Asiakkaidemme kokemuksia Sadexista

– olipa kohde pieni tai suuri, ammattitaito ratkaisee

  Asiointi oli helppoa, asennuksen työn jälki loistavaa ja hintakin edullinen. Eli kympin suoritus!
  -Pertti, Ylivieska
  Halusimme kustannusarvion ränneistä. Myyjä tuli heti seuraavana päivänä käymään ja antoi todella kilpailukykyisen tarjouksen. Saimme myös hakea itse aiemmin tarvitseman rännin ja asensimme sen itse paikoilleen. Asentaja oli erittäin ammattitaitoinen ja
  -Milla, Pirkanmaa
  Nopea vastaus heti ensimmäiseen yhteydenottooni. Ammattimaisesti hoidettu työ kaikissa vaiheissa. Fiksu ja mukava asentaja. Kiitos hienosti hoidetusta työstä!
  -Varpu, Uusimaa
  Urakka hoitui sovitusti ja reippaalla asenteella. Mukavan rento kohtaaminen! Sovittiin myös pienestä hienosäädöstä työn kuluessa, homma hoitui hyvin.
  -Jukka, Jyväskylä
  Asiallinen, ystävällinen, nopea palvelu. Se mistä puhuttiin myös piti. Homma hoitui hyvin. Lämpimästi voin suositella!
  -Satu, Pori
  Myyjä oli mukava, asiallinen ja asiantunteva. Sain tarjouksen myyjältä muutostyölle heti. Odotin asennusparia, mutta paikalle tuli yksi ripeä kaveri, joka hoiti hommat hienosti. Kiitos nopeasta toimituksesta!
  -Pasi, Pirkanmaa
  Nopea yhteydenotto, ystävällinen palvelu, homma hoitui käden käänteessä.- Kyseessä oli aika pieni homma, mutta se sujui mallikkaasti. Kiitos!
  -Mari, Pirkanmaa
  Sain selkeän ja perusteellisen tarjouksen. Kuvia suunnitelmasta oli mukana. Reipasotteinen ja oma-aloitteinen asentaja. Hän ymmärsi heti, mitä toivoin asennukselta. Helppoa kanssakäymistä!
  -Terttu, Turku
  Pidin myyjän tavasta toimia tarjousta tehdessään. Tärkeimmät asiat rännien asennuksessa ja laadusta käytiin läpi ja myyjä otti riittävän tarkat mitat asennettavista ränneistä ja teki samantien tarjouksen. Tarjouksen hinta-laatu-suhde oli hyvä ja
  -Veli, Pirkanmaa
  Tarjouspyyntöön vastattiin ripeästi, työnjohdolla oli pelisilmää, asentaja toimi juuri niinkuin pitääkin, ja oli lisäksi mukava heppu. Asennus tuli tehtyä alle 2 viikkoa tarjouspyynnön jättämisestä. Hintakin lienee varsin kilpailukykyinen!
  -Joonas, Pirkanmaa
  Todella nopea reagointi tarjouspyyntöön, ystävällinen ja ammattimainen henkilöstö myymässä sekä nopea toimitus. Asennus kävi nopeasti ja huomaamattomasti.
  -Heli, Jyväskylä
  Tarjoukseen johtanut käynti sekä asennustyö sujuivat erinomaisesti. Molemmissa osuuksissa ammattitaito oli erinomaisesti esillä. Asennus sujui nopeasti ja lisäksi asentaja vastasi muihinkin vastaaviin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.
  -Jukka-Pekka, Savo
  Erinomaisen nopeasti toimittu koko homma ja hienosti asennetut rännit. Sen on jo huomannut kun on ollut rankkasateita. Ammattitaitoa, asiallisuutta, asiakaslähtöistä. Kiitos! Saa sataa - ei stressiä enää sateesta.
