Sadex Design -turvatikas

Katseen kestävä ja moderni vaihtoehto perinteiselle hätäpoistumistikkaalle

Sadex Design -turvatikas, moderni palotikas hätäpoistumiseen
Sadex Design -turvatikas, asuntomessutalo As Oy Porin Villa Sun
Turvatikas, palotikas

Sadex Design -turvatikas

Vain Sadexilta! Sadexin Design -turvatikas on moderni ja kestävä hätäpoistumistikas, joka miellyttää silmää. Turva- eli palotikkaiden pelkistetyn ajaton muotokieli istuu vaativaankin julkisivuun ja mahdollistaa useita eri variaatioita hätäpoistumistien rakentamiseen. Tikkaat voidaan asentaa sekä allekkain että vierekkäin, joka mahdollistaa hätäpoistumisen sivusuunnassa ja alaspäin. Turvatikasta voidaan soveltaa myös muissa tarkoituksissa, kuten seinätikkaana räystäättömissä rakennuksissa. 

Sadex Design –turvatikas on erinomainen vaihtoehto perinteisille, pulttiliitoksilla kasatuille turvatikkaille. Turvatikas kehitettiin, koska markkinoilta puuttui katseen kestävä vaihtoehto hätäpoistumistien rakentamiseen. Tikkaat on suunnitellut arvostettu arkkitehti Pentti Raiski (Pook Arkkitehtitoimisto Oy). Sadex Design -turvatikas soveltuu omakotitaloihin, 2-3 kerroksiisiin rivi- ja kerrostaloihin sekä teollisuusrakennuksiin.

Arkkitehtuurissa toiminnallisuus ja estetiikka ovat keskeisiä arvoja. Halusimme suunnitella julkisivuihin nykyaikaisen turvatikkaan, jossa nämä arvot kohtaavat. Sadexin ansiosta tämä tuote on nyt kaikkien saatavilla.
– Pentti Raiski, Pook Arkkitehtitoimisto Oy

Materiaali

Sadex Design -turvatikas valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja maalataan pulveripolttomaalilla.

Väri

Sadexin laaja vakiovärivalikoima takaa talosi julkisivuun istuvat turvatikkaat, ilman lisämaksua. Sadex Design -turvatikkaiden vakiovärit ovat:

Sadex Design -turvatikasta saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Tekniset tiedot

  • Käyntileveys 400 mm
  • Kokonaisleveys 460 mm
  • Korkeus 320 mm
  • Syvyys 200 mm

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta