Talvi ei estä kattotöitä: Tämän vuoksi urakka kannattaa talvella

Kattotöitä talvellako, mutta silloinhan on kylmä? Kyllä vain, rännit ja kattoturvatuotteet voi asennuttaa yhtä hyvin pakkasen ja lumen aikana.

Kattotyot urakka kannattaa talvella sadex nosto

Asennus tammi-maaliskuussa tuo sinulle enemmän etuja verrattuna kesäsesonkiin. Saat rahanarvoisia etuja, joustavuutta asennuksen ajankohtaan, pidennetyn takuun ja vältyt pihan istutusten suojaamiselta. Samalla autat työllistämään ammattilaista hiljaisena sesonkina!

Ammattilainen tekee kattotyöt myös talvella

Kattotöissä ei tarvitse odottaa seuraavaan kesään, sillä varsinaisia teknisiä esteitä asennukselle ei ole. Työkalut, tuotteet ja asentajat toimivat hyvin myös pakkasessa!

Sade, lumi ja kylmyys eivät lähtökohtaisesti estä katolla työskentelyn ammattilaisen työtä. Erittäin kylmät pakkasjaksot, joiden vuoksi asennusta siirretään, ovat nykyään lyhytkestoisia ja harvinaisia.

Sään vuoksi kattoturvatuotteiden ja rännien asennus voi kuitenkin vaatia enemmän valmisteluja, mutta ne kuuluvat ulkona tehtävän työn luonteeseen. Jos kattosi on esimerkiksi lumen peitossa, teemme lumityöt ennen asennusta.

Katolle kiipeäminen säässä kuin säässä kuuluu asentajan työhön. Luonnollisesti käytämme säähän sopivia vaatteita ja varusteita ja huolehdimme työturvallisuudesta viimeisen päälle, esimerkiksi asianmukaisilla suojavarusteilla ja nostimilla.

Talvella asennetut rännit ovat valmiina ottamaan vastaan kevään sulamisvedet, ja voit rauhoittaa kesäsi remonttien tieltä.

Pyydä tarjous ja hyödynnä talviasennuksen edut

Lue asiakastarina: Omakotitalon asennustyö talvella

Sadexilta rännit mittojen mukaan

Asennusaikatauluissa on enemmän valinnanvaraa talvella

Oletko lykännyt kesämatkaasi ränniremontin vuoksi tai odottanut asennusta elokuulle? Kesä on kiireisintä asennuksen sesonkia, jolloin asentajan kalenteri on punaisella ja hinnat korkeimmillaan.

Talviasennuksen parhaita puolia onkin se, että voit valita sinulle sopivan asennusajan joustavasti. Asentajan kalenterissa on enemmän tilaa, eikä jokainen päivä ole buukattu tupaten täyteen.

Me teemme työt yhtä huolellisesti kesät talvet, mutta talven urakoissa kaikki ylimääräinen kiire on poissa. Näin ollen sinä saat todennäköisesti juuri toivomasi ajankohdan asennukselle.

Muistathan, että talviasennuksen oikealla ajoituksella voit hyödyntää myös kotitalousvähennyksen. Jos olet käyttänyt kotitalousvähennyksesi jo loppuvuonna, on fiksua siirtää ränniremontit ja turvatuotteiden asennukset seuraavaan alkuvuoteen.

Pyydä tarjous ja hyödynnä talviasennuksen edut

Sadex-auto talviasennuskohteessa

Sadexin erikoisedut talviasennuksessa

    • Pidennetty takuu: saat 6 vuoden takuun normaalin 5 vuoden sijasta 1.1.–31.3. asennetuille ränneille ja kattoturvatuotteille.
    • Saat äänenvaimennetut rännit veloituksetta. Etusi on jopa 150 euroa.
    • Saat henkilönostimen -50 % alennuksella. Etusi jopa 300 euroa.
    • Enemmän joustovaraa asennuksen ajankohtaan.
    • Ja paljon muita etuja!

Lue seuraavaksi: Mistä rännien uusimisen hinta koostuu?

Pyydä tarjous ja hyödynnä talviasennuksen edut