Sadex kokemuksia

– olipa kohde pieni tai suuri, ammattitaito ratkaisee

Kun harkitset sadevesi­järjestelmän päivitystä tai kattoturva­remonttia, aitojen kokemusten kuuleminen voi auttaa tekemään oikean päätöksen.

Lue tältä sivulta, millaisia Sadex-kokemuksia asiakkaamme ovat jakaneet.

AA-logo – Hyvä luottokelpoisuus
  Myyjä oli ammattitaitoinen, luottamus hyvään lopputulokseen syntyi kaupantekohetkellä. Asentajan toiminta oli ammattimaista.
  -Ismo, Pori
  Myyjä Marco reagoi nopeasti tarjouspyyntöön, tuli pian paikalle toteamaan korjaustarpeen, lähetti tarjouksen nopeasti ja oli erittäin miellyttävä koko prosessin ajan. Myös asennus saatiin järjestymään nopeasti ja asentaja oli ystävällinen.
  -Jens, Uusimaa
  Hinta ja laatu oikein hyvää. Urakka sujui erittäin hyvin ja ripeästi. Asiantuntijat on asialla niin voi luottaa siihen että saa rahoilleen vastinetta. Asiakkaana olen tyytyväinen kaikkeen kokemaani. Teillä on todella homma ns. hanskassa.
  -Jorma, Pirkanmaa
  Kartoituskäynnistä todella pikaisesti päivässä uudet rännit oli paikoillaan. Ammattimaista ja vaihtoehdot selitettiin niin, että asiakaskin ymmärtää.
  -Lauri, Oulu
  Ystävällinen ja asiakkaan huomioon ottava myyntimies. Asentaja myös teki loistavaa työtä. Talon ulkoasu parani paljon ja rännit toimii nyt.
  -Kai, Pieksämäki
  Todella nopea toimitus! Asiantunteva kartoitus. Hinta arvelutti mutta kaikki hyvä maksaa.
  -Merja, Pori
  Puheluun vastattiin heti ja työkohde tultiin arvioimaan jo seuraavana työpäivänä. Työ oli tehty hyvin ja myös roskat viety pois. Kiitos nopeudesta.
  -Leena, Raisio
  Asiantunteva asennuspalvelu. Hyvät työntekijät. Homma hoitui hyvin ja nopeasti. Laatutuotteet. Mukavat työntekijät ja homma sujuu.
  -Seppo, Lappeenranta
  Koko prosessi alusta loppuun asti hoidettiin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Ei pakkomyyntiä, ammattinsa osaava myyjä jolta sai myös hyvät vinkit. Nopeaa joustavaa toimintaa. Tarjous tuli heti ja asennus ammattitaidolla nopeasti.
  -Ari, Uusimaa
  Homma toimi loistavasti myynnistä lähtien ja toimitus yhtä lailla meni ihan nappiin. Yhteydenpito loppuasiakkaaseen oli tosi hyvää ja tiesin hyvissä ajoin etukäteen, milloin olette tulossa.
  -Antti, Ylivieska
  Kaikki sujui hyvin, lisätyöt onnistuivat ja paikat jäivät siistiin kuntoon.
  -Jari, Pori
  Asiallinen, asiakaslähtöinen ja joustava toiminta vastasi juuri minun tarpeisiini. Erittäin hyvää palvelua koko palveluketjun ajan ja olen tyytyväinen lopputulokseen.
  -Piia, Lappeenranta
  Työ tehtiin ammattimaisesti, nopeasti ja työnjälki oli erinomaista. Asentaja oli erittäin ystävällinen ja antoi hyviä ohjeita sadevesijärjestelmän huoltotoimista.
  -Hans, Uusimaa
  Pari kuvaa lähetin Whatsapissa ja homma hoidettiin, itselle vain vähän vaivaa.
  -Amp-Rakenne Oy
  ain tarjouksen nopeasti. Myyjä otti puhelimella yhteyttä, mutta ei myynyt väkisin tuotetta. Tilasimme katon läpiviennit teidän kautta ja todennäköisesti tilaamme vielä kourut ja kattoturvatuotteet myöhemmin teiltä. Lisäksi hinta oli kilpailukykyinen.
  -Peter, Uusimaa
  Toimitus oli selkeää. Tiesin milloin työntekijöiden piti tulla paikalle ja se tapahtui juuri kuten oli sovittu. Lisäyllätyksenä (positiivisena) oli että vanhat rännit ja roskat oli viety kaikki pois tontilta eikä minulle jäänyt mitään tehtävää!!
  -Mervi, Ylivieska
  Kaikki eteni sujuvasti ja selkeästi! Tarjouspyynnön jättö netissä oli yksinkertaista. Tämän jälkeen tuli nopeasti puhelinsoitto jossa löydettiin yhteinen aika joustavasti. Tarjouspyynnön tekijä oli ystävällinen, asiantuntija ja tiesi mitä teki.
  -Mervi, Ylivieska
  Alkukartoituksen tekijät olivat ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Parhaita kiinnitys vaihtoehtoja tikkaille pohdittiin ja ehdotettiin myös lumiesteiden asennusta, josta itsellä ei ollut ajatustakaan. Asennus tapahtui nopeasti ja vaivattomasti.
