Seinätikkaat

Vakaa ja määräystenmukainen kulkuyhteys kaikille katolle

Seinätikkaat asennettuna tai tarvikkeena
Talotikas
Seinätikas omilla mitoilla

Seinätikkaat

Seinä- eli talotikkaamme tekee katolle kiipeämisestä turvallista ja on muotoilultaan tyylikäs ja ajaton. Tikas soveltuu erinomaisesti niin omakoti kuin teollisuusrakentamiseenkin ja sille on suoritettu ensimmäisenä Suomessa VTT:n valvonnan alaisena hyväksytysti vaativat staattiset ja dynaamiset testit. VTT onkin myöntänyt seinätikkaillemme varmennustodistuksen VTT-VA-00002-17.

Seinätikkaaseen on saatavana lisävarusteena kiipeilyeste vaikeuttamaan lapsien kiipeämistä tikkaille. Tikkaat voidaan varustaa lisäksi nousukiskolla tai selkäsuojuksella olosuhteiden sitä vaatiessa. Seinätikkaamme täyttävät lujuus- ja korroosiokestovaatimukset, jotka RT-ohjekortissa on talotikkaille annettu. Valmistaja Piristeel Oy.

Tekniset tiedot

  • Runko 1,25 mm vahvaa terästä
  • Rungon koko 25 x 45 mm
  • Puolan halkaisija 25 mm
  • Käyntileveys 400 mm
  • Perusrunkomitat ovat 1,2 m, 1,8 m, 2,7 m, 3,3 m, 4,2 m

Rungot voidaan liittää toisiinsa supistuksen avulla ruuviliitoksella.

Materiaali

Seinätikkaiden osat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Tikkaat maalataan pulveripolttomaalilla. Kuumasinkitty teräs sekä pulveripolttomaalaus antavat erinomaisen korroosiosuojan.

Väri

Seinätikkaiden väri valitaan yleensä sadevesijärjestelmän värien mukaan. Tikkaiden värin valinnassa huomioidaan myös vesikaton ja ikkunoiden värit. 

Seinätikkaiden vakiovärit ovat:

Seinätikkaita saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta