Sadevesijärjestelmä
- sadevesikourut ja räystäskourut Oripäähän

Hanki oikein mitoitettu ja markkinoiden hiljaisin sadevesijärjestelmä Oripään seudulla Sadexilta!
Hoidamme kaiken suunnittelusta asennukseen puolestasi. 

Sadevesijärjestelmä Oripäähän
ja lähikuntiin avaimet käteen -palveluna

Etsitkö sadevesijärjestelmää Oripäähän tai lähialueelle? Sadex tekee sadevesiratkaisujen hankkimisesta helppoa. Tarjoamme sinulle markkinoiden laajimman valikoiman, täsmällisen mitoituksen ja takuun sisältävän asennuksen. Sinun ei itse tarvitse itse olla sadevesien asiantuntija, sillä me huolehdimme vesikattosi turvan kuntoon!

Sadevesijärjestelmä Oripäähän ja lähikuntiin avaimet käteen -palveluna

Toimitamme sadevesijärjestelmät Oripäähän. Ota rohkeasti yhteyttä, jos pohdit, asennammeko alueellasi sadevesijärjestelmiä.

Meiltä Sadexilta löydät kaiken sen, mitä laadukas sadevesijärjestelmä sisältää. 

 Vaakatasoon asennettavat räystäskourut eli sadevesikourut

 Alastulo- ja syöksysarjat

 Rännikaivot

Sadevesikourujemme materiaali on kestävää pinnoitettua terästä, joka on tehty kestämään Suomen neljän vuodenajan säätiloja. Materiaali antaa kovan vastuksen ruosteelle, ja on pinnoitteensa ansiosta myös helppo puhdistaa. Asennamme kourujen kannakkeet aina kourun ulkopuolelle, jolloin voit puhdistaa rännit maasta käsin.

Olitpa hankkimassa sadevesituotteita omakotitaloon tai mökkiin, toimitamme asennuksen yhteydessä kaikki tarvittavat osat, ja viemme mukanamme työmaan jäljet.  

Älä suotta nouse tikkaille mittailemaan! 
Tilaa ilmainen kartoituskäynti alueesi edustajalta.

Me kartoitamme kiinteistösi tarpeet ja saat nopeasti selkeän arvion remontin tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

 Ammattilaisemme ottaa sinuun yhteyttä yhden arkipäivän kuluessa

 Kartoitamme kohteesi tarpeet veloituksetta

 Saat tarjouksen nopeasti

Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.

Sadevesijärjestelmä Oripäähän:
sadevesikourut taloosi sopivilla ominaisuuksilla

Sadevesijärjestelmä on pitkäaikainen investointi, jonka saattaminen kerralla kuntoon tuo sinulle sekä vesikaton turvaa että mielenrauhaa. Lisäksi räystäskourut viimeistelevät talosi julkisivun, joten niiden ulkonäölläkin on väliä.

Talosi ominaisuuksiin räätälöidyt sadevesikourut

Meiltä Sadexilta saat oikein mitoitetun ja talosi ominaisuuksiin räätälöidyt sadevesikourut Oripään seudulla. Valikoimastamme saat monenlaisiin kattomateriaaleihin ja niiden väreihin sopivat sadevesikourut ja räystäskourut. Jos rakennuksesi väritoiveet eroavat näistä, ei huolta – räätälöimme lisäpalveluna kourut sinulle sopivissa väreissä.

Tarjonnastamme voit valita joko puolipyöreät tai kantikkaat sadevesikourut. Moni valitsee klassiset pyöreät sadevesikourut, joiden helppohoitoisuus ja toiminnallisuus ovat kantikkaaseen nähden ylivertaiset. Kantikkaat räystäskourut ovat puolestaan ratkaisu silloin, kun ne esimerkiksi sopivat paremmin rakennuksesi ulkonäköön.

Koska pihoja ja rakennuksia on erilaisia, otamme huomioon myös rännien sopivuuden kiinteistöösi parhaalla tavalla.

