Seinätikkaat

Vakaa ja määräystenmukainen kulkuyhteys kaikille katoille

Seinätikkaat kaikissa mitoissa
Seinätikkaat asennettuna tai tarvikkeena
Punainen talotikas kivitalossa

Seinätikkaat

Kotimainen seinä- eli talotikkaamme tekee katolle kiipeämisestä turvallista ja on muotoilultaan tyylikäs ja ajaton. Talotikkaamme istuu rakennukseen kuin rakennukseen ja sille suoritettu ensimmäisenä Suomessa VTT:n valvonnan alaisena hyväksytysti vaativat staattiset ja dynaamiset testit.

Seinätikkaaseen on saatavana lisävarusteena kiipeilyeste vaikeuttamaan lapsien kiipeämistä tikkaille. Tikkaat voidaan varustaa lisäksi nousukiskolla tai selkäsuojuksella olosuhteiden sitä vaatiessa. 

Seinätikkaamme täyttävät lujuus- ja korroosiokestovaatimukset, jotka RT-ohjekortissa on talotikkaille annettu.  VTT on myöntänyt seinätikkaillemme varmennustodistuksen VTT-VA-00002-17. Valmistaja Piristeel Oy.

Materiaali

Seinätikkaiden osat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Tikkaat maalataan pulveripolttomaalilla. Kuumasinkitty teräs sekä pulveripolttomaalaus antavat tikkaille erinomaisen korroosiosuojan.

Väri

Sadexin poikkeuksellisen laaja vakiovärivalikoima takaa talosi julkisivuun istuvat tikkaat, ilman lisämaksua. Seinätikkaiden vakiovärimme ovat:

Seinätikkaiden väri valitaan yleensä sadevesijärjestelmän värien mukaan. Tikkaiden värin valinnassa huomioidaan myös vesikaton ja ikkunoiden värit. 

Seinätikkaita saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Tekniset tiedot

  • Runko 1,25 mm vahvaa terästä
  • Rungon koko 25 x 45 mm
  • Puolan halkaisija 25 mm
  • Käyntileveys 400 mm
  • Perusrunkomitat ovat 1,2 m, 1,8 m, 2,7 m, 3,3 m, 4,2 m

Rungot voidaan liittää toisiinsa supistuksen avulla ruuviliitoksella.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta