Kattoturvatuotteet Petäjävesi

Kattoturvatuotteet Petäjävedelle kaikille kattotyypeille. Nopea toimitus, oikea mitoitus ja ammattimainen asennus!

Kattoturvatuotteet Petäjävedellä kerralla kuntoon Sadexilta

Sadex tarjoaa kattoturvatuotteet Petäjävedelle ja lähikuntiin valmiiksi asennettuina. Saat meiltä kaiken mitä kattosi turvallinen kulkuyhteys tarvitsee katon huoltotöitä ja esimerkiksi lumenpudotusta varten.

Omakotitalo kattoturva

Meiltä löydät kattoturvatuotteet jokaiselle katto- ja talotyypille. Tarjoamme tuotteet niin omakotitaloille, uudiskohteille kuin taloyhtiöillekin. Pyydä maksuton asennuskartoitus, ja saat arvion juuri sinun kohteeseesi sopivasta kattoturvasta.

Valikoimastamme saat turvamääräyksiä noudattavat, korroosionkestävät ja oikein mitoitetut kattoturvatuotteet Petäjävedelle ja lähikuntiin.

Sadexin kattoturvatuotteet Petäjävedelle:

 Lumiesteet estävät lumen putoamista katolta.

 Kattosillat: kotimaiset ja CE-merkityt kattosillat turvaavat kulkua katolla.

 Lapetikkaat eli kattotikkaat: Sadexin SafeGrip-kattotikkaat tarjoavat testatusti parhaan pidon katon huoltotöihin kulkiessa.

 Turvakaiteet varmistavat liikkumista lapetikkaalla ja kattosillalla. Sadexin turvakaiteet ovat kotimaisia ja korroosiosuojattuja. eri värivaihtoehdoissa - kattosi tyylille uskollisena.

 Vaakakiskot: kotimaiset vaakakiskot toimivat turvakiskoina, jotka estävät katolla huoltotöitä tekevien ihmisten putoamista.

 Turvavarustekaappi on käytännöllinen paikka säilyttää taloyhtiön kattohuoltotöiden henkilökiinnittimiä.

 Turvavarusteemme täydentävät kattoturvatuotteiden valikoimamme.

Meiltä saat kattoturvatuotteet Petäjävedelle laajalla värivalikoimalla, jolloin turvaratkaisut sopivat parhaalla tavalla talosi julkisivuun.

Tilaa tarjous kotimaisista kattoturvatuotteista – viiden vuoden asennustakuulla

Me kartoitamme kiinteistösi tarpeet ja saat nopeasti selkeän arvion remontin tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

 Ammattilaisemme ottaa sinuun yhteyttä yhden arkipäivän kuluessa

 Kartoitamme kohteesi tarpeet veloituksetta

 Saat tarjouksen nopeasti

Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.

Mistä laadukas kattoturva koostuu?

Laadukkaat kattoturvatuotteet ovat äärettömän tärkeitä siksi, että katolla työskentelevät henkilöt, kuten nuohoojat ja lumenpudottajat, voivat tehdä työnsä turvallisesti ja tehokkaasti.

Kattoturva asennus

Kattoturvassa hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, koska katolle täytyy taata turvallinen kulku säässä kuin säässä, ympäri vuoden. Käytännössä vain kattoturvan ammattilainen tuntee kaikki yksityiskohdat ja määräykset, joiden mukaan kattoturvatuotteet kannattaa suunnitella ja asentaa.

Kattoturvan suunnittelussa täytyy huomioida mm.

 Rakennuksen korkeus

 Katon materiaali ja jyrkkyys

 Katon kaltevuus

 Lain määräämät pakolliset turvatuotteet kullekin kattotyypille

 Kattotyypille sopivat materiaalit, värit ja lisävarusteet

Erityistä huomiota tarvitsevat katon säännöllistä huoltoa vaativat kohteet, kuten savupiiput. Katon huoltoa tekeville ammattilaisille täytyy taata turvallinen ja määräysten mukainen kulku katolle, ja heillä on oikeus myös kieltäytyä huoltotöiden tekemisestä, jos kattoturva ei ole kunnossa.


Pyydä asennustarjous

Sadex Lasku ja Sadex Jousto – joustoa maksuun

Saat aina vähintään 30 pv kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja halutessasi maksat juuri sinulle sopivaan tahtiin.

Ota etu käyttöösi ja hae maksuvapaata

"Palvelu oli nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä. 
Asennetut kattoturvatuotteet ovat korkealuokkaisen oloiset".

– Jori Lehtikangas

Hanki kattoturvatuotteet Petäjävedelle Sadexilta - vain yksi yhteydenotto riittää

Tapaaminen

Nopea reagointi

Ota meihin yhteyttä lomakkeella ja tilaa  maksuton asennuskartoitus kattoturvatuotteille.   Voit tilata kattoturvasi kartoituksen ympäri vuoden, eikä se sido sinua mihinkään.

Suunnittelu

Kattoturvan maksuton kartoitus

Teemme paikan päällä Petäjävedellä ja lähikunnissa kattoturvasi maksuttoman kartoituksen. Käymme läpi mahdollisten nykyisten kattoturvatuotteiden kunnon ja sen, mitä asianmukainen kattoturvasi tarvitsee.

Aikataulutus

Selkeä tarjous

Kartoituksen jälkeen saat selkeän tarjouksen ilman pikkuprinttejä. Kerromme tuotteiden tarpeen, toteuttamisvaihtoehdot ja hinta-arvion.

Asennus

Työt nopeasti käyntiin

Asennamme kattoturvatuotteet Petäjäveden seudulla sinulle sopivana aikana. Sinun ei tarvitse olla paikalla kohteessa, sillä me hoidamme kaiken valmistelusta työmaan siivoamiseen.

Kauppa

Reilu takuu

Me luotamme tuotteidemme laatuun, minkä ansiosta saat kaikille kattoturvatuotteillemme ja asennuksellemme kattavan viiden vuoden takuun.

Me kartoitamme kiinteistösi kattoturvatarpeet – ota yhteyttä jo tänään!

Kattoturvatuotteet ammattilaisen asentamana ja määräysten mukaisena

Tärkein asia kattoturvatuotteissa on turvallisuus, josta me Sadexilla emme tingi. Asentajillamme on pätevyys asentaa CE-hyväksyttyjä tuotteita, valmistajan koulutukset suoritettuna ja RT-kortin mukainen osaaminen kattoturvatuotteiden asentamisessa. Lisäksi meillä on valtuudet asentaa luokan 2 mukaisia kattoturvatuotteita, joita käytetään henkilökiinnittiminä (esimerkiksi kattosilloissa ja vaakakiskoissa).

Kattoturvatuotteet ammattilaisen asentamana ja määräysten mukaisena

Kattoturvatuotteiden asentamista määrittelee Ympäristöministeriön asetus rakennusten käyttöturvallisuudesta. Olemme koostaneet tulkintamme määräyksestä, joka antaa suuntaviivat esimerkiksi tuotteiden mitoitukselle, sijoittelulle ja huoltomahdollisuuksille.

Kattoturvatuotteet kuuluvat katolle kuin katolle, ja siksi me räätälöimme tuotteet sinun kattoosi sopivaksi. Kattoturvan ammattilaisina meillä on hallussa sekä määräykset, laadukas asennustapa mutta myös ymmärrys kiinteistön erikoisvaatimuksista.


Pyydä asennustarjous

Sadexin toimintatapa – kattoturva kuntoon kuin itselle tehtäisiin

Me Sadexilla kannamme vastuumme kattoturvan ammattilaisina! Työmme ytimessä on vastuullisuus, jota noudattamalla takaamme sinulle turvalliset kattoratkaisut vuosiksi eteenpäin. Lue lisää aiheesta miksi valita Sadex.

Markkinoiden kattavin valikoima laatutuotteita

Rehti palvelu
- tarjoamme vain niitä ratkaisuja, joita kattosi oikeasti tarvitsee

Ammattitaitoinen henkilökunta, jolla on alan uusin tieto hyppysissä

Huolellinen työnjälki kartoituksesta mitoitukseen ja asennukseen

Noudatamme aina RT-kortin ohjeistuksia ja kattoturvan määräyksiä

Alan tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat

Saat kattoturvatuotteet ympäri Suomea Sadexilta!