Asiakkaidemme kokemuksia Sadexista

– olipa kohde pieni tai suuri, ammattitaito ratkaisee

  Kaupat onnistui nopeasti ja asennus saatiin lyhyellä varoajalla. Lisäksi asentaja oli ammattilainen ja osasi ratkaista asennuksessa ilmenneet haasteet sutjakasti ilman, että asia nousi ostajalle ilmi mitenkään. Esimerkillistä toimintaa! Iso suositus!
  -Mikko, Uusimaa
  Hinta kohtuullinen, työt suoritettiin silloin kun oli sovittu ja asennuksen jälki moitteetonta. Pihalta ei löytynyt myöskään mitään teräviä pellinpaloja/ruuveja mihin esim. lapsi saattaisi kävellä avojaloin. Eli jälkien siivous myös moitteetonta.
  -Tomi, Savo
  Vastaus tarjouspyyntöön sekä kartoituskäynti toteutui nopeasti. Kartoitus oli asiantunteva ja tarjous kaiken kattava ja selkeä. Asennus tehtiin todella nopeasti sekä erittäin ammattitaitoisesti. Kaikin puolin koko prosessi toteutui erinomaisesti.
  -Teemu, Uusimaa
  Sadexia olen käyttänyt töiden puolesta koko työurani (7v) ajan ja koskaan ei ole ollut mitään ongelmia ja palvelu on ollut hyvää. Viimeisimpänä tein ensimmäisen toimitustilauksen kotiini ja se vain vahvisti hyvää kuvaani Sadexista.
  -Noel, Pirkanmaa
  Olemme tehneet Sadexin kanssa yhteistyötä useammassa kohteessa ja kaikki ovat sujuneet moitteetta. Aikataulut on saatu sovittua helposti ja työnjälki on laadukasta.
  -Betoco Asunnot oy, Pirkanmaa
  Kaupankäynti ja asennus sujuivat hyvässä yhteistyössä ja lopputulos oli parempi kuin mitä osasin odottaa. Asennus tehtiin silloin, kun oli sovittu. Yhteistyö asentajien kanssa toimi loistavasti.
  -Timo, Uusimaa
  Sadexin työntekijän tekemä korjauksen ennakkosuunnitelma toteutui niin kuin se oli laadittu. Remontin tekijä esittäytyi ennen työn alkamista ja kävi hyvästelemässä työn tehtyään. Hyvä ja tarkka työ ja ystävällinen asiakkaan kohtaaminen. Kiitos.
  -Marja, Oulu
  Myyjä osasi tehtävänsä ja myi vain sen, mitä tarvitsimme. Asentaja hoiti oman työnsä hyvin ja lopputulos oli sitä, mitä odotimme.
  -Martti, Pirkanmaa
  Tiedusteluuni vastattiin nopeasti, ja homma polkaistiin käyntiin samantien, kohteeseen tutustumisella, aikataulu piti. Työn suorittaja hoiti yhteydenpidon hienosti. Alusta loppuun luottamus säilyi. Hintakin oli linjassa.
  -Arto, Lahti
  Selkeä ja nopea toiminta niin yhteydenpidossa, urakkaa sovittaessa sekä asennuksessa. Hyväntuulinen ja asiakaslähtöinen tapa toimia, suosittelen.
  -Rita, Lappeenranta
  Työt sujuivat tehokkaasti ja lopputulos on hyvä. Asentaja oli oikein mukava, kuten tarjouksen tekijäkin. Nopea ja tehokas palvelu.
  -Anne, Turku
  Asentajan ammattimaisuus, työn joutuisuus ja tilauksen nopea aikataulu. 10/10
  -Visura Oy
  Toimitus oli sitä mitä luvattiin. Laatu on priimaa ja asentaja oli huippumies, mukava ja todella hyvää työnjälkeä.
  -Kimmi Oy
  Tilauksesta valmiiseen neljässä päivässä. Asentaja tuli klo 8:30 ja urakka oli valmis klo 13:15. Asennus priimaa, kaikki roskat siivottu urakan päätteeksi. Suosittelin oitis naapureille. Kiitos!
  -Pertti, Hämeenlinna
  Ensimmäinen vastaus tarjouspyyntöön tuli nopeasti kuten myös itse tarjous. Yhteydenpito sujui koko ajan ja saimme kysymyksiimme nopeasti vastaukset. Itse työ oli parissa päivässä valmis, työn jälki on hyvää ja paikat oli hyvin siivottu.
  -Olli, Espoo
  En voi muuta kuin olla tyytyväinen. Homma hoitui päivässä, työn jälki ensiluokkaista ja kaikki työstä aiheutuneet jätteet vietiin pois. Nyt voin vain nauttia uusista hienoista ränneissä. Hintalaatu suhdekin oli kohdallaan. Kiitos Sadex.
  -Sinikka, Lohja
  Tarjouspyyntöön vastattiin ripeästi, työnjohdolla oli pelisilmää, ja asentaja toimi juuri niinkuin pitääkin, ja oli lisäksi mukava heppu. Asennus tuli tehtyä alle 2 viikko tarjouspyynnön jättämisestä. Hintakin lienee varsin kilpailukykyinen!
  -Joonas, Pirkanmaa
  Tarjous tuli nopeasti ja oli selkeä ja sopivan hintainen. Asennuskin sujui hyvin ja työn jäljessä ei ole moittimista. Ystävällinen palvelu kaiken kaikkiaan.
  -Maisa, Pirkanmaa
  Huikea asiakaskokemus, käynti paikan päällä tarkastamassa tilanne. Sovittu hinta piti ja työ tuli hoidettua nopeasti. Meidän remontti ei ollut iso, mutta teitä silti kiinnosti. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen kokemus.
  -Antti, Vantaa
  Nopea vastaus heti ensimmäiseen yhteydenottooni. Ammattimaisesti hoidettu työ kaikissa vaiheissa. Fiksu ja mukava asentaja.
  -Varpu, Uusimaa
  Kaikki toimi loistavasti ensimmäisestä yhteydenotosta asennukseen ja laskun maksamiseen. Kerroin vain mitä haluan ja Sadex hoiti homman siten ja sinä ajankohtana kuin oli sovittu.
  -Esko, Uusimaa
  Kokonaisuudessa homma toimi kiitettävästi. Asentaja oli ystävällinen ja vastaili kysymyksiini, selvitti vielä lopuksi miten oli rännien asennukset tehnyt. Hän teki työn ammattitaitoisesti ja ripeästi. Tästä syystä hänelle vielä täys kymppi.
  -Virpi, Pirkanmaa
  Erittäin nopea vastaus tarjouspyyntöön, työ tehtiin sovitussa aikataulussa ja valmis työ raportoitiin valokuvien kera
  -Jan, Siivikkala
  Halusimme kustannusarvion ränneistä. Myyjä tuli heti seuraavana päivänä käymään ja antoi todella kilpailukykyisen tarjouksen. Saimme myös hakea itse aiemmin tarvitseman rännin ja asensimme sen itse paikoilleen.
  -Milla, Pirkanmaa
  Työ piti tehdä vasta 2 viikon päästä tilauksesta, tulikin seuraavana päivänä. Siisti työnjälki, nopea. Myös rännikaivot lyhennettiin kun kaivuuyrittäjä jättänyt liian pitkiksi.
  -Mirka, Ylöjärvi
  Asennus sovittiin tarkasti toiveeni kuunnellen. Asentaja oli fiksu kaveri ja teki hyvää jälkeä. Hän keksi myös ratkaisun hankalaan syöksytorven asennuskohtaan.
  -Anssi, Ylivieska
  Nopea reagointi nettilomakkeen täyttämisen jälkeen. Sopimus tehtiin samalla kertaa, kun myyjä oli kohdetta katsomassa. Asennustyöt myös siistiä, sekä asentajan kanssa vielä kerrattiin kohteen asiat ennen työn aloittamista.
  -Timo, Pertteli
  Työsuoritus sujui todella mutkattomasti ja nopeasti sovitun aikataulun mukaisesti. Asiantuntija ja hyvät tekniset laitteet takasivat hyvän lopputuloksen asennustyössä.
  -Atte, Uusimaa
  Homma toimii joka kerta. Henkilökunta erittäin ystävällinen ja työn jälki moitteeton.
  -Päivi, Pirkanmaa
  Hommat tehtiin sovitussa aikataulussa. Laadukkaasti asennettu ja hintakin oli omasta mielestä edullinen. Ihan kärkipään onnistumisia meidän rakennushankkeessa.
  -Marko, Pirkanmaa
  Hommat on aina sujuneet sovitusti ilman että tarvitsee perään soitella. Työt uskaltaa tilata kilpailuttamatta ja hinnat on asianmukaiset.