  -
  Kaikki toimi moitteettomasti alusta loppuun saakka. Voin suositella kaikille Sadexin palveluita ja tarvittaessa mitä vaan katolla ja siihen kuuluvan työn suorittamista.
  -Raine, Espoo
  Työ sujuu nopeasti, henkilökunta ammattitaitoista, kädenjälki siisti.
  -Tero, Savo
  Hei, hyvin näkyisi toimivan nuo Sadexin lumiesteet, lienevät hintansa arvoiset. Heinin toiminta 10+ ja asentaja samoin, homma kävi sujuvasti. Ollaan todella tyytyväisiä!
  -Markku, Tuulos
  Homma hoidettiin ammattitaidolla, nopeasti ja asiakasta kuunnellen. Olin kokeneena rakentajana valmistautunut jo ennalta vähintään yhteen reklamaatiokierrokseen, mutta urakasta ei löytynyt mitään valitettavaa!
  -Harri, Pirkanmaa
  Kaikki toimi, myynti, toimitus, asennus. Kaikki meni niin kuin sovittiin ja pitikin.
  -Terho, Pirkanmaa
  Urakka valmistui täysin sopimusten mukaisesti ajallaan ja piha siistittynä.
  -Seppo, Uusimaa
  Hinta oli sopiva, suunnittelu todella hyvä ja asennus nopeaa ja virheetöntä.
  -Joonas, Turku
  Kaikki tapahtui sovitusti ajallaan ja hyvin. Ei risuja. Asentaja tuli kellolleen sovitusti. Teki hyvän työn. Yritys vakavarainen. Kiitos.
  -Liisa, Kuopio
  Kaikki sujuu erittäin hienosti tarjousvaiheesta asennukseen!
  -Janne, Pori
  Erittäin nopealla aikataululla sain työn sovittua, asentaja oli todella mukava ja ammattitaitoinen. oli todella kiva jutella asentajan kanssa ja työt sujuivat ammattilaiselta kädenkäänteessä. Suosittelen lämpimästi yritystä.
  -Janne, Uusimaa
  Tarjouspyyntööni vastattiin nopeasti, tarjous tuli pikaisesti ja oli hyvin selkeä sisältöinen sekä asiantuntavasti tehty, työ tehtiin sovitussa aikataulussa sekä on laadulta hyvää niin materiaalin kuin työn osalta. Kokonaisuus on todella erinomainen.
  -Hannu, Savo
  Kaikki sujui sovitusti. Erityisesti pidin siitä, että töiden jälkeen teimme asentajan esittämänä tehtyjen töiden katselmuksen. Ystävällinen asentaja ja erinomainen työn laatu. Hyvä asiakaskokemus kaikkineen.
  -Heikki, Pirkanmaa
  Kaikki meni niinkuin sovittiin. Kysyn tarjousta jatkossa jos tulee tarvetta.
  -Pertti, Pirkanmaa
  Tarjoukset tulivat nopeasti ja toimitusajat olivat jo ennen arvioitua aikaa
  -Petteri, Uusimaa
  Homma sujui tarjousvaiheesta toteukseen erittäin hyvin. Lisäksi myyjä huomasi yhden turvallisuusriskin paloportaiden kiinnityksessä, tämä tuli samalla korjattua. Suosittelen oman kokemukseni perusteella muillekin
  -Arto, Pirkanmaa
  Asentaja työskenteli nopeasti ja tilaisuus muutenkin hoitui nopeasti. Jatkakaa samaan malliin.
  -Hannu, Jakokoski
  Tarjouksen hinta ja sisältö olivat meille sopivat. Myös asentaja piti hyvin yhteyttä ja kertoi tekemisistään. Jäi erittäin ammattitaitoinen vaikutelma, asentaja osasi hyvin huomioida kohteen vaatimukset. Kanssanne oli mukava asioida!
  -Pauliina, Pirkanmaa
  Homma tapahtui aikataulussa, näppärästi ja laatu oli hyvää
  -Hanna, Oulu
  Mukava ammattitaitoinen asentaja suoritti työn nopeasti ja laadukkaasti myös sovittu aikataulu piti
  -Pertti, Jyväskylä
  Luotettava ja kokemuksia ennen tehdyistä töistä. Sovitut asiat pitävät.
  -Antti, Kuusisto
  Asiakaspalvelu oli ammattimaista, hauskaa ja helppoa. Rännit asennettiin nopeasti ja siististi. Sekä laskulle sai joustavuutta.
  -Silja, Lappeenranta
  Ammattitaitoista työtä alusta loppuun. Asentaja soitti ja kysyi jos ei jotain tiennyt, esim. mistä löytyy virtapistoke, eikä ominpäin lähtenyt kumuamaan.
  -Kimmo, Lappeenranta
  Aikataulu piti. Työntekijä teki, mitä yritys oli luvannut. Työntekijä myös kysyi tarkennusta epäselvässä asiassa.
  -Ansa, Lahti
  Mutkatonta, ystävällistä ja selkeää yhteydenpitoa alusta loppuun. Asennus tapahtui sovitun aikataulun mukaisesti. Olen tyytyväinen.
  -Anne, Espoo
  Kaikki sujui niin hienosti ja ammattitaitoisesti, aivan mahtavaa. Tiedettiin tarkkaan mitä tapahtuu ja koska, ja olimme paikan päällä tutustumassa kohteeseen yhdessä, ei tullut mitään epäselvyyttä. Hyvin toimiva konsepti, jatkakaa samaan malliin.
  -Marita, Hämeenlinna
  Koin, että yrityksen työntekijä osasi asiansa ja oli ystävällinen sekä kohtelias. Lumiesteen työntekijä suoritti työn ennalta arvioidussa ajassa. Myös tämä työntekijä oli todella osaava, kohtelias ja ystävällinen sekä tyytyväinen Sadexin työntekijä.
  -Kirsti, Savo
  Työn jälki erinomainen ja asentaja toimi esimerkillisesti.
  -Lasse, Pirkanmaa
  Työn suunnittelu ja toteutus oli tehokasta ja ammattitaitoista.
  -Lauri, Oulu
  Olen tyytyväinen tarjoukseen, työn laatuun ja luotettavuuteen.
  -Sari, Uusimaa
  Kaikki luvatut asiat toteutettiin sovitusti ja aikataulussa. Myös tiedotus toimi hyvin. Suosittelen muillekin Sadexin laadukkaita tuotteita ja ammattimaista toimintaa.
  -Pasi, Pirkanmaa
  Selkeä tarjous, työ tehtiin silloin kun sovittiin ja joustoakin löytyi.
  -Rainer, Uusimaa
  Ei ollut mitään negatiivista sanomista, työt tehtiin reippaasti.
  -Lila, Lappeenranta
  Hankintapäätös oli helppo tehdä, kun yhteydenotto ja ammattitaitoisen myyjän kartoituskäynti tapahtui nopeasti. Hänen kanssaan oli mukava asioida. Asennus tapahtui aikataulussa ja ilmeisen pätevästi. Kaikki sujui luvatusti.
  -Pirkko, Uusimaa
  Kovia jätkiä. Vesisateella ilman taukoja reipasta toimintaa.
  -Matti, Uusimaa
  Myyjä oli erittäin ammattitaitoisen tuntuinen ja asiakaspalvelun ammattilainen.
  -Aleksi, Pori
  Homma hoitui, aikataulu piti eikä tullut ylimääräisiä kustannuksia. Hinta oli kilpailukykyinen.
  -Heikki, Ylivieska
  Tarjous oli kilpailukykyinen. Palvelu oli asiantuntevaa. Yhteydenpito helppoa. Työ tehtiin ajallaan. Työn valmistuttua tuli raportti valokuvien kera. Työn jälki oli erinomaista ja työmaa oli siivottu.
  -Mauri, Lahti
  Asentaja oli tosi pätevä ja hyvin nopea, TEKI Hyvää työtä ja oli hyvin positiivinen. Suurkiitos hänelle!
  -Ben, Uusimaa
  Homma toimi niinkuin sovittu. Antti kävi paikan päällä ja kaveri tuli ja hoiti hommansa ja auttoi jopa pistämään juokseputken paikalleen.
  -Juha, Pirkanmaa
  Edustan rakennusliikkeen työnjohtoa. Tilaaja pyysi meiltä kohteen kattoturvatuotteiden ja kourujen uusinnan. Myin homman ulos Sadexille ja minun ei eitse tarvinnut edes käydä kohteessa kun priimaa tuli. Asiakas tyytyväinen.
  -Juho-Pekka, Jyväskylä
  Asiointi oli helppoa, aikataulut piti ja hinta oli se mitä oli sovittu.
  -Pirkanmaan Saneerauspalvelu Oy
  Kiitos! Lumiesteet ja syöksyt ovat laadukkaat ja sopivat taloon todella hienosti. Olen todella tyytyväinen tuotteiden laatuun ja ulkonäköön. Sadexin miehiltä saa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.
  -Sari, Lappeenranta
  Tarjouksen antamisesta alkaen yhteistyö sujui teidän kanssanne urakan toteuttamiseen saakka jouhevasti, nopeasti ja juuri niinkuin sovittiin. Kaikin puolin tyytyväinen.
  -Jonna, Oulu
  Asiat hoituivat nopeasti ja sopimuksen mukaisesti.
  -Eeva, Uusimaa
  Ottivat reippaasti ja nopeasti yhteyttä. Arviointikäynti kohteeseen järjestyi ripeästi, lisäksi annettu tarjous oli edullisempi kuin odotin. Urakan aikana kohteeseen tulleet lisätyöt sujuivat mutkattomasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  -Leila, Pirkanmaa
  Hoiditte työn jonka tilasin ilman yllätyksiä ja ylimääräisiä kuluja!
  -Leo, Lahti
  Pienestä myöhästymisestä huolimatta kaikki meni hyvin ja asennus sujui erinomaisesti.
  -Kari, Jännevirta
  Itse yrittäjänä nään paljon erinäisiä yrityksiä ja niiden toimintatapoja. Sadexista jäi juuri se oikea maku mikä asiakkaalle pitäskin jäädä!
  -Samuli, Pirkanmaa
  Helppo asioida ja hommat toimii sovitusti. Erityiskiitos Mari-Liisille!
  -Armi, Uusimaa
  Asiakkaan erikoistarve tuli hyvin huomioitua ratkaisun suunnittelussa.