 Saat meiltä rännejä kaikissa vakioväreissä, ja lisäpalveluna voimme toteuttaa myös erikoistoiveesi väreistä.

 Voimme haaroittaa vesikourut esimerkiksi keräämään puutarhavettä toisen ulostulon avulla, jolloin saat sadevedet hyötykäyttöön!

 Voit valita toiminnalliset ja hyvin suositut pyöreät rännit tai talosi rakennustyyliin sopivat kantikkaat vesikourut.

 Materiaali on pinnoitettua kuumasinkittyä terästä, joka antaa erittäin kestävän suojan vesikourujen korroosiota ja likaa vastaan.

 Voit puhdistaa Sadexin rännit helposti maasta käsin, sillä kaikissa vesikouruissamme on ulkopuoliset kannakkeet.

Älä suotta nouse tikkaille mittailemaan! Me kartoitamme kiinteistösi tarpeet ja saat nopeasti selkeän arvion remontin tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Tilaa sadevesijärjestelmä Oripäähän ja lähikuntiin

Tapaaminen

Nopea reagointi

Ota meihin yhteyttä ja tilaa sinulle täysin ilmainen asennuskartoitus.  Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Voit tilata sadevesi- ja räystäskourujen kartoituksen vuodenaikaan katsomatta.

Suunnittelu

Huolellinen kartoitus

Sadexin asiantuntija tekee maksuttoman kartoituskäynnin kiinteistöllesi. Sovimme ajankohdan yhdessä Oripäähän ja lähikuntiin.

Aikataulutus

Selkeä tarjous

SSaat meiltä todenmukaisen arvion sadevesijärjestelmän uusimistarpeesta sekä sadevesi- ja räystäskourujen hinnasta ja toteutusvaihtoehdoista.

Asennus

Joustava aikataulutus

On asennuksen aika. Asennamme sadevesijärjestelmän Oripäässä ja lähikunnissa sinulle sopivana aikana.

Kauppa

Kattava takuu

Voit nauttia sadevesijärjestelmästäsi seuraavat vuosikymmenet! Saat sadevesikouruille ja räystäskouruille jopa 5 vuoden asennustakuun ja 15-50 vuoden tuotetakuun. Lue lisää takuustamme.

Tuotteemme saatavilla myös tarvikkeena verkkokaupastamme

Markkinoiden hiljaisin: sadevesikourut äänenvaimennuksella

Harmittaako sateen ropina ja rummutus räystäskourussa, etenkin yöaikaan? Sadexilta saat Suomen ainoan patentoidun hiljaisen sadevesikourun, joka hiljentää räystäskouruissa tippuvan veden ääntä. Ja voit nukkua yösi ilman ylimääräistä meluhaittaa!

Silence-sadevesikourut 

 Innovatiivinen äänenvaimennus hiljentää sadevesikourujen ropinaa

 Suomen hiljaisin äänenvaimennettu sadevesijärjestelmä

Sadevesijärjestelmä Oripäähän Sadexilta – kattava takuu myös asennukselle

Meillä Sadexilla on tapana ajatella, että kohteena oleva talo on kuin omamme – meillä asennetaan yhtä hyvin kuin itselle tehtäisiin. Me emme pelkästään toimita sadevesijärjestelmiä, räystäskouruja ja sadevesikouruja, vaan huolehdimme niiden täsmällisestä mitoituksesta, suunnittelusta ja sijoittelusta. Luotamme laatuumme ja tarjoamme tuotteillemme kattavat takuut. Lue lisää aiheesta miksi valita Sadex.<

Sadexin toiminnan taustalla on

Rehti palvelu - saat tarjouksen vain niistä tuotteista, joita oikeasti tarvitset

Ammattilaiset asialla – luotamme työnjälkeemme ja saat takuun myös asennukselle

Helppo viestintä – sovitaan joustavasti sinulle sopivat asennusaikataulut ja puitteet

Saat rännit ja vesikourut ympäri Suomea Sadexilta!