  -Sami, Pirkanmaa
  Erinomaisen nopeasti toimittu koko homma ja hienosti asennetut rännit. Sen on jo huomannut kun on ollut rankkasateita. Tuhannet kiitokset.
  -Satu, Savo
  Nopea reagointi nettilomakkeen täyttämisen jälkeen. Sopimus tehtiin samalla kertaa, kun myyjä oli kohdetta katsomassa. Asennustyöt myös siistit. Asentajan kanssa vielä kerrattiin kohteen asiat ennen työn aloittamista. Kaikinpuolin kympin arvoinen juttu.
  -Timo, Turku
  Erittäin nopea vastaus tarjouspyyntöön, työ tehtiin sovitussa aikataulussa ja valmis työ raportoitiin valokuvien kera. Erittäin positiivinen yllätys!
  -Jan, Pirkanmaa
  Hyvä työnjälki, nopea asennus, paras hinta-laatusuhde markkinoilla. Erityisen tärkeänä pidän Sadexin myöntämää pitkää takuuta koska se vapauttaa mielestä yhden reklamaatioherkän alueen (syöksyt, kourut) omalta vastuulta pois.
  -Pertti, Turku
  Myyjän ammattitaito vakuutti. Pätevä, perusteltu näkemys, miten rännit kannattaa toteuttaa. Todella ystävällinen asentaja, jolta homma kävi nopeasti.
  -Johanna, Uusimaa
  Myyjä oli mukava, asiallinen ja asiantunteva. Sain tarjouksen myyjältä muutostyölle heti. Odotin asennusparia, mutta paikalle tuli yksi ripeä kaveri, joka hoiti hommat hienosti. Kiitos nopeasta toimituksesta!
  -Pasi, Pirkanmaa
  Erinomaisen nopeasti toimittu koko homma ja hienosti asennetut rännit. Sen on jo huomannut kun on ollut rankkasateita. Ammattitaitoa, asiallisuutta, asiakaslähtöistä. Kiitos! Saa sataa - ei stressiä enää sateesta.
  -Satu, Savo
  Hyvä palvelu ja hintakin saatiin lopulta kohtuulliseksi, asentaja oli hyväntuulinen ja reipasotteinen kaveri tekemään töitä. Kysyttiin tuotteita tarpeeseen ja ratkaisua ongelmaan. Kiitos ratkaisusta!
  -Antti, Ylivieska
  Laadukas ja hyvä työjälki. Asiallista toimintaa alusta loppuun asti tarjouspyynnöstä asentamiseen. Ripeä asennus, hyvät asunnusvalineet ja kalusto. Työn jälki moitteetonta. Kiitos luotettavasta toiminnasta! Tulen jatkossakin käyttämään palvelujanne.
  -Eveliina, Ylivieska
  Siisti työnjälki, toimitukset sovitusti ajallaan, sopiva hinta ja hyvä jälkityö (ilmoitus työn valmistumisesta, selkeä laskutus, tyytyväisyyskysely). Ystävällinen asentaja, iloinen oli vaikka taivaalta satoi lunta ja pakkasta oli paljon.
  -Sami, Jyväskylä
  Tilauksesta valmiiseen neljässä päivässä. Asentaja asensi valon nopeudella, siivosi ja häipyi. Viidessä tunnissa rännit uusiksi - uskomaton hemmo! Asennus priimaa, kaikki roskat siivottu urakan päätteeksi. Suosittelin oitis naapureille. Kiitos!
  -Pertti, Pirkanmaa
  Tarjoukseen johtanut käynti sekä asennustyö sujuivat erinomaisesti. Molemmissa osuuksissa ammattitaito oli erinomaisesti esillä. Asennus sujui nopeasti ja lisäksi asentaja vastasi muihinkin vastaaviin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.
  -Jukka-Pekka, Savo
  Hommat on aina sujuneet sovitusti ilman että tarvitsee perään soitella. Työt uskaltaa tilata kilpailuttamatta ja hinnat ovat asianmukaiset.
  -Sami, Pirkanmaa
  Asennus sovittiin tarkasti toiveeni kuunnellen. Asentaja oli fiksu kaveri ja teki hyvää jälkeä. Hän keksi myös ratkaisun hankalaan syöksytorven asennuskohtaan. Asentaja kuunteli toiveeni ja asensi juuri kuten oli sovittu.