  -Vesa, Jyväskylä
  Homma hoitui hyvin. Joskus oli ruuhkaa asennuspuolella, mutta sovitut asennukset hoidettiin kuitenkin aina loppuun asti. Toivotaan, että jatkossakin yhteistyö sujuu.
  -Rakennusliike, Lappeenranta
  Työn ja tuotteen hintalaatusuhde on todella hyvä. Kiitos Sadexille erittäin hienosta ja onnistuneesta rännitoimituksesta.
  -Pekka, Uusimaa
  Asennus oli ripeä ja työn jälki oli todella siistiä. Parasta, että sain tarjouksen samalla, kun myyjä kävi katsomassa urakkaa. Samalla hoitui myös lumiesteiden asennus.
  -Teuvo, Liperi
  Työ hoitui nopeasti, täysin sovitusti ja ammattitaidolla! Olen tyytyväinen. Tarjous tuli nopeasti ja oli huolella laadittu, oli helppo hyväksyä. Todella ammattitaitoinen asentaja.
  -Antero, Jyväskylä
  Kaikki sujui hyvin ja aikataulun mukaisesti. Esme Raita oli ottanut tarkat mitat etukäteen ja asennuksen lopputulos oli luvatun mukainen.
  -Hemmo, Kustavi
  Todella ripeä asennus ja kokonaishinta kohdallaan. Ripeä ja mukava asentaja. Kertoi asennukseen menevän 2h tuntia ja pakun ovi pamahti kiinni ajassa 1h 58min. Kiitos hyvästä palvelukokemuksesta. Se ei enää näinä päivinä ole itsestään selvä asia.
  -Jone, Joensuu
  Työt on hyvin suoritettu ammattitaidolla, työn jälki hyvää hyvin ja nopeasti suoritettu, olemme tyytyväisiä valintaamme Sadexiin.
  -Kari, Pielavesi
  Kaikki mitä sovittiin toimi erittäin hyvin ja erinomainen asentaja , kiitos !
  -Jorma, Pirkanmaa
  Asennus sujui hyvin ja asentaja osasi työnsä. Heinille myös kiitokset hyvästä palvelusta.
  -Sirkka, Forssa
  Hinta just se mitä sovittiin. Etukäteen ilmoitettiin milloin asennus on ja asennuksen jälkeen ilmoitus tehdystä työstä sekä kuvat asennuksesta sähköpostiin. Asiakaspalvelu erinomaista.
  -Ville, Oulu
  Homma toimi hyvin. Asentaja osaava mies, joka uteluihinkin osaavasti ja kärsivälillisesti vastasi. Ja sopimuksen tekeminen sujui sujuvasti. Ei moitteen sijaa.
  -Esa, Pietarsaari
  Myyntineuvottelija oli palveluhenkinen ja kävi mm. katolla paikkaamassa uretaanilla vaurioituneen lumiesteen siheuttaman reiän. Asentaja oli myös seurallinen ja rännit löysivät paikkansa luontevasti!
  -Esa, Juankoski
  Erittäin nopeaa ja ammattitaitoista työtä kokonaisuudessaan; tarjouksen teko, työn ajankohdan sopiminen sekä työn jälki. Suosittelen!
  -Juho, Tampere
  Kaikki sujui erittäin hyvin. Teillä on upean reippaita työntekijöitä. Mari-Liis tuli katsomaan ja selvitti tarkkaan asiat. Sopimuksen mukaisesti asentaja Mika tuli paikalle, ja vauhdilla alkoi tapahtua. Näki, että oli ammattilainen hommissa.
  -Marja-Liisa, Sipoo
  Nopea toiminta, heti seuraavana päivänä tuli joku katsomaan taloa ja antoi hinta-arvion, ja viikon päästä oli lumiesteet katolla.
  -Satu, Jyväskylä
  Hyvä asiakaspalvelu myynnistä asennukseen asti. Laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen asennus. Sovitut aikataulut piti ja toimitus oli nopea, mikä ei ole rakennusalalla itsestäänselvyys.
  -Suvi, Kalajoki
  Palvelu oli erittäin hyvää projektin alusta loppuun. Hintataso yllätti positiivisesti ja tarjouksella oli hyvin eritelty eri työvaiheiden ja tuotteiden hinnat.
  -Jouni, Turku
  Vanhojen sadevesikourujen purku ja uusien asennus sekä samalla otsalautojen maalaus sujui ammattilaiselta ongelmitta kahdessa päivässä. Mukava asentaja joka teki siistiä työnjälkeä. Uudet kourut päihittää vanhat niin ulkonäössä kuin toimivuudessakin.
  -Petri, Oulu
  Kaupat onnistui nopeasti ja asennus saatiin lyhyellä varoajalla. Lisäksi asentaja oli ammattilainen ja osasi ratkaista asennuksessa ilmenneet haasteet sutjakasti ilman, että asia nousi ostajalle ilmi mitenkään. Esimerkillistä toimintaa! Iso suositus!
  -Mikko, Uusimaa
  Hinta kohtuullinen, työt suoritettiin silloin kun oli sovittu ja asennuksen jälki moitteetonta. Pihalta ei löytynyt myöskään mitään teräviä pellinpaloja/ruuveja mihin esim. lapsi saattaisi kävellä avojaloin. Eli jälkien siivous myös moitteetonta.
  -Tomi, Savo
  Vastaus tarjouspyyntöön sekä kartoituskäynti toteutui nopeasti. Kartoitus oli asiantunteva ja tarjous kaiken kattava ja selkeä. Asennus tehtiin todella nopeasti sekä erittäin ammattitaitoisesti. Kaikin puolin koko prosessi toteutui erinomaisesti.
  -Teemu, Uusimaa
  Sadexia olen käyttänyt töiden puolesta koko työurani (7v) ajan ja koskaan ei ole ollut mitään ongelmia ja palvelu on ollut hyvää. Viimeisimpänä tein ensimmäisen toimitustilauksen kotiini ja se vain vahvisti hyvää kuvaani Sadexista.
  -Noel, Pirkanmaa
  Olemme tehneet Sadexin kanssa yhteistyötä useammassa kohteessa ja kaikki ovat sujuneet moitteetta. Aikataulut on saatu sovittua helposti ja työnjälki on laadukasta.
  -Betoco Asunnot oy, Pirkanmaa
  Kaupankäynti ja asennus sujuivat hyvässä yhteistyössä ja lopputulos oli parempi kuin mitä osasin odottaa. Asennus tehtiin silloin, kun oli sovittu. Yhteistyö asentajien kanssa toimi loistavasti.
  -Timo, Uusimaa
  Sadexin työntekijän tekemä korjauksen ennakkosuunnitelma toteutui niin kuin se oli laadittu. Remontin tekijä esittäytyi ennen työn alkamista ja kävi hyvästelemässä työn tehtyään. Hyvä ja tarkka työ ja ystävällinen asiakkaan kohtaaminen. Kiitos.
  -Marja, Oulu
  Myyjä osasi tehtävänsä ja myi vain sen, mitä tarvitsimme. Asentaja hoiti oman työnsä hyvin ja lopputulos oli sitä, mitä odotimme.
  -Martti, Pirkanmaa
  Tiedusteluuni vastattiin nopeasti, ja homma polkaistiin käyntiin samantien, kohteeseen tutustumisella, aikataulu piti. Työn suorittaja hoiti yhteydenpidon hienosti. Alusta loppuun luottamus säilyi. Hintakin oli linjassa.
  -Arto, Lahti
  Selkeä ja nopea toiminta niin yhteydenpidossa, urakkaa sovittaessa sekä asennuksessa. Hyväntuulinen ja asiakaslähtöinen tapa toimia, suosittelen.
  -Rita, Lappeenranta
  Työt sujuivat tehokkaasti ja lopputulos on hyvä. Asentaja oli oikein mukava, kuten tarjouksen tekijäkin. Nopea ja tehokas palvelu.
  -Anne, Turku
  Asentajan ammattimaisuus, työn joutuisuus ja tilauksen nopea aikataulu. 10/10
  -Visura Oy
  Toimitus oli sitä mitä luvattiin. Laatu on priimaa ja asentaja oli huippumies, mukava ja todella hyvää työnjälkeä.
  -Kimmi Oy
  Tilauksesta valmiiseen neljässä päivässä. Asentaja tuli klo 8:30 ja urakka oli valmis klo 13:15. Asennus priimaa, kaikki roskat siivottu urakan päätteeksi. Suosittelin oitis naapureille. Kiitos!
  -Pertti, Hämeenlinna
  Ensimmäinen vastaus tarjouspyyntöön tuli nopeasti kuten myös itse tarjous. Yhteydenpito sujui koko ajan ja saimme kysymyksiimme nopeasti vastaukset. Itse työ oli parissa päivässä valmis, työn jälki on hyvää ja paikat oli hyvin siivottu.
  -Olli, Espoo
  En voi muuta kuin olla tyytyväinen. Homma hoitui päivässä, työn jälki ensiluokkaista ja kaikki työstä aiheutuneet jätteet vietiin pois. Nyt voin vain nauttia uusista hienoista ränneissä. Hintalaatu suhdekin oli kohdallaan. Kiitos Sadex.
  -Sinikka, Lohja
  Tarjouspyyntöön vastattiin ripeästi, työnjohdolla oli pelisilmää, ja asentaja toimi juuri niinkuin pitääkin, ja oli lisäksi mukava heppu. Asennus tuli tehtyä alle 2 viikko tarjouspyynnön jättämisestä. Hintakin lienee varsin kilpailukykyinen!
  -Joonas, Pirkanmaa
  Tarjous tuli nopeasti ja oli selkeä ja sopivan hintainen. Asennuskin sujui hyvin ja työn jäljessä ei ole moittimista. Ystävällinen palvelu kaiken kaikkiaan.
  -Maisa, Pirkanmaa
  Huikea asiakaskokemus, käynti paikan päällä tarkastamassa tilanne. Sovittu hinta piti ja työ tuli hoidettua nopeasti. Meidän remontti ei ollut iso, mutta teitä silti kiinnosti. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen kokemus.
  -Antti, Vantaa
  Nopea vastaus heti ensimmäiseen yhteydenottooni. Ammattimaisesti hoidettu työ kaikissa vaiheissa. Fiksu ja mukava asentaja.
  -Varpu, Uusimaa
  Kaikki toimi loistavasti ensimmäisestä yhteydenotosta asennukseen ja laskun maksamiseen. Kerroin vain mitä haluan ja Sadex hoiti homman siten ja sinä ajankohtana kuin oli sovittu.
  -Esko, Uusimaa
  Kokonaisuudessa homma toimi kiitettävästi. Asentaja oli ystävällinen ja vastaili kysymyksiini, selvitti vielä lopuksi miten oli rännien asennukset tehnyt. Hän teki työn ammattitaitoisesti ja ripeästi. Tästä syystä hänelle vielä täys kymppi.
  -Virpi, Pirkanmaa
  Erittäin nopea vastaus tarjouspyyntöön, työ tehtiin sovitussa aikataulussa ja valmis työ raportoitiin valokuvien kera
  -Jan, Siivikkala
  Halusimme kustannusarvion ränneistä. Myyjä tuli heti seuraavana päivänä käymään ja antoi todella kilpailukykyisen tarjouksen. Saimme myös hakea itse aiemmin tarvitseman rännin ja asensimme sen itse paikoilleen.
  -Milla, Pirkanmaa
  Työ piti tehdä vasta 2 viikon päästä tilauksesta, tulikin seuraavana päivänä. Siisti työnjälki, nopea. Myös rännikaivot lyhennettiin kun kaivuuyrittäjä jättänyt liian pitkiksi.
  -Mirka, Ylöjärvi
  Asennus sovittiin tarkasti toiveeni kuunnellen. Asentaja oli fiksu kaveri ja teki hyvää jälkeä. Hän keksi myös ratkaisun hankalaan syöksytorven asennuskohtaan.
  -Anssi, Ylivieska
  Nopea reagointi nettilomakkeen täyttämisen jälkeen. Sopimus tehtiin samalla kertaa, kun myyjä oli kohdetta katsomassa. Asennustyöt myös siistiä, sekä asentajan kanssa vielä kerrattiin kohteen asiat ennen työn aloittamista.
  -Timo, Pertteli
  Työsuoritus sujui todella mutkattomasti ja nopeasti sovitun aikataulun mukaisesti. Asiantuntija ja hyvät tekniset laitteet takasivat hyvän lopputuloksen asennustyössä.
  -Atte, Uusimaa
  Homma toimii joka kerta. Henkilökunta erittäin ystävällinen ja työn jälki moitteeton.
  -Päivi, Pirkanmaa
  Hommat tehtiin sovitussa aikataulussa. Laadukkaasti asennettu ja hintakin oli omasta mielestä edullinen. Ihan kärkipään onnistumisia meidän rakennushankkeessa.
  -Marko, Pirkanmaa
  Hommat on aina sujuneet sovitusti ilman että tarvitsee perään soitella. Työt uskaltaa tilata kilpailuttamatta ja hinnat on asianmukaiset.
  -Sami, Pirkanmaa
  Erinomaisen nopeasti toimittu koko homma ja hienosti asennetut rännit. Sen on jo huomannut kun on ollut rankkasateita. Tuhannet kiitokset.
  -Satu, Savo
  Erittäin nopea vastaus tarjouspyyntöön, työ tehtiin sovitussa aikataulussa ja valmis työ raportoitiin valokuvien kera. Erittäin positiivinen yllätys!
  -Jan, Pirkanmaa
  Hyvä työnjälki, nopea asennus, paras hinta-laatusuhde markkinoilla. Erityisen tärkeänä pidän Sadexin myöntämää pitkää takuuta koska se vapauttaa mielestä yhden reklamaatioherkän alueen (syöksyt, kourut) omalta vastuulta pois.
  -Pertti, Turku
  Myyjän ammattitaito vakuutti. Pätevä, perusteltu näkemys, miten rännit kannattaa toteuttaa. Todella ystävällinen asentaja, jolta homma kävi nopeasti.
  -Johanna, Uusimaa
  Myyjä oli mukava, asiallinen ja asiantunteva. Sain tarjouksen myyjältä muutostyölle heti. Odotin asennusparia, mutta paikalle tuli yksi ripeä kaveri, joka hoiti hommat hienosti. Kiitos nopeasta toimituksesta!
  -Pasi, Pirkanmaa
  Nopea reagointi nettilomakkeen täyttämisen jälkeen. Sopimus tehtiin samalla kertaa, kun myyjä oli kohdetta katsomassa. Asennustyöt myös siistit. Asentajan kanssa vielä kerrattiin kohteen asiat ennen työn aloittamista. Kaikinpuolin kympin arvoinen juttu.
  -Timo, Turku
  Laadukas ja hyvä työjälki. Asiallista toimintaa alusta loppuun asti tarjouspyynnöstä asentamiseen. Ripeä asennus, hyvät asunnusvalineet ja kalusto. Työn jälki moitteetonta. Kiitos luotettavasta toiminnasta! Tulen jatkossakin käyttämään palvelujanne.
  -Eveliina, Ylivieska
  Siisti työnjälki, toimitukset sovitusti ajallaan, sopiva hinta ja hyvä jälkityö (ilmoitus työn valmistumisesta, selkeä laskutus, tyytyväisyyskysely). Ystävällinen asentaja, iloinen oli vaikka taivaalta satoi lunta ja pakkasta oli paljon.
  -Sami, Jyväskylä
  Tilauksesta valmiiseen neljässä päivässä. Asentaja asensi valon nopeudella, siivosi ja häipyi. Viidessä tunnissa rännit uusiksi - uskomaton hemmo! Asennus priimaa, kaikki roskat siivottu urakan päätteeksi. Suosittelin oitis naapureille. Kiitos!
