Räystäskourut, tikkaat ja kattoturvatuotteet asennettuna

Sadexin asennuspalvelu takaa laatujäljen, joka kestää katseita ja aikaa

Kestävä ja toimiva kokonaisuus, joka istuu talosi julkisivuun kuin nakutettu – Sadexin asennuspalvelu on helppo ja mutkaton valinta

Onnistunut asennus ja toimiva kokonaisuus koostuvat monista tärkeistä ja pienistäkin yksityiskohdista, joista asentajamme vastaavat vuosien kokemuksella. Olemme sanamme mittaisia ja asennuspalvelumme valitsemalla saat kaikki osat määrämittaisina ja määräysten mukaisesti asennettuna. Vältyt lisäksi osien naarmuuntumiselta ja kolhiintumiselta, joita itse asennettaessa helposti syntyy. Myönnämme asennustyöllemme viiden vuoden asennustakuun sekä asennetuille tuotteille kymmenen vuoden materiaalitakuun. Kysy myös mahdollisuudesta kotitalousvähennykseen!

Sadexilla on hyvä palvelu ja laadukas asennustyö. Jatkakaa samaan malliin!
– Ville Aaltonen

Millainen on Sadex-asentaja?

Asentajamme ovat vastuuntuntoisia, osaavia ja määrätietoisia, joille toimitusvarmuus ja urakan onnistuminen ovat sydämen asia. Asentajamme tekevät luotettavaa ja laadukasta jälkeä, kohteesta riippumatta. Asennukselle tuomme mukanamme kaiken tarpeellisen, sinun ei tarvitse huolehtia työkaluja tai nostimia. Myös mahdolliset reklamaatiot ja takuuasiat hoidamme mutkattomasti. 

Onko asennusta mahdollista suorittaa talvella?

Talviaikaan itse tehty asennus on erityisen hankalaa, mutta asentajiemme toimesta asennus hoituu turvallisesti myös talven haastavissa olosuhteissa. Tuulen ja tuiskun kestävät asentajamme hoitavat myös asennuksen edellyttävät lumityöt, ilman lisäkuluja. 

Missä kaikkialla Sadexin-asennuspalvelu palvelee?

Asennusalueenamme ovat tällä hetkellä Uusimaa, Pirkanmaa, Satakunta, Keski- ja Itä-Suomi sekä Ylivieska lähialueineen. Teemme tarvittaessa asennuksia myös muualle Suomea. Tilaa meiltä ilmainen kartoituskäynti, niin saat selkeän ja rehellisen arvion remontin tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Ajamme sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Yksimittaisesti asennetuissa kouruissa vältytään ylimääräisiltä vuotavilta liitoksilta. Saumaton kouru ei vuoda.

Pyydä asennustarjous