Miksi valita Sadex?

Mikä erottaa Sadexin oikeasti muista alan toimijoista

Miksi Valita Sadex
 • Arvot

  Me Sadexilla uskallamme väittää, että arvomme (palvelu rehellisyys, laatu ja yhteistyö) näkyvät tekemisessämme, niiden ollessa myös merkittävin erottautumistekijä muihin tämän alan toimijoihin nähden. Tämä ala tarvitsee palvelevan, rehellisen ja laadukkaan yhteistyökumppanin, joka toimii asiakkaan eduksi sekä apuna asiakkaan ja tuotteenvalmistajan välillä. Täytyy olla joku, joka tietää, miten ongelmat ratkaistaan, mitkä tuotteet palvelevat parhaiten, ja sanoo sen vielä asiakkaalle ääneen, ja vastaa asianmukaisesta sekä rehellisestä toteutuksesta, aidosti kattavalla takuulla. Me Sadexilla tiedämme, sanomme ja vastaamme.

 • Alan kovin erikoisosaaminen

  Arvojemme lisäksi asiakas saa selvää hyötyä siitä, että olemme tässä kokoluokassa ainoa vain ja ainoastaan tähän alaan erikoistunut yritys. Meillä on alan kovin erikoisosaaminen, koska emme ole hajauttaneet osaamistamme esimerkiksi katto- tai peltisepän hommiin. Tunnemmekin alan mahdollisuudet ja määräykset kuin omat taskumme. Tämä takaa asiakkaalle parhaat vedenpoisto- ja kattoturvaratkaisut, vaikka siihen vähän erikoisempaankin rakennukseen.

 • Tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat

  Me Sadexilla toimimme aidosti asiakkaan tarpeen pohjalta. Meillä ei tuputeta tai myydä väkisin emmekä harrasta katteettomia lupauksia. Jos tarvetta ei oikeasti ole, niin kaupat saa jäädä tekemättä, ja kauppojen syntyessä myymme vain kohteen vaatimat tuotteet. Mikäli suunnittelukuviin on merkitty ylimääräisiä tai turhia tuotteita, avaamme suumme ja ehdotamme karsimaan turhat pois. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle selvää säästöä. On projekteja, jossa säästö on ollut jopa tuhansia euroja, asiakkaan eduksi. Kenellekään ei liene yllätys, että löytyy yks jos toinenkin yritys, jossa toimitaan päinvastaisesti ja kaikki, turhatkin, tuotteet asennetaan tyytyväisenä paitaansa nauraen.

 • Markkinoiden laajin tuotevalikoima

  Me Sadexilla ajattelemme, että markkina ovat täynnä laadukkaita tuotteita. Emme olekaan sitoneet käsiämme yhteen toimittajaan tai omaan tehtaaseen ja tuoterepertuaariin, vaan pystymme poimimaan aina markkinoiden parhaat tuotteet ja toteuttamaan ensiluokkaiset ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan. Sen lisäksi, että meillä on käytössämme parhaista parhaimmat tuotteet, meillä on myös markkinoiden laajin tuotevalikoima.