  -Pertti, Pirkanmaa
  Tarjoukseen johtanut käynti sekä asennustyö sujuivat erinomaisesti. Molemmissa osuuksissa ammattitaito oli erinomaisesti esillä. Asennus sujui nopeasti ja lisäksi asentaja vastasi muihinkin vastaaviin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.
  -Jukka-Pekka, Savo
  Erinomaisen nopeasti toimittu koko homma ja hienosti asennetut rännit. Sen on jo huomannut kun on ollut rankkasateita. Ammattitaitoa, asiallisuutta, asiakaslähtöistä. Kiitos! Saa sataa - ei stressiä enää sateesta.
  -Satu, Savo
  Hyvä palvelu ja hintakin saatiin lopulta kohtuulliseksi, asentaja oli hyväntuulinen ja reipasotteinen kaveri tekemään töitä. Kysyttiin tuotteita tarpeeseen ja ratkaisua ongelmaan. Kiitos ratkaisusta!
  -Antti, Ylivieska
  Kaikki sujui suunnitelmien mukaan, jopa etuajassa! Aikataulujen sovittelu onnistui joustavasti. Hyvää palvelua kaikin puolin! Kiitos!
  -Jussi, Uusimaa
  Urakka hoitui sovitusti ja reippaalla asenteella. Mukavan rento kohtaaminen! Sovittiin myös pienestä hienosäädöstä työn kuluessa, homma hoitui hyvin.
  -Jukka, Jyväskylä
  Asiallinen, ystävällinen, nopea palvelu. Se mistä puhuttiin myös piti. Homma hoitui hyvin. Lämpimästi voin suositella!
  -Satu, Pori
  Tarjouspyynnöstä lähtien vakuuttavasti hoidettu homma. Pystyi luottamaan, että homma hoituu loppuun asti. Myyjälle, työnjohtajalle ja asentajalle täysi kymppi työstä.
  -Vesa, Oulu
  Hommat on aina sujuneet sovitusti ilman että tarvitsee perään soitella. Työt uskaltaa tilata kilpailuttamatta ja hinnat ovat asianmukaiset.
  -Sami, Pirkanmaa
  Asennus sovittiin tarkasti toiveeni kuunnellen. Asentaja oli fiksu kaveri ja teki hyvää jälkeä. Hän keksi myös ratkaisun hankalaan syöksytorven asennuskohtaan. Asentaja kuunteli toiveeni ja asensi juuri kuten oli sovittu.
  -Anssi, Ylivieska
  Kokonaisuudessa homma toimi kiitettävästi. Asentaja oli ystävällinen ja vastaili kysymyksiini, selvitti vielä lopuksi miten oli rännien asennukset tehnyt. Hän teki työn ammattitaitoisesti ja ripeästi.
  -Virpi, Pirkanmaa
  Tarjouspyyntöön vastattiin ripeästi, työnjohdolla oli pelisilmää, asentaja toimi juuri niinkuin pitääkin, ja oli lisäksi mukava heppu. Asennus tuli tehtyä alle 2 viikkoa tarjouspyynnön jättämisestä. Hintakin lienee varsin kilpailukykyinen!
  -Joonas, Pirkanmaa
  Todella nopea reagointi tarjouspyyntöön, ystävällinen ja ammattimainen henkilöstö myymässä sekä nopea toimitus. Asennus kävi nopeasti ja huomaamattomasti.
  -Heli, Jyväskylä
  Kaikki sujui niinkuin sovittiin ja jopa nopeamminkin. Ammattitaitoinen myyjä, ei jäänyt mitään epäselvää. Asentaja teki muutaman hyvän ratkaisun, mistä ei oltu edes etukäteen sovittu, työnjälki täyskymppi ja myös nopea asennus. Kiitos!
  -Mika, Pori
  Kohteen arviointi onnistui erittäin hyvin, samoin asiakkaan pyynnöstä esitetyn toiveen toteutus vanhojen kourujen ja syöksyjen poisviennistä. Uusien kourujen ja syöksyjen asennus toteutettiin erinomaisesti. Työn tehnyt henkilö oli kokenut ammattilainen.
  -Seppo, Uusimaa
  Hyvä palvelu ja aikatauluista tiedottaminen asiakkaalle täysi kymppi. Asiat on hoidettu ammattitaitoisesti ja tiedotettu asennusaikataulusta, jotta asiakkaana minun ei ole tarvinnut kysellä aikataulua. Palautteeseen on vastattu nopeasti.
  -Ilpo, Jyväskylä
  Nopea vastaus heti ensimmäiseen yhteydenottooni. Ammattimaisesti hoidettu työ kaikissa vaiheissa. Fiksu ja mukava asentaja. Kiitos hienosti hoidetusta työstä!
  -Varpu, Uusimaa
  En löytänyt moitteen sijaa työstä. Vertailu muihin oli helppoa hyvän kirjallisen tarjouksen johdosta, josta työn kulku kävi selväksi. Työ suoritettiin nopeasti ja ammattitaidolla vaikka lunta oli paljon.
  -Taimi, Uusimaa
  Tämän helpommalla ei asiakas voi enää päästä. Urakka sujui sovitusti ja jo ennen sen alkamista kaikki toimet olivat asiakaslähtöistä : katselmus, laajuudesta keskustelu jne.
  -Teemu, Pirkanmaa
  Huolellinen työ ja mukava asentaja. Hän kysyi mielipidettäni monista yksityiskohdista, hänellä oli aikaa ja kokeiltiin vielä lopuksi letkulla rännien toimintaa. Suosittelen Sadexia!
  -Seppo, Pori
  Hommat tehtiin sovitussa aikataulussa. Laadukkaasti asennettu ja hintakin oli omasta mielestä edullinen. Ihan kärkipään onnistumisia meidän rakennushankkeessa. Hyvää työtä!
  -Marko, Pirkanmaa
  Ammattitaitoinen porukka. Huippu koneet, millä onnistuu asennukset myös haastavassa ympäristössä. Joustava, asiakaslähtökohtainen toimintatapa.
  -Tanel, Uusimaa
  Hinta-laatusuhde kohdillaan, sovittu aikataulu piti. Myyjällä hyvä perehtyminen kohteeseen ennen tarjouksen antamista. Hyviä vinkkejä ja näkemyksiä toteutukseen. Pienen ”kauneusvirheen” fixaus onnistui heti seuraavana päivänä. Super!!
  -Tommi, Pirkanmaa
  En voi muuta kuin olla tyytyväinen. Homma hoitui päivässä, työn jälki ensiluokkaista ja kaikki työstä aiheutuneet jätteet vietiin pois. Nyt voin vain nauttia uusista hienoista ränneissä. Hinta-laatusuhdekin oli kohdallaan. Kiitos Sadex.
  -Sinikka, Uusimaa
  Asiantuntijat asialla! Nopea ja mukava palvelu, sovitut asiat tapahtuvat juuri ajallaan ja laadukkain tuottein.
  -Inga, Savo
  Työsuoritus sujui todella mutkattomasti ja nopeasti sovitun aikataulun mukaisesti. Asiantuntija ja hyvät tekniset laitteet takasivat hyvän lopputuloksen asennustyössä. 10 pistettä ja papukaijamerkki.
  -Atte, Uusimaa
  Erinomainen myyjä ja työnlaatu erinomainen. Tapaamisen sopiminen oli vaivatonta ja myyjä tuli paikalle sovittuna ajankohtana. Tarpeiden läpikäynti oli nopeaa ja tarjous tuli välittömästi. Laadukasta, joustavaa ja vakuuttavaa.
  -Tero, Uusimaa
  Huikea asiakaskokemus, käynti paikan päällä tarkastamassa tilanne. Sovittu hinta piti ja työ tuli hoidettua nopeasti. Meidän remontti ei ollut iso, mutta teitä silti kiinnosti. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen kokemus. Kiitos!
  -Antti, Uusimaa
  Palvelu oli tosi nopeaa (tarjouspyyntöön reagointi sekä asennus) sekä asiantuntevaa ja ystävällistä. Asennetut kattoturvatuotteet korkealuokkaisen oloiset. Talotikkaat asennettiin pienesti eri sijaintiin kuin pyydetty, mutta asennuskohta oli perusteltu.
  -Jori, Pirkanmaa
  Hyvä ennakkoviestintä aikatauluista, hyvä asiantunteva ja kohtelias myyntikäynti, laadukas työnjälki, asiallinen ja kohtelias työn toteuttaja. Erinomainen kokonaisuus, kiitos!
  -Juhani, Uusimaa
  Asiointi oli helppoa, asennuksen työn jälki loistavaa ja hintakin edullinen. Eli kympin suoritus!
  -Pertti, Ylivieska
  Sain selkeän ja perusteellisen tarjouksen. Kuvia suunnitelmasta oli mukana. Reipasotteinen ja oma-aloitteinen asentaja. Hän ymmärsi heti, mitä toivoin asennukselta. Helppoa kanssakäymistä!
  -Terttu, Turku
  Toimintanne oli avointa ja tapahtui nopeasti ja sovitusti. Työntekijät olivat ystävällisiä, reippaita, ammattitaitoisia ja työn jälki hyvää. Suomalaisuus on meille tärkeää, hyvä että yritys on lähialueelta.
  -Soile, Turku
  Ensimmäinen vastaus tarjouspyyntöön tuli nopeasti kuten myös itse tarjous. Yhteydenpito sujui koko ajan ja saimme kysymyksiimme nopeasti vastaukset. Itse työ oli parissa päivässä valmis, työn jälki on hyvää ja paikat oli hyvin siivottu.
  -Olli, Uusimaa
  Homma toimii kuten sovittu, nopea ja asiallinen asennus, hinta kohdallaan ja rännit laadukkaat. Näin se pitää toimia! Suosittelen. Otan toistekin rännit täältä!
  -Jaakko, Ylivieska
  Nopea yhteydenotto, ystävällinen palvelu, homma hoitui käden käänteessä.- Kyseessä oli aika pieni homma, mutta se sujui mallikkaasti. Kiitos!
  -Mari, Pirkanmaa
  Pikkuhommatkin hoidetaan hyvin! Teitte yhden rännin, saareen. Ei varmaan niitä tuottoisimpia urakoita. Kiitos!
  -Ossi, Jyväskylä