Sadex005-ulosheittokaivo

Parvekkeen ulkopuoliseen vedenpoistoon

/images/parvekevedenpoisto/Parvekevedenpoisto-video.jpg
Ulosheittokaivo parvekkeelle
Ulosheittokaivo parvekkeelle

Ulkopuolinen vedenpoisto

Sadex005-ulosheittokaivo on käänteentekevä uutuus, joka mahdollistaa parvekevesien ohjaamisen yksinkertaisesti ja hallitusti. Parvekelaatasta saadaan laatuvarma tuote, jossa kaivo on suorassa. Ulosheittoputkien kiinnitys työmaalla käy käden käänteessä. Sadex005 helpottaakin merkittävästi työtä elementtitehtaalla parvekelaattoja valaessa ja siirrettäessä. 

Sadex005 on mielettömän hyvä tuote. Valusarjakin on kehitetty valmiiksi - helpottaa ja nopeuttaa meidän työtä huomattavasti.
– Matti Lampinen, SiriusPro Oy

Sadex005-ulosheittokaivo muodostuu valumuottiin helposti kiinnitettävästä valuosasta, johon ulosheittoputki kiinnitetään halutessa, esimerkiksi parvekelaatan asennuksen jälkeen. Kiinnitys on luotettava ja tukeva, joka lukittuu käden käänteessä. Ulosheittokaivon jouheva muoto estää tehokkaasti sen tukkeentumisen. Kaivoon kuuluu myös roskasihti, jolla estetään pikkuesineiden ja roskien tippuminen ulosheittoputken kautta alas.

Sadex005-ulosheittokaivo on suunniteltu erityisesti uusiin laattoihin, mutta se on helppo asentaa myös korjausvaluissa. Kaivoon on saatavissa myös valusarja, joka koostuu asennusjigistä sekä kiinnityslevyistä. Valusarjan avulla kaivon valuosan asemointi valumuotissa on erittäin helppoa ja nopeaa.

Sadex005-ulosheittokaivolla on hyödyllisyysmallisuoja.

Tekniset tiedot

  • Putken halkaisija 50,8 mm
  • Ulosheittoputken pituus 300 mm
  • Valuosan mutka 70° kulmassa

Materiaali

  •  RST 1,5mm (AISI 304)

Pyydä asennustarjous