Toimintavarmat hätäpoistumistiet Sadexilta

Perinteisiä ja moderneja ratkaisuja turvalliseen poistumiseen

Hätäpoistumistiet

Me suunnittelemme ja asennamme kiinteistöösi turvallisen ja määräykset täyttävän hätäpoistumistien tulipalon tai muun onnettomuuden varalle. Suomessa valmistetut tyylikkäät palotikkaamme istuvat rakennuksen julkisivuun ja ne kestävät aikaa, ruostumatta. Valikoimastamme löydät perinteisten palotikkaiden lisäksi myös avattavat palotikkaat, sekä vain Sadexilta saatavat, katseen kestävät Sadex Design -turvatikkaat. Poistumisputket täydentävät hätäpoistumisteiden turvallisuutta. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme lisää alta.

Turvallisuusvaatimukset täyttävät palotikkaamme soveltuvat niin omakoti-, kerrostalo- kuin teollisuusrakennuksiin

Asentaja tuli paikalle ja aloitti hommat, reipas ja positiivinen kaveri. Hienoa toimia urakoitsijan kanssa, joka pitää mitä sovittiin.
- Markku, työmaamestari, Pohjola Rakennus Oy

Milloin hätäpoistumistietä tarvitaan?

Hätäpoistumistie tulee varustaa turvatikkailla tai poistumisputkilla, kun ikkunan tai parvekkeen putoamiskorkeus ylittää 3,5 metriä. Normaalisti korkeus maasta mitataan ikkuna-aukon alareunaan tai parvekekaiteen päälle. Jos parvekekaide on alareunasta avoin niin, että sen ulkopuolella parvekkeen reunassa pystyy seisomaan ennen pudottautumista, voidaan korkeus mitata parvekkeen lattiapinnasta. Lue lisää hätäpoistumisteiden määräyksistä.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta

Saat palotikkaat ja hätäpoistumistiet ympäri Suomea Sadexilta!