  -Anssi, Ylivieska
  Kaikki sujui suunnitelmien mukaan, jopa etuajassa! Aikataulujen sovittelu onnistui joustavasti. Hyvää palvelua kaikin puolin! Kiitos!
  -Jussi, Uusimaa
  Urakka hoitui sovitusti ja reippaalla asenteella. Mukavan rento kohtaaminen! Sovittiin myös pienestä hienosäädöstä työn kuluessa, homma hoitui hyvin.
  -Jukka, Jyväskylä
  Asiallinen, ystävällinen, nopea palvelu. Se mistä puhuttiin myös piti. Homma hoitui hyvin. Lämpimästi voin suositella!
  -Satu, Pori
  Tarjouspyynnöstä lähtien vakuuttavasti hoidettu homma. Pystyi luottamaan, että homma hoituu loppuun asti. Myyjälle, työnjohtajalle ja asentajalle täysi kymppi työstä.
  -Vesa, Oulu
  Kohteen arviointi onnistui erittäin hyvin, samoin asiakkaan pyynnöstä esitetyn toiveen toteutus vanhojen kourujen ja syöksyjen poisviennistä. Uusien kourujen ja syöksyjen asennus toteutettiin erinomaisesti. Työn tehnyt henkilö oli kokenut ammattilainen.
  -Seppo, Uusimaa
  Hyvä palvelu ja aikatauluista tiedottaminen asiakkaalle täysi kymppi. Asiat on hoidettu ammattitaitoisesti ja tiedotettu asennusaikataulusta, jotta asiakkaana minun ei ole tarvinnut kysellä aikataulua. Palautteeseen on vastattu nopeasti.
  -Ilpo, Jyväskylä
  Kokonaisuudessa homma toimi kiitettävästi. Asentaja oli ystävällinen ja vastaili kysymyksiini, selvitti vielä lopuksi miten oli rännien asennukset tehnyt. Hän teki työn ammattitaitoisesti ja ripeästi.
  -Virpi, Pirkanmaa
  Tarjouspyyntöön vastattiin ripeästi, työnjohdolla oli pelisilmää, asentaja toimi juuri niinkuin pitääkin, ja oli lisäksi mukava heppu. Asennus tuli tehtyä alle 2 viikkoa tarjouspyynnön jättämisestä. Hintakin lienee varsin kilpailukykyinen!
  -Joonas, Pirkanmaa
  Todella nopea reagointi tarjouspyyntöön, ystävällinen ja ammattimainen henkilöstö myymässä sekä nopea toimitus. Asennus kävi nopeasti ja huomaamattomasti.
  -Heli, Jyväskylä
  Kaikki sujui niinkuin sovittiin ja jopa nopeamminkin. Ammattitaitoinen myyjä, ei jäänyt mitään epäselvää. Asentaja teki muutaman hyvän ratkaisun, mistä ei oltu edes etukäteen sovittu, työnjälki täyskymppi ja myös nopea asennus. Kiitos!
  -Mika, Pori
  Hommat tehtiin sovitussa aikataulussa. Laadukkaasti asennettu ja hintakin oli omasta mielestä edullinen. Ihan kärkipään onnistumisia meidän rakennushankkeessa. Hyvää työtä!
  -Marko, Pirkanmaa
  Ammattitaitoinen porukka. Huippu koneet, millä onnistuu asennukset myös haastavassa ympäristössä. Joustava, asiakaslähtökohtainen toimintatapa.
  -Tanel, Uusimaa
  Nopea vastaus heti ensimmäiseen yhteydenottooni. Ammattimaisesti hoidettu työ kaikissa vaiheissa. Fiksu ja mukava asentaja. Kiitos hienosti hoidetusta työstä!
  -Varpu, Uusimaa
  En löytänyt moitteen sijaa työstä. Vertailu muihin oli helppoa hyvän kirjallisen tarjouksen johdosta, josta työn kulku kävi selväksi. Työ suoritettiin nopeasti ja ammattitaidolla vaikka lunta oli paljon.
  -Taimi, Uusimaa
  Tämän helpommalla ei asiakas voi enää päästä. Urakka sujui sovitusti ja jo ennen sen alkamista kaikki toimet olivat asiakaslähtöistä : katselmus, laajuudesta keskustelu jne.
  -Teemu, Pirkanmaa
  Huolellinen työ ja mukava asentaja. Hän kysyi mielipidettäni monista yksityiskohdista, hänellä oli aikaa ja kokeiltiin vielä lopuksi letkulla rännien toimintaa. Suosittelen Sadexia!
  -Seppo, Pori
  Työsuoritus sujui todella mutkattomasti ja nopeasti sovitun aikataulun mukaisesti. Asiantuntija ja hyvät tekniset laitteet takasivat hyvän lopputuloksen asennustyössä. 10 pistettä ja papukaijamerkki.
  -Atte, Uusimaa
  Erinomainen myyjä ja työnlaatu erinomainen. Tapaamisen sopiminen oli vaivatonta ja myyjä tuli paikalle sovittuna ajankohtana. Tarpeiden läpikäynti oli nopeaa ja tarjous tuli välittömästi. Laadukasta, joustavaa ja vakuuttavaa.
  -Tero, Uusimaa
  Hinta-laatusuhde kohdillaan, sovittu aikataulu piti. Myyjällä hyvä perehtyminen kohteeseen ennen tarjouksen antamista. Hyviä vinkkejä ja näkemyksiä toteutukseen. Pienen ”kauneusvirheen” fixaus onnistui heti seuraavana päivänä. Super!!
  -Tommi, Pirkanmaa
  En voi muuta kuin olla tyytyväinen. Homma hoitui päivässä, työn jälki ensiluokkaista ja kaikki työstä aiheutuneet jätteet vietiin pois. Nyt voin vain nauttia uusista hienoista ränneissä. Hinta-laatusuhdekin oli kohdallaan. Kiitos Sadex.
  -Sinikka, Uusimaa
  Asiantuntijat asialla! Nopea ja mukava palvelu, sovitut asiat tapahtuvat juuri ajallaan ja laadukkain tuottein.
  -Inga, Savo
  Asiointi oli helppoa, asennuksen työn jälki loistavaa ja hintakin edullinen. Eli kympin suoritus!
  -Pertti, Ylivieska
  Sain selkeän ja perusteellisen tarjouksen. Kuvia suunnitelmasta oli mukana. Reipasotteinen ja oma-aloitteinen asentaja. Hän ymmärsi heti, mitä toivoin asennukselta. Helppoa kanssakäymistä!
  -Terttu, Turku
  Huikea asiakaskokemus, käynti paikan päällä tarkastamassa tilanne. Sovittu hinta piti ja työ tuli hoidettua nopeasti. Meidän remontti ei ollut iso, mutta teitä silti kiinnosti. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen kokemus. Kiitos!
  -Antti, Uusimaa
  Palvelu oli tosi nopeaa (tarjouspyyntöön reagointi sekä asennus) sekä asiantuntevaa ja ystävällistä. Asennetut kattoturvatuotteet korkealuokkaisen oloiset. Talotikkaat asennettiin pienesti eri sijaintiin kuin pyydetty, mutta asennuskohta oli perusteltu.
  -Jori, Pirkanmaa
  Hyvä ennakkoviestintä aikatauluista, hyvä asiantunteva ja kohtelias myyntikäynti, laadukas työnjälki, asiallinen ja kohtelias työn toteuttaja. Erinomainen kokonaisuus, kiitos!
  -Juhani, Uusimaa
  Nopea yhteydenotto, ystävällinen palvelu, homma hoitui käden käänteessä.- Kyseessä oli aika pieni homma, mutta se sujui mallikkaasti. Kiitos!
  -Mari, Pirkanmaa
  Pikkuhommatkin hoidetaan hyvin! Teitte yhden rännin, saareen. Ei varmaan niitä tuottoisimpia urakoita. Kiitos!
  -Ossi, Jyväskylä
  Toimintanne oli avointa ja tapahtui nopeasti ja sovitusti. Työntekijät olivat ystävällisiä, reippaita, ammattitaitoisia ja työn jälki hyvää. Suomalaisuus on meille tärkeää, hyvä että yritys on lähialueelta.
  -Soile, Turku
  Ensimmäinen vastaus tarjouspyyntöön tuli nopeasti kuten myös itse tarjous. Yhteydenpito sujui koko ajan ja saimme kysymyksiimme nopeasti vastaukset. Itse työ oli parissa päivässä valmis, työn jälki on hyvää ja paikat oli hyvin siivottu.
  -Olli, Uusimaa
  Homma toimii kuten sovittu, nopea ja asiallinen asennus, hinta kohdallaan ja rännit laadukkaat. Näin se pitää toimia! Suosittelen. Otan toistekin rännit täältä!
  -Jaakko, Ylivieska