Rännit, tikkaat, lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet asennettuna

Sadexin asennuspalvelu takaa laatujäljen, joka kestää katseita ja aikaa

Sadexilta ammattitaitoinen ja osaava rännien ja katoturvatuotteiden asennuspalvelu, takuutyöllä
Rännit asennettuna takuulla
Kattoturvatuotteet asennettuna

Sadex-asennuspalvelu

Sadexilt saa rännit, tikkaat ja kattoturvatuotteet suunnittelusta asennukseen niin ammatti- kuin yksityiskohteisiin. Neljän veljeksen intohimoinen tekeminen on Sadexin tunnusmerkki, joka on levinnyt kaikkiin Sadexlaisiin – me tehdään niinkuin itselle tehtäisiin.

Palveluketjumme takaa onnistuneen yhteistyön, suunnittelemme ja asennamme vuosittain yli 5000 kohdetta. Emme kuitenkaan urakoi laadun kustannuksella, sillä asiakkaistamme jopa 98 % on valmis suosittelemaan meitä tutulleen. Kotimaiset laatutuotteemme edustavat markkinoiden kärkeä ja ne valmistaa Piristeel Oy, joka on Suomen suurin sadevesijärjestelmien, kattoturva- ja tikastuotteiden valmistaja. 

Sadexilla on hyvä palvelu ja laadukas asennustyö. Jatkakaa samaan malliin!
– Ville Aaltonen

Millainen on Sadex-asentaja?

Asentajamme ovat vastuuntuntoisia, osaavia ja määrätietoisia, joille toimitusvarmuus ja urakan onnistuminen ovat sydämen asia. Asentajamme tekevät luotettavaa ja laadukasta jälkeä, kohteesta riippumatta. Myönnämme asennustyöllemme viiden vuoden asennustakuun sekä asennetuille tuotteille 10-40 vuoden materiaalitakuun. Kysy myös mahdollisuudesta kotitalousvähennykseen!

Onko asennusta mahdollista suorittaa talvella?

Kyllä. Asentajiemme toimesta asennus hoituu turvallisesti myös talven haastavissa olosuhteissa. Tuulen ja tuiskun kestävät asentajamme hoitavat myös asennuksen edellyttävät lumityöt, ilman lisäkuluja. 

Yksimittainen Kouru
Ajamme sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Yksimittaisesti asennetuissa kouruissa vältytään ylimääräisiltä vuotavilta liitoksilta. Saumaton kouru ei vuoda.

Pyydä asennustarjous