asentamalla oikein mitoitetun sadevesijärjestelmän - ja ongelmat hävisivät. Lue miten kaikki kävi.