Sadexin materiaali- ja asennustakuu

Otamme vastuun tuotteista ja työmme jäljestä

Tuotteidemme kuuluu kestää jopa vuosikymmeniä, minkä takia käytämme vain markkinoiden kärkeä edustavia tuotteita, jotka valmistetaan erittäin kestävästä kuumasinkitystä ja pulveripolttomaalatusta teräksestä. Yhdistelmä takaa tuotteillemme kestävyyden lisäksi erinomaisen korroosiosuojan. Tästä syystä myönnämmekin tuotteillemme hyvillä mielin kymmenen vuoden materiaalitakuun.

Ensiluokkaisen materiaalin lisäksi asentajamme edustavat raudanlujalla ammattitaidollaan alan ehdotonta kärkikastia, joten mikäli tilaat tuotteet asennettuna, annamme asennustyöllemme viiden vuoden asennustakuun – onnistunut asennus ja toimiva kokonaisuus koostuvat monista tärkeistä ja pienistäkin yksityiskohdista, joista asentajamme vastaavat vuosien kokemuksella. 

Mikäli kuitenkin käy niin, että huomaat tuotteessa tai asennustyössämme virheen, otamme asiasta vastuun. Tuotteen ja/tai asennustyön osoittautuessa takuuaikana toimimattomaksi tai rikkoutuessa syystä, jonka ei voida osoittaa johtuvan asiakkaan tai muun kolmannen tahon toiminnasta, korjaamme toimimattoman ja/tai rikkoutuneen tuotteen/asennustyön. Vaihtoehtoisesti voimme myös toimittaa/asentaa uuden vastaavan tuotteen. Mikäli tuotetta ei voida korjata eikä vastaavaa tuotetta ole enää tuotteen valmistajan valikoimissa, toimitamme/asennamme asiakkaalle tuotetta parhaiten vastaavan tuotteen. Vedotessa materiaalitakuuseen, on tuotteen valmistajalle aina varattava mahdollisuus tarkastaa toimimaton ja/tai rikkoutunut tuote. Materiaalitakuu on voimassa vain, mikäli tuotteita ei ole muunneltu ja mikäli asiakas on noudattanut toimittajan tuotteita koskevia kulloinkin voimassa olevia huolto- ja asennusohjeita.