Sadex | Ulkopuolinen vedenpoisto

Sadex005-ulosheittokaivo

Parvekkeen ulkopuoliseen vedenpoistoon

/images/parvekevedenpoisto/Parvekevedenpoisto-video.jpg
Ulosheittokaivo parvekkeelle
Ulosheittokaivo parvekkeen vedenpoistoon

Ulkopuolinen vedenpoisto

Sadex005-ulosheittokaivo on käänteentekevä uutuus, joka mahdollistaa parvekevesien ohjaamisen yksinkertaisesti ja hallitusti. Sadex005 helpottaa merkittävästi työtä elementtitehtaalla parvekelaattoja valaessa ja siirrettäessä. Parvekelaatasta saadaan laatuvarma tuote, jossa kaivo on suorassa ja ulosheittoputkien kiinnitys työmaalla käy käden käänteessä. 

Sadex005-ulosheittokaivo muodostuu valumuottiin helposti kiinnitettävästä valuosasta, johon ulosheittoputki kiinnitetään haluttuna aikana esimerkiksi parvekelaatan asennuksen jälkeen. Tukeva ja luotettava kiinnitys, joka lukittuu käden käänteessä. Ulosheittokaivon jouheva muoto estää tehokkaasti sen tukkeentumisen. Kaivoon kuuluu myös roskasihti, jolla estetään pikkuesineiden ja roskien tippuminen ulosheittoputken kautta alas.

Sadex005-ulosheittokaivo on suunniteltu erityisesti uusiin laattoihin, mutta se on helppo asentaa myös korjausvaluissa. Kaivoon on saatavissa myös valusarja, joka koostuu asennusjigistä sekä kiinnityslevyistä. Valusarjan avulla kaivon valuosan asemointi valumuotissa on erittäin helppoa ja nopeaa.

Sadex005-ulosheittokaivolla on hyödyllisyysmallisuoja.

Tekniset tiedot

  • Putken halkaisija 50,8 mm
  • Ulosheittoputken pituus 300 mm
  • Valuosan mutka 70° kulmassa

Materiaali

  •  RST 1,5mm (AISI 304)

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta