Sadex Design -turvatikas

Katseen kestävä ja moderni vaihtoehto perinteiselle hätäpoistumistikkaalle

Sadex Design -turvatikas, moderni palotikas hätäpoistumiseen
Sadex Design -turvatikas, asuntomessutalo As Oy Porin Villa Sun
Turvatikas, palotikas

Sadex Design -turvatikas

Vain Sadexilta! Sadexin Design -turvatikas on nykyaikainen palotikas, jonka ajaton muotokieli istuu vaativaankin julkisivuun mahdollistaen useita eri vaihtoehtoja hätäpoistumistien rakentamiseen. Sadex Design -turvatikas kehitettiin, koska markkinoilta puuttui katseen kestävä vaihtoehto perinteiselle palotikaalle. Turvatikkaat on suunnitellut arvostettu arkkitehti Pentti Raiski (Pook Arkkitehtitoimisto Oy).

Turvatikkaiden määräykset

Voimassa olevan lainsäädännön mukaan rakennuksesta on voitava poistua turvallisesti tulipalon tai muun hätätilanteen sattuessa. Sadex Design -turvatikkaat ovat luotettava ja turvallinen valinta omakotitalojen, 2-3 kerroksisten rivi- ja kerrostalojen sekä teollisuusrakennuksien hätäpoistumistieksi.

Turvatikkaiden asennus

Sadex Design -turvatikas on erinomainen vaihtoehto perinteisille, pulttiliitoksilla kasatuille turvatikkaille. Turvatikkaat voidaan asentaa joko vierekkäin, jolloin hätäpoistuminen tapahtuu sivuttaissuuntaisesti tai allekkain portaaksi. Turvatikasta voidaan soveltaa myös muissa tarkoituksissa, kuten esimeriksi seinätikkaana räystäättömissä rakennuksissa. Mikäli haluat asentaa tuotteen itse, voit tilat Sadex Design -turvatikkaat verkkokaupastamme.

Arkkitehtuurissa toiminnallisuus ja estetiikka ovat keskeisiä arvoja. Halusimme suunnitella julkisivuihin nykyaikaisen turvatikkaan, jossa nämä arvot kohtaavat. Sadexin ansiosta tämä tuote on nyt kaikkien saatavilla.
– Pentti Raiski, Pook Arkkitehtitoimisto Oy

Materiaali

Sadex Design -turvatikas valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja maalataan pulveripolttomaalilla.

Väri

Sadexin laaja vakiovärivalikoima takaa talosi julkisivuun istuvat turvatikkaat, ilman lisämaksua. Sadex Design -turvatikkaiden vakiovärit ovat:

Sadex Design -turvatikasta saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Tekniset tiedot

  • Käyntileveys 400 mm
  • Kokonaisleveys 460 mm
  • Korkeus 320 mm
  • Syvyys 200 mm

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta