Rännit, tikkaat, lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet asennettuna

Sadexin asennuspalvelu takaa laatujäljen, joka kestää katseita ja aikaa

Rännit asennettuna takuulla
Sadexilta ammattitaitoinen ja osaava rännien ja katoturvatuotteiden asennuspalvelu, takuutyöllä
Lumiesteet asennettuna kaikkiin kohteiisin

Sadex-asennuspalvelu

Neljän veljeksen intohimoinen tekeminen on Sadexin tunnusmerkki, joka on levinnyt kaikkiin Sadexlaisiin – me tehdään niinkuin itselle tehtäisiin. Suunnittelemme ja asennamme vuosittain yli 6700 kohdetta, mutta emme urakoi laadun kustannuksella. Asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS-lukumme on 83 (6/2022), joka kertoo erittäin hyvin onnistuneista projekteista. Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas, ja turvattu kiinteistö.

 • Valmistajan valtuuttamat asentajamme huolehtivat tuotteet paikoilleen määräysten mukaisesti rakenteita vahingoittamatta.
 • Asennamme kaikki tuotteet määrämittaisina, ylimääräisiä saumoja ja täten vuotoriskejä välttäen.
 • Toimiva kokonaisuus koostuu monista tärkeistä ja pienistäkin yksityiskohdista, joista asentajamme vastaavat vuosien kokemuksella.
 • Myönnämme asennustyöllemme viiden vuoden asennustakuun, 15-50 vuoden tuotetakuun lisäksi. Lue lisää takuustamme.
 • Otamme työturvallisuuden vakavasti. Asentajamme työskentelevät aina turvavälineet päällä, ja asennukset tehdään määräysten mukaisesti henkilönostinta käyttäen.
  Koko prosessi meni hyvin ja nopeasti, tarjouksesta toimitukseen. Asentajalla oli oikea ja ammattitaitoinen ote työhönsä. Kiitos!
  – Leo Halonen

  Asentajiemme toimesta kaikkien tuotteidemme asennus onnistuu ympäri vuoden, myös talven haastavissa olosuhteissa. Tuulen ja tuiskun kestävät asentajamme hoitavat myös asennuksen edellyttävät lumityöt, ilman lisäkuluja. Kotimaiset laatutuotteemme edustavat markkinoiden kärkeä ja ne valmistaa Piristeel Oy, joka on Suomen suurin sadevesijärjestelmien, kattoturva- ja tikastuotteiden valmistaja.

  Pyydä asennustarjous
  Sadexin asennuspolku: Näin saat uudet rännit tai kattoturvatuotteet

  Sadexin asennuspolku: Näin helposti se käy!

  1. Nopea reagointi

  Ota meihin yhteyttä lomakkeella ja tilaa ilmainen asennuskartoitus mihin tahansa kohteeseen. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Voit tilata kartoituksen ja asennuksen mihin aikaan vuodesta vain.

  2. Huolellinen kartoitus

  Teemme ilmaisen kartoituskäynnin kohteeseesi sovittuna ajankohtana tai arvioimme kohteen tarvittaessa myös kuvien perusteella.

  3. Selkeä tarjous

  Saat meiltä suunnitelman ja todenmukaisen arvion sadevesijärjestelmän tai kattoturvan uusimistarpeesta, hinnasta ja toteutusvaihtoehdoista.

  4. Joustava aikataulutus

  Etenemme asennukseen. Asiantuntijamme hoitaa rännikourujen asennuksen sinulle sopivana ajankohtana.

  5. Kattava takuu

  Työn valmistuttua voit nauttia huolettomista ränneistä sekä kattoturvatuotteista seuraavat vuosikymmenet! Saat tuotteillemme jopa 5 vuoden asennustakuun ja 15-50 vuoden tuotetakuun. Lue lisää takuustamme.

  Tilaa ilmainen kartoitus ja asennustarjous

  Pyydä asennustarjous