Lumiesteet

Tyylikäs, kestävä ja kotimainen lumieste tuo turvaa talveen

Lumiesteet asennettuna hirsitaloon
Punainen siro lumieste
Punaiset lumiesteet kivitalossa

Lumiesteet

Kotimainen siro lumiesteemme, joka estää tehokkaasti lumen putoamisen katolta, soveltuu kaikkiin rakennuksiin ja kaikille katemateriaaleille. Lumieste mahdollistaa turvallisen liikkumisen rakennusten läheisyydessä suojaten vaaratilanteilta, joita katolta putoava lumi ja jää saattavat aiheuttaa ihmisille ja omaisuudelle. Lumieste suojaa lisäksi katolla sijaitsevia rakenteita, kuten esimerkiksi sadevesikouruja ja lapetikkaita.

Lumiesteemme on läpikäynyt vaativat testit hyväksyttävästi, se onkin kestävä ja pitkäikäinen. Lumiesteisiimme on saatavilla lisävarusteita, jotka estävät vähäisenkin lumen ja jään putoamisen, esimerkiksi taloyhtiöihin. Lumiesteet valmistaa Piristeel Oy.

Materiaali

Lumiesteiden osat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Esteet maalataan pulveripolttomaalilla. Kuumasinkitty teräs sekä pulveripolttomaalaus antavat lumiesteelle erinomaisen korroosiosuojan.

Väri

Sadexin poikkeuksellisen laaja vakiovärivalikoima takaa talosi julkisivuun istuvat lumiesteet, ilman lisämaksua. Lumiesteiden vakiovärimme ovat:

Lumiesteiden väri valitaan yleensä katon värin mukaan. Lumiesteiden kaltaisia turvavarusteita suunniteltaessa ja asennettaessa lähtökohdaksi otetaan rakennuksen ja sen kattomaiseman arkkitehtoniset ominaisuudet ja erityispiirteet, joita varusteet eivät saa rikkoa.

Lumiesteitä saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Tekniset tiedot

  • Lumiesteputken halkaisija 32 mm
  • Lumieste putken pituus 3000 mm
  • Lumiestekiinnikkeiden materiaali 2,5 mm sinkitty rakenneteräs

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta