Rännit, kattoturva- ja tikastuotteet asennettuna

Sadexin asennuspalvelu takaa laatujäljen, joka kestää katseita ja aikaa

Sadex-asennuspalvelu tekee rännien, kattoturva- ja tikastuotteiden hankinnoista helppoa ja mutkatonta. Olitpa sitten vailla uusia kouruja tai kattosiltoja Sadexin ammattitaitoiset asentajat huolehtivat tuotteet paikalleen vuosien kokemuksella.

Tilaa meiltä ilmainen kartoituskäynti, niin saat selkeän ja rehellisen arvion remontin tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Sadexilla on hyvä palvelu ja laadukas asennustyö. Jatkakaa samaan malliin!
– Ville Aaltonen

Miksi Sadex-asennuspalvelu?

Asennuspalvelumme myötä saat kestävän, toimivan ja kauniin kokonaisuuden nopeasti ja vaivattomasti. Onnistunut asennus ja toimiva kokonaisuus koostuvat monista tärkeistä ja pienistäkin yksityiskohdista, joista asentajamme vastaavat vuosien kokemuksella. Olemme sanamme mittaisia ja asennuspalvelumme valitsemalla saat kaikki osat määrämittaisina ja määräysten mukaisesti asennettuna. Vältyt lisäksi osien naarmuuntumiselta ja kolhiintumiselta, joita itse asennettaessa helposti syntyy. 

Millainen on Sadex-asentaja?

Asentajamme ovat vastuuntuntoisia, osaavia ja määrätietoisia, joille toimitusvarmuus ja urakan onnistuminen ovat sydämen asia. Asentajamme tekevät luotettavaa ja laadukasta jälkeä, kohteesta riippumatta. Asennukselle tuomme mukanamme kaiken tarpeellisen, sinun ei tarvitse huolehtia työkaluja tai nostimia. Myös mahdolliset reklamaatiot ja takuuasiat hoidamme mutkattomasti. 

Onko asennusta mahdollista suorittaa talvella?

Talviaikaan itse tehty asennus on erityisen hankalaa, mutta asentajiemme toimesta asennus hoituu turvallisesti myös talven haastavissa olosuhteissa. Tuulen ja tuiskun kestävät asentajamme hoitavat myös asennuksen edellyttävät lumityöt, ilman lisäkuluja. 

Missä kaikkialla Sadexin-asennuspalvelu palvelee?

Asennusalueenamme ovat tällä hetkellä Uusimaa, Pirkanmaa, Satakunta, Keski- ja Itä-Suomi sekä Ylivieska lähialueineen. Teemme tarvittaessa asennuksia myös muualle Suomea. Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Avaimet käteen -periaatteella toimiva Sadex-asennuspalvelu takaa täyden takuun niin tuotteille kuin asennustyöllemme ja oikeuttaa sinut kotitalousvähennykseen (tietoja vähennyksen edellytyksistä). 

Sadex-asennuspalvelu pähkinänkuoressa
  • Helppo ja huoleton avaimet käteen -palvelu
  • Tehokkaat ja laadusta tinkimättömät asentajat
  • Pitävät aikataulut
  • Korkealaatuinen työnjälki
  • 5 vuoden asennustakuu ja 10 vuoden materiaalitakuu
  • Siistit työmaat