  -Satu, Savo
  Nopea reagointi nettilomakkeen täyttämisen jälkeen. Sopimus tehtiin samalla kertaa, kun myyjä oli kohdetta katsomassa. Asennustyöt myös siistit. Asentajan kanssa vielä kerrattiin kohteen asiat ennen työn aloittamista. Kaikinpuolin kympin arvoinen juttu.
  -Timo, Turku
  Pikkuhommatkin hoidetaan hyvin! Teitte yhden rännin, saareen. Ei varmaan niitä tuottoisimpia urakoita. Kiitos!
  -Ossi, Jyväskylä
  Hinta-laatusuhde kohdillaan, sovittu aikataulu piti. Myyjällä hyvä perehtyminen kohteeseen ennen tarjouksen antamista. Hyviä vinkkejä ja näkemyksiä toteutukseen. Pienen ”kauneusvirheen” fixaus onnistui heti seuraavana päivänä. Super!!
  -Tommi, Pirkanmaa
  En löytänyt moitteen sijaa työstä. Vertailu muihin oli helppoa hyvän kirjallisen tarjouksen johdosta, josta työn kulku kävi selväksi. Työ suoritettiin nopeasti ja ammattitaidolla vaikka lunta oli paljon.
  -Taimi, Uusimaa
  Koko prosessi tarjouspyynnöstä viimeisen rännin asentamiseen meni sujuvasti ja nopeasti. Se, mitä luulimme saavamme ja mitä tosiasiassa saimme, vastasivat toisiaan. Myyntivaiheessa Sadex erottui siinä, että myyjä oli ainoa, joka pystyi antamaan minulle
  -Minna, Uusimaa
  Tarjouspyynnöstä lähtien vakuuttavasti hoidettu homma. Pystyi luottamaan, että homma hoituu loppuun asti. Myyjälle, työnjohtajalle ja asentajalle täysi kymppi työstä.
  -Vesa, Oulu
  Hommat on aina sujuneet sovitusti ilman että tarvitsee perään soitella. Työt uskaltaa tilata kilpailuttamatta ja hinnat ovat asianmukaiset.
  -Sami, Pirkanmaa
  Hyvä palvelu ja hintakin saatiin lopulta kohtuulliseksi, asentaja oli hyväntuulinen ja reipasotteinen kaveri tekemään töitä. Kysyttiin tuotteita tarpeeseen ja ratkaisua ongelmaan. Kiitos ratkaisusta!
  -Antti, Ylivieska
  Erittäin nopea vastaus tarjouspyyntöön, työ tehtiin sovitussa aikataulussa ja valmis työ raportoitiin valokuvien kera. Erittäin positiivinen yllätys!
  -Jan, Pirkanmaa
  Huikea asiakaskokemus, käynti paikan päällä tarkastamassa tilanne. Sovittu hinta piti ja työ tuli hoidettua nopeasti. Meidän remontti ei ollut iso, mutta teitä silti kiinnosti. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen kokemus. Kiitos!
  -Antti, Uusimaa
  En voi muuta kuin olla tyytyväinen. Homma hoitui päivässä, työn jälki ensiluokkaista ja kaikki työstä aiheutuneet jätteet vietiin pois. Nyt voin vain nauttia uusista hienoista ränneissä. Hinta-laatusuhdekin oli kohdallaan. Kiitos Sadex.
  -Sinikka, Uusimaa
  Tämän helpommalla ei asiakas voi enää päästä. Urakka sujui sovitusti ja jo ennen sen alkamista kaikki toimet olivat asiakaslähtöistä : katselmus, laajuudesta keskustelu jne.
  -Teemu, Pirkanmaa
  Kaikki sujui niinkuin sovittiin ja jopa nopeamminkin. Ammattitaitoinen myyjä, ei jäänyt mitään epäselvää. Asentaja teki muutaman hyvän ratkaisun, mistä ei oltu edes etukäteen sovittu, työnjälki täyskymppi ja myös nopea asennus. Kiitos!
  -Mika, Pori
  Kohteen arviointi onnistui erittäin hyvin, samoin asiakkaan pyynnöstä esitetyn toiveen toteutus vanhojen kourujen ja syöksyjen poisviennistä. Uusien kourujen ja syöksyjen asennus toteutettiin erinomaisesti. Työn tehnyt henkilö oli kokenut ammattilainen.
  -Seppo, Uusimaa
  Asennus sovittiin tarkasti toiveeni kuunnellen. Asentaja oli fiksu kaveri ja teki hyvää jälkeä. Hän keksi myös ratkaisun hankalaan syöksytorven asennuskohtaan. Asentaja kuunteli toiveeni ja asensi juuri kuten oli sovittu.
  -Anssi, Ylivieska
  Laadukas ja hyvä työjälki. Asiallista toimintaa alusta loppuun asti tarjouspyynnöstä asentamiseen. Ripeä asennus, hyvät asunnusvalineet ja kalusto. Työn jälki moitteetonta. Kiitos luotettavasta toiminnasta! Tulen jatkossakin käyttämään palvelujanne.
  -Eveliina, Ylivieska
  Palvelu oli joustava, asiantunteva ja kohtuuhintainen. Tuotteet vaikuttavat laadukkailta. Meidän tarve oli pieni, mutta ei silti tullut tunnetta, että kauppa olisi ollut "liian pieni" tai, että se olisi hoidettu kiirellä. En ollut itse paikalla asennuksen
  -Anna-Emilia, Pirkanmaa
  Palvelu oli tosi nopeaa (tarjouspyyntöön reagointi sekä asennus) sekä asiantuntevaa ja ystävällistä. Asennetut kattoturvatuotteet korkealuokkaisen oloiset. Talotikkaat asennettiin pienesti eri sijaintiin kuin pyydetty, mutta asennuskohta oli perusteltu.
  -Jori, Pirkanmaa
  Kaikki mitä sovittiin tai nettisivuilla luki, piti paikkansa ja tapahtui ajallaan ja ammattitaitoisesti. Myyjä toimi kaikinpuolin hyvin. Tykkäsin siitä ettei aikaa tuhrautunut turhaan mihinkään. Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi sain neuvoja katon
  -Mervi, Oulu
  Huolellinen työ ja mukava asentaja. Hän kysyi mielipidettäni monista yksityiskohdista, hänellä oli aikaa ja kokeiltiin vielä lopuksi letkulla rännien toimintaa. Suosittelen Sadexia!
  -Seppo, Pori
  Hommat tehtiin sovitussa aikataulussa. Laadukkaasti asennettu ja hintakin oli omasta mielestä edullinen. Ihan kärkipään onnistumisia meidän rakennushankkeessa. Hyvää työtä!
  -Marko, Pirkanmaa
  Hyvä palvelu ja aikatauluista tiedottaminen asiakkaalle täysi kymppi. Asiat on hoidettu ammattitaitoisesti ja tiedotettu asennusaikataulusta, jotta asiakkaana minun ei ole tarvinnut kysellä aikataulua. Palautteeseen on vastattu nopeasti.
  -Ilpo, Jyväskylä
  Kaikki sujui suunnitelmien mukaan, jopa etuajassa! Aikataulujen sovittelu onnistui joustavasti. Hyvää palvelua kaikin puolin! Kiitos!
  -Jussi, Uusimaa
  Toimintanne oli avointa ja tapahtui nopeasti ja sovitusti. Työntekijät olivat ystävällisiä, reippaita, ammattitaitoisia ja työn jälki hyvää. Suomalaisuus on meille tärkeää, hyvä että yritys on lähialueelta.
  -Soile, Turku
  Ensimmäinen vastaus tarjouspyyntöön tuli nopeasti kuten myös itse tarjous. Yhteydenpito sujui koko ajan ja saimme kysymyksiimme nopeasti vastaukset. Itse työ oli parissa päivässä valmis, työn jälki on hyvää ja paikat oli hyvin siivottu.
  -Olli, Uusimaa
  Asiantuntijat asialla! Nopea ja mukava palvelu, sovitut asiat tapahtuvat juuri ajallaan ja laadukkain tuottein.
  -Inga, Savo
  Valitsimme Sadexin pääasiassa hinnan, mutta myös myyjän tehokkaan toiminnan ansiosta. Tämä on suorastaan harvinaista verrattuna muiden vastaavien yritysten toimintaan. Muilla yrityksillä kesti parhaimmillaan viikkoja antaa tarjoukset kattoturvalaitteista
  -Tommi, Jyväskylä
  Ammattitaitoinen porukka. Huippu koneet, millä onnistuu asennukset myös haastavassa ympäristössä. Joustava, asiakaslähtökohtainen toimintatapa.
  -Tanel, Uusimaa
  Kokonaisuudessa homma toimi kiitettävästi. Asentaja oli ystävällinen ja vastaili kysymyksiini, selvitti vielä lopuksi miten oli rännien asennukset tehnyt. Hän teki työn ammattitaitoisesti ja ripeästi.
  -Virpi, Pirkanmaa
  Hyvä työnjälki, nopea asennus, paras hinta-laatusuhde markkinoilla. Erityisen tärkeänä pidän Sadexin myöntämää pitkää takuuta koska se vapauttaa mielestä yhden reklamaatioherkän alueen (syöksyt, kourut) omalta vastuulta pois.
  -Pertti, Turku
  Myyjän ammattitaito vakuutti. Pätevä, perusteltu näkemys, miten rännit kannattaa toteuttaa. Todella ystävällinen asentaja, jolta homma kävi nopeasti.
  -Johanna, Uusimaa
  Hyvä ennakkoviestintä aikatauluista, hyvä asiantunteva ja kohtelias myyntikäynti, laadukas työnjälki, asiallinen ja kohtelias työn toteuttaja. Erinomainen kokonaisuus, kiitos!
  -Juhani, Uusimaa
  Työsuoritus sujui todella mutkattomasti ja nopeasti sovitun aikataulun mukaisesti. Asiantuntija ja hyvät tekniset laitteet takasivat hyvän lopputuloksen asennustyössä. 10 pistettä ja papukaijamerkki.
  -Atte, Uusimaa
  Erinomainen myyjä ja työnlaatu erinomainen. Tapaamisen sopiminen oli vaivatonta ja myyjä tuli paikalle sovittuna ajankohtana. Tarpeiden läpikäynti oli nopeaa ja tarjous tuli välittömästi. Laadukasta, joustavaa ja vakuuttavaa.
  -Tero, Uusimaa
  Kaikki toimi loistavasti ensimmäisestä yhteydenotosta asennukseen ja laskun maksamiseen. Kerroin vain mitä haluan ja Sadex hoiti homman siten ja sinä ajankohtana kuin oli sovittu ja minä maksoin laskun. Voi veljet, jos kaikki palveluiden tarjoajat
  -Esko, Uusimaa
  Siisti työnjälki, toimitukset sovitusti ajallaan, sopiva hinta ja hyvä jälkityö (ilmoitus työn valmistumisesta, selkeä laskutus, tyytyväisyyskysely). Ystävällinen asentaja, iloinen oli vaikka taivaalta satoi lunta ja pakkasta oli paljon.
  -Sami, Jyväskylä
  Tilauksesta valmiiseen neljässä päivässä. Asentaja asensi valon nopeudella, siivosi ja häipyi. Viidessä tunnissa rännit uusiksi - uskomaton hemmo! Asennus priimaa, kaikki roskat siivottu urakan päätteeksi. Suosittelin oitis naapureille. Kiitos!
  -Pertti, Pirkanmaa
  Homma toimii kuten sovittu, nopea ja asiallinen asennus, hinta kohdallaan ja rännit laadukkaat. Näin se pitää toimia! Suosittelen. Otan toistekin rännit täältä!
  -Jaakko, Ylivieska