Palotikkaat Ruovedelle ja lähialueille
avaimet käteen -asennuksella

Meiltä saat tutkitusti markkinoiden turvallisimmat tikkaat!
Sadex musta palotikas Safegripilla

Palotikkaat Ruovedelle
määräysten mukaisena kaikkiin kiinteistöihin

Meiltä saat palotikkaat Ruovedelle ja lähialueille:

 Remonttikohteisiin ja uusiin omakotitaloihin

 Kesämökille

 Taloyhtiöön

 Liikekiinteistöön

Asennamme tikkaat tuhansien projektien kokemuksella, aina määräysten mukaisena ja pitkällä takuulla varustettuna. Saat meiltä palotikkaiden ohella kaikki ne kattoturva- ja hätäpoistumistuotteet, jotka takaavat turvallisen kulun katolle ja sieltä alas.

Palotikkaat ovat osa kiinteistön hätäpoistumisteitä, jotka koostetaan tyypillisesti tikkaiden, kahvojen ja luukkujen avulla. Palotikkaat toimivat tosi paikan tullen hätäpoistumistienä, ja siksi niille on annettu tarkat määräykset. Kiinteistön omistajana olet vastuussa siitä, että talosi hätäpoistumistiet ovat ajan tasalla.

Tulipalon sattuessa talosta tulee päästä poistumaan jokaisesta huoneesta. Jos kulku ovelle on estynyt, poistuminen tulee järjestää ikkunan kautta. Ilman palotikkaita et pääse poistumaan turvallisesti yläkerran ikkunan kautta, jos tulipalo on alakerrassa.

Sadex palotikkaan mittaus

Milloin palotikkaat tarvitaan?

Tarvitset palotikkaat tai muun hätäpoistumistien, kun korkeus ikkunasi alareunan tai parvekkeen lattian kohdalla on yli 3,5 metriä maasta tai muusta turvallisesta laskeutumispaikasta. Näin ollen palotikkaat ovat välttämättömät monissa kaksikerroksisissa taloissa.

Monesti palotikkaat kannattaa kuitenkin hankkia, vaikka etäisyys alas olisi pienempi. Hyvä nyrkkisääntö on miettiä, oletko valmis hyppäämään tiukan paikan tullen 3,5 metrin matkan maahan, vai olisiko turvallisempi laskeutua matka palotikkaita pitkin?  

Älä suotta nouse tikkaille mittailemaan! 
Tilaa ilmainen kartoituskäynti alueesi edustajalta.

Me kartoitamme kiinteistösi tarpeet ja saat nopeasti selkeän arvion remontin tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

 Ammattilaisemme ottaa sinuun yhteyttä yhden arkipäivän kuluessa

 Kartoitamme kohteesi tarpeet veloituksetta

 Saat tarjouksen nopeasti

Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.

Sadex Lasku ja Sadex Jousto – joustoa maksuun

Saat aina vähintään 30 pv kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja halutessasi maksat juuri sinulle sopivaan tahtiin.

Ota etu käyttöösi ja hae maksuvapaata

Valitse sopivat palotikkaat: Kolme eri mallia

Tarjoamme palotikkaat eri malleissa, vakioväreissä ja tarvittaessa myös erikoisväreissä. Näin ollen saat palotikkaat, jotka myös sopivat talosi ulkonäköön parhaiten. Onhan kyseessä vuosikymmeniä kestävä hankinta, joka tulee talosi julkisivulle.

Kaikki palotikkaamme valmistetaan Suomessa. Materiaalina käytämme terästä, joka on äärimmäisen luja, kulutusta ja pohjoisia säänvaihteluita kestävä materiaali.Sadex SafeGrip on markkinoiden turvallisin palotikas

1. SafeGrip on markkinoiden turvallisin palotikas

SafeGrip-palotikas tarjoaa maksimaalisen turvallisen askelluksen jalan alle. Tikkaan askelmassa on rei’itetty karhennus, joka antaa erinomaisen pidon myös silloin, kun tikas on märkä tai huurteessa.

SafeGrip-tikas on todettu puolueettomissa testissä jopa 100 % pitävämmäksi* kuin tavanomainen sileäpuolainen tikas (*VTT vertailuraportti VTT-S-02719-18).

Tikas sopii ulkonäöltään kaikenlaisiin rakennuksiin, ja se on asiakkaidemme kestosuosikki tuhansilla asennuksilla.

 Markkinoiden paras askelpito.

 Erinomainen korroosionkestävyys.

 Saatavilla useassa perusvärissä ja lisähintaan myös erikoisväreissä.

 Valmistaja Piristeel Oy.

Katso, miltä SafeGrip-toteutus näyttää paritalossa ja näyttävässä vanhassa huvilarakennuksessa.Sadex aukaistava poistumistikas valkoinen

2. Aukaistava palotikas on kätevä ja huomaamaton seinustalla

Aukaistava palotikas on hyvä valinta silloin, kun etsit tikasta, joka
1) on mahdollisimman huomaamattoman näköinen
2) estää tehokkaasti lapsien ja asiattomien henkilöiden kiipeämisen tikkaille.

Kun tikas on lepotilassa, se vie vain vähän tilaa. Tosipaikan tullen tikas aukeaa nopeasti sokasta tikkaan yläpäästä.Sadex Design palotikas

3. Sadex Design -palotikas kestää katseita ja käyttöä

Asutko modernissa talossa tai haluatko julkisivulle jotain muuta kuin perinteistä tikastyyliä? Sadex Design -palotikas on suunniteltu sinulle!

Sadex Design on itse kehittämämme palotikas kohteisiin, joissa tikkaan ulkonäöllä on yhtä suuri merkitys kuin turvallisuudella.

Haluamme varmistaa, että jokaisen talon julkisivuun löytyy turvallinen tikas. Koska sellaista ei vielä ollut, kehitimme sen itse yhdessä arkkitehtitoimiston kanssa. Sadex Design -palotikas on moderni versio tikkaista verrattuna perinteisiin pulttiliitostikkaisiin.

Sadex Design-palotikkaat voidaan asetella monipuolisesti:

 Vierekkäin, jolloin voit kulkea sivuttaiseen suuntaan.

 Allekkain perinteisen porrasaskelman tapaan.

 Design-palotikas soveltuu mm. myös seinätikkaaksi rakennuksissa, joissa ei ole räystäitä.Kokemuksia Sadex Design -palotikkaista 

Asuntomessukohteeseen valittiin Sadex Design -turvatikkaat, jotka sopivat täydellisesti näyttävään omakotitaloon. Suurelementeistä rakennettu 165,5-neliöinen kaksikerroksinen talo kaipasi ratkaisua, jossa tikkaat istuvat tavallisesta poikkeavaan julkisivuun.

Sadex Design -turvatikas sulautuu kauniisti talon julkisivuihin mikä oli paitsi meidän, myös useimpien asiakkaidemme toive.
– Kannustalon arkkitehti Kati Rasku
Lue koko tarina

Voit tilata palotikkaat Ruovedelle myös verkkokaupastamme.
Tutustu huolella asennusohjeisiin.

Palotikkaat Ruovesi ja lähialueet: Näin homma etenee

Haluatko varmistaa, että talostasi on turvallinen kulku ulos tosipaikan tullen? Tilaa palotikkaat Ruovedelle ja lähialueille!

Jos et ole itse ammattiasentaja, suosittelemme tilaamaan palotikkaat asennettuna. Näin ollen lopputulos on varmasti luja, kestävä ja määräysten mukainen.

Tapaaminen

Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä ja tilaa maksuton asennuskartoitus. Asennamme palotikkaita ympäri vuoden Ruovedelle sekä muualle Suomeen, eikä talvikaan ole este. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään!

Suunnittelu

Maksuton kartoitus

Katsomme paikan päällä, millaiset palotikkaat sopivat parhaiten sinun kiinteistöösi. Huomioimme toiveesi palotikkaiden ulkonäöstä, ominaisuuksista ja väreistä

Aikataulutus

Selkeä tarjous

Saat meiltä kirjallisen tarjouksen, joka sisältää kaiken materiaalikuluista asennustyön osuuteen. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys!

Asennus

Ammattiasennus

Asentajillamme on vaadittava pätevyys ja valmistajan koulutus tuotteiden asennukseen. Tarvittaessa puramme vanhat tikkaat, kierrätämme aina materiaalit ja siivoamme jälkemme. Sinun ei tarvitse olla asennusaikaan paikalla, sillä saat kuvallisen dokumentin asennuksesta.

Kauppa

Laaja takuu

Luotamme tuotteisiimme ja tarjoamme niille kattavat takuut: tekninen takuu jopa 40 vuotta ja pinnoitetakuu 15 vuotta.
Sadex musta palotikas kartoitus

Miksi valita palotikkaat Sadexilta ?

Kun tilaat palotikkaat Ruovedelle tai lähialueille Sadexilta, voit varmistua laadukkaasta toteutuksesta. Me teemme kuin itselle tehtäisiin! Kannamme vastuumme jokaisesta asennuksesta, olemmehan Suomen suurimpia kattoturvaratkaisujen toteuttajia.  
Lue lisää miksi valita Sadex, kun etsinnässä on palotikkaat Ruovedelle – tai muut kattoturvaratkaisut.

Tutkitusti alan tyytyväisimmät asiakkaat. Olemme rakennusalan suositelluin toimija!

Testatusti turvalliset tuotteet, jotka täyttävät kaikki vaatimukset.

Rehellinen palvelu: Ehdotamme vain niitä tuotteita, joita talosi oikeasti tarvitsee.

Noudatamme aina vaadittavia RT-ohjeistuksia ja turvallisuusmääräyksiä.

Tyytyväiset työntekijät tekevät parasta jälkeä: olemme Great Place to Work -sertifioitu yritys.

Olemme vakavarainen yritys, joka kantaa vastuun työnjäljestään.

Palotikkaat Ruovedelle ja koko Suomeen Sadexilta!