Rännit, tikkaat, lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet asennettuna

Sadexin asennuspalvelu takaa laatujäljen, joka kestää katseita ja aikaa

Rännit asennettuna takuulla
Sadexilta ammattitaitoinen ja osaava rännien ja katoturvatuotteiden asennuspalvelu, takuutyöllä
Lumiesteet asennettuna kaikkiin kohteiisin

Sadex-asennuspalvelu

Neljän veljeksen intohimoinen tekeminen on Sadexin tunnusmerkki, joka on levinnyt kaikkiin Sadexlaisiin – me tehdään niinkuin itselle tehtäisiin. Suunnittelemme ja asennamme vuosittain yli 6700 kohdetta, mutta emme urakoi laadun kustannuksella. NPS-lukumme on 80, joka kertoo erittäin tyytyväisistä asiakkaista.

 • Valmistajan valtuuttamat asentajamme huolehtivat tuotteet paikoilleen määräysten mukaisesti rakenteita vahingoittamatta
 • Asennamme kaikki tuotteet määrämittaisina ja määräysten mukaisesti
 • Toimiva kokonaisuus koostuu monista tärkeistä ja pienistäkin yksityiskohdista, joista asentajamme vastaavat vuosien kokemuksella
 • Myönnämme asennustyöllemme viiden vuoden asennustakuun, 15-50 vuoden tuotetakuun lisäksi
  Koko prosessi meni hyvin ja nopeasti, tarjouksesta toimitukseen. Asentajalla oli oikea ja ammattitaitoinen ote työhönsä. Kiitos!
  – Leo Halonen

  Asentajiemme toimesta kaikkien tuotteidemme asennus onnistuu ympäri vuoden, myös talven haastavissa olosuhteissa. Tuulen ja tuiskun kestävät asentajamme hoitavat myös asennuksen edellyttävät lumityöt, ilman lisäkuluja. Kotimaiset laatutuotteemme edustavat markkinoiden kärkeä ja ne valmistaa Piristeel Oy, joka on Suomen suurin sadevesijärjestelmien, kattoturva- ja tikastuotteiden valmistaja.

  Pyydä asennustarjous

  Pyydä asennustarjous