Kattosillat

Turvaa ja vakautta harjan suuntaiseen kulkuun katolla

Kattosilta tiilikatolle
Kattosilta kaikille katoille
Kattosilta peltikatolle

Kattosillat

Markkinoiden suosituin kattosilta! Kestävä, hyvin lunta läpäisevä ja tukevarakenteinen kattosiltamme varmistaa turvallisen kulun katolla. Kattosiltaritilän liukastumisesteet ja erinomainen, yli 50 %, lumenläpäisykyky varmistaa vakaan kulun myös liukkaissa ja vaikeissa olosuhteissa. Kattosilta saadaan asennettua kaikille eri kattotyypeille ja kaltevuuksille säätöjalkojen avulla. Kattosiltamme ovat CE-merkittyjä ja sille on suoritettu VTT:n valvonnan alaisena hyväksytysti vaativat staattiset ja dynaamiset testit

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille, kuten esimerkiksi savupiipulle, sekä henkilökohtaisten turvavarusteiden kiinnitykseen. Valmistaja kotimainen Piristeel Oy.

Materiaali

Kattosiltojen osat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Kattosillat maalataan pulveripolttomaalilla. Kuumasinkitty teräs sekä pulveripolttomaalaus antavat kattosillalle erinomaisen korroosiosuojan. Kattosiltaa ei ole saanut valmistaa sinkittynä vuoden 07/2013 jälkeen, koska se ei sinkittynä täytä CE-merkinnän korroosiovaatimusta.

Väri

Sadexin poikkeuksellisen laaja vakiovärivalikoima takaa talosi julkisivuun istuvan kattosillan, ilman lisämaksua. Kattosiltojen vakiovärimme ovat:

Kattosiltoja saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Tekniset tiedot

  • Käyntileveys 350 mm
  • Reunan korkeus 20mm
  • Pituus 3000 mm
  • 1,25 mm kuumasinkittyä teräs
  • Kiinnikkeet 2,5 mm kuumasinkitty teräs

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta