Lumiesteet

Tyylikäs, kestävä ja kotimainen lumieste tuo turvaa talveen

Lumiesteet asennettuna hirsitaloon
Edullinen lumieste omakotitaloon
Lumiesteet

Lumiesteet

Kestävät ja pitkäikäiset lumiesteemme soveltuvat kaikille kattotyypeille ja mahdollistavat turvallisen liikkumisen rakennusten läheisyydessä suojaten vaaratilanteilta, joita katolta putoava lumi ja jää saattavat aiheuttaa ihmisille ja omaisuudelle. Lumiesteet suojaavat lisäksi katolla sijaitsevia rakenteita, kuten esimerkiksi sadevesikouruja ja lapetikkaita. Tuotevalikoimastamme löytyvät lumiesteet soveltuvat kaikille kattotyypeille niin omakoti-, kerrostalo- kuin teollisuusrakentamiseenkin. Lumiesteisiimme on saatavilla lisävarusteita, jotka estävät vähäisenkin lumen ja jään putoamisen. Lumiesteet ovat läpikäyneet vaativat testit hyväksyttävästi. Lumiesteet valmistaa kotimainen Piristeel Oy.

Tekniset tiedot

  • Lumiesteputken halkaisija 32 mm
  • Lumieste putken pituus 3000 mm
  • Lumiestekiinnikkeiden materiaali 2,5 mm sinkitty rakenneteräs

Materiaali

Lumiesteiden osat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Esteet maalataan pulveripolttomaalilla. Kuumasinkitty teräs sekä pulveripolttomaalaus antavat erinomaisen korroosiosuojan.

Väri

Lumiesteiden väri valitaan yleensä katon värin mukaan. Lumiesteiden kaltaisia turvavarusteita suunniteltaessa ja asennettaessa lähtökohdaksi otetaan rakennuksen ja sen kattomaiseman arkkitehtoniset ominaisuudet ja erityispiirteet, joita varusteet eivät saa rikkoa.

Lumiesteiden vakiovärit ovat:

Lumiesteitä saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta