Oikein mitoitettu sadevesijärjestelmä asukkaiden iloksi

Sadex asensi toimivan ja kestävän sadevesijärjestelmän asukkaiden iloksi

/images/referenssit/Sadex-referenssikohde-Orakivi.jpg
Rännit taloyhtiöön edullisesti
Kestävä ja toimiva sadevesijärjestelmä

Tuomo Hankonen: ”Sadevesijärjestelmä olisi pitänyt uusia jo aikaisemmin”

Tuomo Hankonen on asunto-osakeyhtiö Orakiven hallituksen puheenjohtaja. He tilasivat vuonna 2012 rivitaloonsa sadevesijärjestelmän, mutta huomasivat pian, että halvalla ei saanut hyvää, sadevesijärjestelmä oli alimitoitettu, vesi tulvi kouruista yli. Sadevesikouruihin ja kattoturvatuotteisiin erikoistunut Sadex toimitti heille uuden, oikein mitoitetun sadevesijärjestelmän, ja ongelmat hävisivät.

Tilanteen korjaava remontti tehtiin kesällä 2015.

– Ei ollut ihan täyttä varmuutta siitä, minkälainen salaojitus talossa on, joten totesimme, että järjestelmä on pakko uusia. Jos kivijalka olisi päässyt homehtumaan, ei sitä olisi korjannut enää millään, Tuomo toteaa.

Lopputulos on todettu moneen kertaan niin asukkaiden kuin taloyhtiön hallituksen kesken todella hyväksi.
– Tuomo Hankonen, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja

– Valitsimme aiemman sadevesijärjestelmän toimittajan halvimman hinnan perusteella, eikä ratkaisu ollut kestävä. Pyysimme Sadexilta hinta-arviota ja selvitystä siitä, miten he korjaisivat asian. He tekivät tarjouksen, joka vakuutti, ja päätimme hyväksyä sen, hän jatkaa.

Tehokasta työskentelyä

Sadexin urakkaan kuului vanhojen kourujen ja kiinnikkeiden purkaminen, poisvienti sekä uusien asennus. Syöksyputkia lisättiin, ja kourut ovat nyt aiempaa isommat.

– Työmies tuli aamulla töihin ja lähti illalla pois. Asennus sujui erittäin mallikkaasti. Ihmettelin vähän, miten vauhdikasta työnteko oli, mutta niin se vain ammattimieheltä kävi. Suhtautuminen työntekoon oli erittäin positiivista ja hienoa, Tuomo kiittelee.

– Hän keräsi myös kaiken ylimääräisen roskan ympäristöstä, eikä remontista koitunut asukkaille minkäänlaista haittaa, hän jatkaa.

Laadukas lopputulos

Remontti helpottaa asukkaiden elämää: enää kenenkään etuoven päälle ei tule sateella vettä, eikä tarvitse pelätä, että sadevesi kastelisi rakennuksen kivijalan.

– Lopputulos on todettu moneen kertaan niin asukkaiden kuin taloyhtiön hallituksen kesken todella hyväksi. Remontti olisi pitänyt tehdä jo aikaisemmin, Tuomo sanoo.

– Ehdottomasti suosittelen ja olen myös suositellut Sadexia tutuille sekä muille taloyhtiöille. Kyseessä on luotettava ja täsmällinen yritys, eikä heidän toimittamassaan kokonaisuudessa ole minkäänlaista moitteen sijaa, hän sanoo lopuksi.

Lue seuraavaksi: Rivitaloyhtiö sai uudet rännit pakkasesta huolimatta
Lue seuraavaksi: Mistä tiedän, että rännien uusiminen on edessä? Neljä helppoa nyrkkisääntöä
Kohteen 3 tärkeintä pointtia
  • Selkeä tarjous
  • Nopea ja laadukas asennustyö
  • Luotettava ja toimiva lopputulos oikein mitoitetuilla kouruilla
Kohdetyyppi: Rivitalot
Tuotetyyppi: Sadevesijärjestelmät
Lisätietoja projektista:
Villle Kukkonen
Ville Kukkonen
puh. 040 379 4009
ville.kukkonen [a] sadex.fi