Palokunnan kuivanousuputki

Varmista rakennuksen paloturvallisuus kuivanousuputkella

Kuivanousuputki

Kuivanousu- eli paloputki on suunniteltu paloturvallisuuden varmistamiseksi rakennuksissa. Kuivanousuputki on olennainen osa palonsammutusjärjestelmää, ja sen tarkoitus on toimia palokunnan vedensiirtolinjana maatasolta rakennuksen katolle.

Sadexin kuivanousuputki kaikkine komponentteineen on tuotteelle asetettujen standardien mukainen. Tuote on suunniteltu yhteistyössä pelastusviranomaisten kanssa, ja kaikki tuotteen osat on luokiteltu PN 16 mukaan.

Kuivanousuputken käyttökohteita ovat pääasiallisesti tehtaat, teollisuuskiinteistöt, toimistot ja asuinrakennukset. Putkisto voidaan asentaa seinätikkaan yhteyteen, mutta myös erikseen.

Kuivanousuputki on elintärkeä osa rakennuksen paloturvallisuutta monestakin syystä:

  1. Nopea Reaktio: Kuivanousu mahdollistaa nopean veden saatavuuden palon sattuessa. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä tulipalon hallinnassa ja sen estämisessä leviämästä muihin rakennuksen osiin.
  2. Tehokas sammutus: Kuivanousun avulla palomiehet voivat sammuttaa tulipalon nopeasti ja tehokkaasti. Se tarjoaa tarvittavan vedenpaineen ja virtauksen, joka mahdollistaa palon sammuttamisen nopeasti.
  3. Rajoittaa palon leviämistä: Kuivanousu auttaa estämään palon leviämisen rakennuksessa. Se voi rajoittaa vahingot ja pelastaa ihmishenkiä.

Kuivanousu on siis kriittinen osa paloturvallisuutta, ja sen asianmukainen suunnittelu, asennus ja ylläpito ovat keskeisiä tekijöitä varmistettaessa, että rakennus on suojattu tulipaloilta ja niiden mahdollisilta seurauksilta.

Suunnittelemme kuivanousut kohdekohtaisesti vankalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä suunnitteluumme

Tilaa ilmainen kartoitus

Materiaali

Ruostumaton teräs, haponkestävä teräs

Väri

  • HST

Pyydä asennustarjous