Mikä erottaa Sadexin oikeasti muista alan toimijoista?

Miksi Sadex

Yksinkertaisesti sanottuna me uskomme, että pystymme tarjoamaan asiakkaalle parempaa, mitä alalla totuttu näkemään ja saamaan. 

Tässä neljä teräksen kovaa pointtia valita Sadex:

  • Arvot
  • Alaan erikoistunut yritys
  • Asiakaslähtöisyys
  • Markkinoiden laajin tuotevalikoima

Arvoista myönnettäköön heti alkuun, että valitettavan usein ne ovat kulmahuoneen ja markkinointiosaston keksimiä höpöhöpö juttuja, päälle liimattua katinkultaa, jolla ei ole mitään tekemistä todellisen arjen ja valintojen kanssa. Me Sadexilla uskallamme kuitenkin väittää, että arvomme (palvelu rehellisyys, laatu ja yhteistyö) näkyvät tekemisessämme, niiden ollessa myös merkittävin erottautumistekijä muihin tämän alan toimijoihin nähden.

Me Sadexilla toimimmekin aidosti asiakkaan tarpeen pohjalta. Meillä ei tuputeta tai myydä väkisin emmekä harrasta katteettomia lupauksia.

Arvojemme lisäksi asiakas saa selvää hyötyä siitä, että olemme tässä kokoluokassa ainoa vain ja ainoastaan tähän alaan erikoistunut yritys. Meillä on alan kovin erikoisosaaminen sekä markkinoiden laajin tuotevalikoima, mitä sitä turhaan kiertelemään. Emme ole hajauttaneet osaamistamme esimerkiksi katto- tai peltisepän hommiin, emmekä myöskään ole sitoneet meidän tai asiakkaan käsiä omaan tehtaaseen ja tuoterepertuaariin. Meillä on käytössä kaikki alan parhaat tuotteet ja tunnemme alan mahdollisuudet ja määräykset kuin omat taskumme. Tämä takaa asiakkaalle parhaat vedenpoisto- ja kattoturvaratkaisut, vaikka siihen vähän erikoisempaankin rakennukseen.

Me Sadexilla ajattelemme itsestämme, että olemme ensisijaisesti palveluorganisaatio. Tämä ala nimittäin tarvitsee palvelevan, rehellisen ja laadukkaan yhteistyökumppanin

Kaikki on kuitenkin turhaa ilman asiakasta. Me Sadexilla toimimmekin aidosti asiakkaan tarpeen pohjalta. Meillä ei tuputeta tai myydä väkisin emmekä harrasta katteettomia lupauksia. Jos tarvetta ei oikeasti ole, niin kaupat saa jäädä tekemättä, ja kauppojen syntyessä myymme vain kohteen vaatimat tuotteet. Mikäli suunnittelukuviin on merkitty ylimääräisiä tai turhia tuotteita, avaamme suumme ja ehdotamme karsimaan turhat pois. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle selvää säästöä. On projekteja, jossa säästö on ollut jopa tuhansia euroja, asiakkaan eduksi. Kenellekään ei liene yllätys, että löytyy yks jos toinenkin yritys, jossa toimitaan päinvastaisesti ja kaikki, turhatkin, tuotteet asennetaan tyytyväisenä paitaansa nauraen.

Me Sadexilla ajattelemme itsestämme, että olemme ensisijaisesti palveluorganisaatio. Tämä ala nimittäin tarvitsee palvelevan, rehellisen ja laadukkaan yhteistyökumppanin, joka toimii asiakkaan eduksi sekä apuna asiakkaan ja tuotteenvalmistajan välillä. Täytyy olla joku, joka tietää, miten ongelmat ratkaistaan, mitkä tuotteet palvelevat parhaiten, ja sanoo sen vielä asiakkaalle ääneen, ja vastaa asianmukaisesta sekä rehellisestä toteutuksesta, aidosti kattavalla takuulla. Me Sadexilla tiedämme, sanomme ja vastaamme.